Miért van az, hogyha a feleség csalárd, akkor ribi, ha férj akkor a feleségben keresik a hibát?
21:41, én értettem eddig is, de ez maximum arra magyarázat, hogy a férfiak miért hajlamosabbak a megcsalásra, mint a nők. Viszont arra a kérdésre nem ad választ, hogy náluk miért számít egyenesen dicsőségnek a dolog (?), hiszen elméletileg ma már "civilizált" világban élünk...
21:36 voltam.
folyt.
Sot, mindneki azt irta, hogy a cilizalt tarsadalomban ezeket az osi osztonoket tudni kell kezelni, de valahogy ti csak az egyik felet ertitek meg a mondatnak.
Vagy ez csak azert van, hogy veletlenul se kelljen egyeterteni a masikkal?
Azt nem lehet elvitatni, hogy ezek az osztonok evezredek ota, vagy ev milliok ota iranyitjak a termeszetet, igy ez a, tortenelmileg kis idonek mondhato, par szaz vagy par ezer ev civilizacio nem tudja teljesen kitorolni azt teljesen.
Mint a legelso hozzszolasomban irtam nem is kell az allatvilagig menned, nezd csak meg a kevesbe civilizalt "embereket" (feketek, ciganyok, stb...) akik sokszor kozelebb vannak az oszton-lethez mint a gondolkodo emberhez. Azt hiszem ok a pelda az allatvilag es az emberi gondolkodo letforma kozott. Mar nem allat de meg nem ember. Nem tudnak normalis civilizalt tarsadalomban elni segitseg nelkul, a szexualis eletuk is inkabb hasonlit ehhez. Olvass nemzetkozi hireket, meglatod, hogy a fekete orszagokban hol tart a tarsadalom, egymast erik az eroszakos cselekmenyek, kannibalizmus, oldokles, nemi eroszak hegyek...
Szinte mindenhol ez van ahol megszunt a gyarmati rendszer es a feketek onnalosodtak.
Na, most jol elmentem mas iranyba, de meg mindig jobb mint "szerelmeskedesrol" meg egyebekrol irni es lepontozni azt aki targyilagos de nekem nem tetszo valaszt ad.
21:51
Nem gondolod, hogy a 2 osszefugg?
"És azon nem gondolkoztál el, miért jó érzés? Hogy ebben a világban mindennek oka van?"
Miért, szerinted attól lesz jó érzés, hogy abban a tudatban csináljuk, hogy így "készül" a gyerek?
(Szintén 21:36.)
"Nem gondolod, hogy a 2 osszefugg?"
Ha mondjuk 1700-at írnánk, megérteném. Csak azzal van bajom, hogy ez elvileg már egy "modern" világ, amiben egyenjogúság uralkodik.
Az ősemberek nem szeretkeztek, ott úgy ment, mint az állatoknál, tüzeltek, ment a hím és kész.
Amúgy az elsőnek tényleg igaza van, csak elő kéne kapni néhány pszichológia könyvet (ami a férfi és nő viselkedését boncolja) és utána megcáfolni, amit valaki ír ilyen témában.
"Miért, szerinted attól lesz jó érzés, hogy abban a tudatban csináljuk, hogy így "készül" a gyerek?"
Nem, hanem akiknek ez jó érzés volt, azok szaporodtak is tovább, így kialakult, hogy a populáció jelentős része szerette a szexet, hiszen a felmenője is szerette (tulajdonságok öröklése). Nem tudatosan csinálták. A szex szeretete nagyon alapvető, mivel anélkül egy faj abszolút nem tud fennmaradni. Te meg én sem lennénk, ha az őseink nem szerették volna a szexet. Ez nem vitakérdés, teljesen természetes, hogy a szexet a szaporodásból eredően szeretjük.
"A feleség ler*bancozása nem hiszem, hogy evolúciósan magyarázható."
Pedig igen, már le is írtam egyszer, miért.
A nő simán megteheti, hogy olyannal nevelteti fel a gyerekét, aki a gyereknek nem az apja. Az apa erről nem fog tudomást szerezni, és felnevel egy idegen utódot, amivel a saját génjeinek a terjedését korlátozza. Aki ezt tűrte, annak nem maradtak fent a génjei, legalábbis kisebb eséllyel, így ilyenek nincsenek most köztünk. (Szelekciónak hívják ezt a fogalmat, pl. amikor a négerek bőre besötétedett, az ugyanilyen, csak ez sokkal alapvetőbb.)
Na más most, ha a nő megcsalja a férfit, már felmerül a gyanú, hogy egy születendő gyereknek más lesz az apja. Így a férfi szempontjából bizony a ler*bancozás az egyetlen logikus lépés, még ha nem is pont ebben a stílusban.
A "r*banc" szót nem használják férfiakra, nincs is férfi megfelelője, és ez nem véletlen. A férfi nem tud olyat tenni a nővel, amit a nő a férfivel, vagyis hogy más utódját a tudtán kívül nevelteti fel vele. Így a nőknél és a férfiaknál a megcsalás mögött egész más dolgok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!