Akik nem szeretik a kisbabákat/kisgyerekeket, elmondanák, hogy miért?
Van itt egy kérdés, és az ihlette az enyémet! Kíváncsi vagyok kinek mi a magyarázata arra, hogy miért utálja/nem szereti a babákat/kicsi gyerekeket?
Mondjuk azt hozzá teszem, hogy az elkényeztetett, hisztis kislányokat, és agresszív, verekedős kisfiúkat Én sem szeretem! Meg a neveletlen, és szemtelen gyerekeket sem!
25 éves anyuka vagyok 14 hós kislánnyal.
Akik nem szeretik a kisbabákat/kisgyerekeket, elmondanák, hogy miért?
Mert nem vagyok az a típusú nő, aki eszét vesztve gügyög, ha meglát egy babakocsit vagy egy 2 évest, amint épp produkálja magát. Aranyos, helyes gyerekek nekem is mosolyt csalnak az arcomra, de nem fogok tyúkanyóba átmenni. Nekem a gyerek egy kis ember, nem vagyok képes magától a ténytől hanyatt esni ilyen módon aranyosnak se tartani azt, hogy kicsike és selypítve mutogat. Ha lesz sajátom, azzal nyilván én is elfogultabb leszek, de biztos vagyok benne, hogy nem fog megváltozni a hozzáállásom más gyerekekre vonatkozólag.
25 N
Én inkább a tiniket nem szeretem.:D És attól rettegek előre, mi lesz, ha gyerekem lesz és belép abba korszakba, amikor is s csordaszellem mindenekfelett.
Az aranyos kisgyerekekkel nincs bajom, de a hisztis, nyafogós, elkényeztetetteket ki nem állhatom. És nem akarok majomszeretetű anyuka se lenni, aki mindig a gyereke seggében van nonstop kiszolgálja és azt is elfelejti, hogy hoppá férjem is van.
15:01 vagyok.
Én akkor úgy éreztem, hogy készen állok. Nem tervezett baba volt, de eszembe sem jutott az abortusz.
Mindenesetre köszönöm, hogy nem törtök pálcát felettem, és hogy emberi hangnemben mondtátok el nekem a véleményeteket.
Higgyétek el, nem vagyok büszke magamra.
Már írtam ide a 14:54-es válasz az enyém, csak azt még kifelejtettem, amit már más is megemlített, hogy valóban nem épp szemet gyönyörködtetőek.
Az egész testfelépítésük, hatalmas fej, apró lábak aránytalan. Tudom, hogy egy kisgyereknél ez a normális, vagyis a felnőtt testéhez képest aránytalan. De nekem akkor is egy felnőtt teste a normális forma, a kisgyerekeké emiatt torznak tűnik a szememben, taszító, olyanok, mint ha földönkívüliek lennének, mint egy-egy kis gnóm, úgy néznek ki.
És amit már szintén írtak, hogy untatják az embert, ez rám is igaz, engem is ez az érzés jár át, mikor a többi ember figyel egy kisgyereket, miket csinál épp, hogyan játszik, engem ez abszolút nem érdekel, nem találom aranyosnak. Ha egy teljes hetet el kéne töltenem egy kisgyerekkel, hát, ki tudnék rohanni a világból, teljesen életunt, depressziós lennék.
15:41
ezen olyan jót nevettem!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!