Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik nem szeretik a kisbabákat...

Akik nem szeretik a kisbabákat/kisgyerekeket, elmondanák, hogy miért?

Figyelt kérdés

Van itt egy kérdés, és az ihlette az enyémet! Kíváncsi vagyok kinek mi a magyarázata arra, hogy miért utálja/nem szereti a babákat/kicsi gyerekeket?

Mondjuk azt hozzá teszem, hogy az elkényeztetett, hisztis kislányokat, és agresszív, verekedős kisfiúkat Én sem szeretem! Meg a neveletlen, és szemtelen gyerekeket sem!

25 éves anyuka vagyok 14 hós kislánnyal.

2011. máj. 19. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
77%
Na hát ez az, hogy miért kéne? Ha egy nem gyerekes ember fáradt vagy akármi miatt le akar ülni az kevesebbet ér? Akinek gyereke lesz annak bizony számolni kell azzal hogy sok dolog bonyolultabbá válik és nem másoktól elvárni.
2011. máj. 19. 15:23
 32/82 anonim ***** válasza:
51%
15:01-es! Ezért kell még előtte milliószor átgondolni a gyerekvállalást, hogy igazán akarod-e, készen állsz-e rá, mert ha nem akkor ez lesz belőle. Én pont ezért nem merem bevállalni még mindig, hiába várnák már el tőlem a korom miatt. Amíg hasonló gondolatok vannak a fejemben mint neked addig nem szabad.
2011. máj. 19. 15:24
 33/82 anonim ***** válasza:
79%

Akik nem szeretik a kisbabákat/kisgyerekeket, elmondanák, hogy miért?

Mert nem vagyok az a típusú nő, aki eszét vesztve gügyög, ha meglát egy babakocsit vagy egy 2 évest, amint épp produkálja magát. Aranyos, helyes gyerekek nekem is mosolyt csalnak az arcomra, de nem fogok tyúkanyóba átmenni. Nekem a gyerek egy kis ember, nem vagyok képes magától a ténytől hanyatt esni ilyen módon aranyosnak se tartani azt, hogy kicsike és selypítve mutogat. Ha lesz sajátom, azzal nyilván én is elfogultabb leszek, de biztos vagyok benne, hogy nem fog megváltozni a hozzáállásom más gyerekekre vonatkozólag.

25 N

2011. máj. 19. 15:32
 34/82 anonim ***** válasza:
76%
Na tessék. Épp tanulni próbáltam, de egy hülyegyerek torkaszakadtából üvöltözik, meg sikít az utcán 5 perce. Hát ez nem normális. 2 ember kijött a házból, mert azt hitték, elütötte az autó vagy valami. Az ilyeneket levetném a Tajgetoszról.
2011. máj. 19. 15:33
 35/82 anonim ***** válasza:
50%

Én inkább a tiniket nem szeretem.:D És attól rettegek előre, mi lesz, ha gyerekem lesz és belép abba korszakba, amikor is s csordaszellem mindenekfelett.

Az aranyos kisgyerekekkel nincs bajom, de a hisztis, nyafogós, elkényeztetetteket ki nem állhatom. És nem akarok majomszeretetű anyuka se lenni, aki mindig a gyereke seggében van nonstop kiszolgálja és azt is elfelejti, hogy hoppá férjem is van.

2011. máj. 19. 15:38
 36/82 anonim ***** válasza:
78%

15:01 vagyok.

Én akkor úgy éreztem, hogy készen állok. Nem tervezett baba volt, de eszembe sem jutott az abortusz.

Mindenesetre köszönöm, hogy nem törtök pálcát felettem, és hogy emberi hangnemben mondtátok el nekem a véleményeteket.

Higgyétek el, nem vagyok büszke magamra.

2011. máj. 19. 15:38
 37/82 anonim ***** válasza:
73%

Már írtam ide a 14:54-es válasz az enyém, csak azt még kifelejtettem, amit már más is megemlített, hogy valóban nem épp szemet gyönyörködtetőek.

Az egész testfelépítésük, hatalmas fej, apró lábak aránytalan. Tudom, hogy egy kisgyereknél ez a normális, vagyis a felnőtt testéhez képest aránytalan. De nekem akkor is egy felnőtt teste a normális forma, a kisgyerekeké emiatt torznak tűnik a szememben, taszító, olyanok, mint ha földönkívüliek lennének, mint egy-egy kis gnóm, úgy néznek ki.

És amit már szintén írtak, hogy untatják az embert, ez rám is igaz, engem is ez az érzés jár át, mikor a többi ember figyel egy kisgyereket, miket csinál épp, hogyan játszik, engem ez abszolút nem érdekel, nem találom aranyosnak. Ha egy teljes hetet el kéne töltenem egy kisgyerekkel, hát, ki tudnék rohanni a világból, teljesen életunt, depressziós lennék.

2011. máj. 19. 15:39
 38/82 anonim ***** válasza:
75%
Na ja, a mellettem lévő társasházban is lakik egy csomó pulya. Itt rohangálnak, üvöltöznek, sírnak stb. Valamelyik nap is mit csinál az egyik? Kezébe vett egy gereblyét, aztán elkezdett vele hadonászni a fűben, mintha sepregetne. Mindemellett még brummogott is, legalább 2 percbe telt míg rájöttem, hogy motorosfűkaszát játszik... Nekem ilyen gyerek nem kell, sőt semmilyen.
2011. máj. 19. 15:41
 39/82 anonim ***** válasza:
52%
Már írtam ide,olyasmit hogy a kisbabáktól kiráz a hideg meg ilyenek. Azaz igazság,hogy az újszülöttek nagyon aranyosak tudnak lenni,mert állandóan alszanak,nem ordítoznak torka szakadtukból. :} Viszont a nagyobbacska csecsemőket ki nem állhatom,leírtam már hogy miért. A 2-3 évesek aranyosak. Tehát csak a kettő közötti állapotban lévő gyerekeket nem szeretem.
2011. máj. 19. 15:41
 40/82 anonim ***** válasza:
40%

15:41

ezen olyan jót nevettem!! :D

2011. máj. 19. 15:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!