Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik nem szeretik a kisbabákat...

Akik nem szeretik a kisbabákat/kisgyerekeket, elmondanák, hogy miért?

Figyelt kérdés

Van itt egy kérdés, és az ihlette az enyémet! Kíváncsi vagyok kinek mi a magyarázata arra, hogy miért utálja/nem szereti a babákat/kicsi gyerekeket?

Mondjuk azt hozzá teszem, hogy az elkényeztetett, hisztis kislányokat, és agresszív, verekedős kisfiúkat Én sem szeretem! Meg a neveletlen, és szemtelen gyerekeket sem!

25 éves anyuka vagyok 14 hós kislánnyal.

2011. máj. 19. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
100%

Számomra is fura, hogy a kisbabákat szeretni KELL. Mert kisbaba. Tehát a kora miatt. Egy barátomat se szeretem azért, mert annyi idős, amennyi. "Te cimbi, úgy szeretlek, mert 27 éves vagy."

Ha meg a kedves babákat szeretjük, az undokokat meg nem; ez az emberekre is igaz, hisz a kedves embereket szeretjük, az undokokat nem, tehát itt a kor nem faktor.

23/L

2011. máj. 20. 18:21
 72/82 A kérdező kommentje:

17:39-es bunkó!

De az is baj, ha ezt gondolják! És úgy gondolom, hogy aki ilyeneket gondol egy pici babáról az egy beteg állat, és meg sem érdemli, hogy Édesanya legyen! Ha nem itt lennénk megmondanám kit nevezz kölöknek Te se**fej!

2011. máj. 20. 23:19
 73/82 anonim ***** válasza:
100%
Mert neked mindig csak tiszta és szent gondolataid vannak, ugye kérdező? Miért ne gondolhatna bárki ilyesmit? Nem a te pici babád vagy akárkiét szídja, bántja, egyszerűen csak nem tetszenek neki a gyerekek! Akárhogy fáj, a gyerekben nincs semmi nagy szám, semmi csoda. A gyerek is csak egy ember, természetes dolog. Több milliár van belőlünk. Tisztelni és csodálni azt kell aki letett valamit az asztalra. Az nem érdem, hogy valaki gyerek. Természetesen te imádd a gyereked mert úgy kell, de ne várják már a szülők hogy valami istenként nézzen rájuk a társadalom.
2011. máj. 20. 23:32
 74/82 anonim ***** válasza:
100%
Na kibújt a szög a zsákból "kedves" kérdező. Gyanúsan kúltúrált és visszafogott voltál idáig pedig sejtettem hogy itt is mire megy majd ki a játék. Akinek ez a véleménye annak ez a véleménye akkor is ha téged felháborít. És mivel megkérdezted a véleményünket tiszteletben is kell tartanod.
2011. máj. 20. 23:48
 75/82 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon buta kislány vagy még te, kérdező, hiába vagy már anya, egy éretlen éppcsak nő vagy.

Te persze kritizálhatsz mindenkit, de másnak nem lehet téged, mi?

Szégyelld magad!!

2011. máj. 21. 01:23
 76/82 anonim ***** válasza:
100%

Na, itt a bunkó ír megint..

Idefigyelj kisanyám!

Furcsa volt nekem is, hogy kismama létedre normális vagy és nem kritizálsz senkit, de a végén te sem tudtad meghazudtolni, hogy milyenek a tiféléd:

a babucikról csak szépet és jót!

Minek tetted fel a kérdésed? Hogy mindenki meggyőzzőn arról, hogy milyen édesek a babók, és te milyen szerencsés vagy, hogy megadatott az anyaság?

Titeket össze kellene zárni 1 szigetre! De legalábbis letiltani minden fórumról, és egyetlen baba-mama fórumot csinálni nektek! Ott aztán gügyöghetnétek egymásnak!

Nem érdemeljük meg az anyaságot? Elárulom, hogy k*rvára leszarom az anyaságot. Ha azzal jár, hogy én is így kifordulok, akkor nem is kell az anyaság. Mellesleg ne használj nagy szavakat. Te sem kiérdemelted, hanem felcsináltak, azt 9 hónap múlva kinyomtad. A biológiakönyvek nem írják, hogy a gyerekhez sperma és petesejten kívül érdem is kell...

Most meg menj és nézd meg, hogy nem szart-e még bele a peluskájába a kis drágád! Mást úgy se nagyon tud, csak szarni meg bőgni.

2011. máj. 21. 10:50
 77/82 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, most te mentél át kőbunkóba. A gondolatrendőrségnek, annak örülnél??? És a legtöbben, akik nem szeretik a gyerekeket, nyilván nem is lesznek anyák soha, a maradék meg majd megváltozik a sajátjával, rendjén is van ez így!

Az meg hogy mind voltunk csecsemők, nagy ügy! Kialakulásunk során valamikor ondósejtek is voltunk, akkor most muszáj szeretni a g*cit is?

2011. máj. 21. 11:37
 78/82 anonim ***** válasza:
0%

Meg kell védenem a kérdezőt annyiban,hogy én sem örülnék,ha lekölköznék a gyerekemet,és egyáltalán,ilyen hangnemben írnának róla.Azt pedig természetes,hogy nem érti/illetve szeretné megérteni!/ahogy egyesek itt a gyerekekről írnak.

Valóban mindenki a saját gyermekével fogja megtapasztalni a dolgokat,és sokan visszagondolnak majd akkor erre,hogy tudtak ilyeneket gondolni.Zárásképpen egy fontos dolog még kikívánkozik:Ha neveletlen a gyerek,nagy általánosságban a szülő hibája,a türelem vagy a tudatosság hiánya miatt.A gyerekek önmagukban tiszták,és úgy ismerik meg a világot,ahogy mi megmutatjuk nekik.

2011. máj. 22. 20:57
 79/82 anonim ***** válasza:

Én is utálom a gügyögős anyukákat,és utána azt nézik,ki figyeli őket,meg a babát...Én sem szeretem más gyerekét, pontosabban nem érdekel,de akit ismerek,2 ilyet ismerek,akik semmit nem változtak,ugyanúgy bármiről lehet velük beszélgetni,sőt szóba se hozták a gyereket,csak ha kérdeztem valamit.Őket szeretem.de ha pl ha belyön a közértbe egy gyerekes anya ne méricskéljen már engem hosszú másodpercekig,sztem ilyenkor azt nézi,hogy én mennyire leszek vevő az ő gügyögésének.Nagyon fárasztóak egyesek...Meg az a sok neveletlen gyerek meg a szüleik!!!

Én szeretnék,de a legtöbbje sajnos ilyen,az én tapasztalatom szerint.

30/L

2011. máj. 28. 02:24
 80/82 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek, de ez a "belyön"... :D
2011. máj. 28. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!