Mit tegyek ha anyámék Csernobilba akarnak menni?
Az a helyzet hogy apám meg anyám kitalálta hogy nézzük meg Csernobilt.Én irtózom ettől a kirándulástól.Semmi kedvem oda menni ahol több száz ember meghalt,ráadásul kiránduló zónává is tették.(Jobb fogalmazás nemjutott eszembe).Mert ma sajnos már pár ember halálából is pénzt húznak.Én már százszor megmondtam hogy nem megyek,de azért is jöjjek mert nem hagynak itthon,és a barátnőmhöz se mehetnék át addig azt mondták.De nem akarok oda menni.Nagyon érzékeny vagyok az ilyenekre de nem értik meg.Azt mondják nagyon érdekes lesz,de akkor sem szeretnék oda menni.Nem tudom mit tegyek.
17L
"Tipikus magyar szülő ostoba és felelőtlen."
Azzal egyetértek, hogy felesleges elrángatni egy gyereket valahova ahova nem akar menni, de mitől lennének felelőtlenek és ostobák?
Azért láttam már felelőtlenebb magatartást annál, minthogy valaki történelmileg fontos helyekre viszi a gyerekét, hátha tanul belőle...
Nem a kérdéshez tartozik:
Más egy film meg egy csernobili utazás, auschwitz is más, olyan okosak egyesek, hogy hihetetlen. Ez a más ez meg az, olyan csömör duma. Annyira tudtok érvelni minden új, különleges, megismerhető ellen, mintha ti minden nap átélnétek ilyeneket hatalmas kínok között, holott még azt sem tudjátok mi az a sugárzás.
És ha ennyire féltek tőle, hogy már egy sima röntgenvizsgálattal példálóztok, (értem én hogy veszélyes a magzatra, de ugyanúgy veszélyes élettanilag) akkor majd a liftben mikor 6-7 ember között álltok, gondoljatok csak bele, hogy egy emberi test másodpercenként 75-85ezer béta részecskét sugároz ki. Nem érdekel ha lepontoztok, csak kicsit gondoljon már bele mindenki, hogy nem kell mindentől úgy félni... Túl sok TV-t néztek...
Azzal egyetértek, hogy felesleges elrángatni egy gyereket valahova ahova nem akar menni, de mitől lennének felelőtlenek és ostobák?
Szerinted cserrnobilba menni kirándulni gyerekkel,egyedül,mi ha nem ostobaság és felelőtlenség?
Szerevezzünk osztálykiránduklásokat,katasztrófa utakat oda akcióba,az ostoba magyar meg menne
is egyből oda sajnos.Itt tartunk.
katasztrófa turizmus jaj
mert nincs semmi, de semmi, amit meg kellene nézni a világból egy 17 évesnek, hogy a történelemre, a természetre, vagy az művészetre, építészetre rácsodálkozzon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!