Hol lehet bevásárlókosárba védőt venni? Csak mert annyi koszos ember hozzányúl a kosarakhoz és oda beültetni babákat, kisgyerekeket. Állítólag lehet valami könnyen belehelyezhető bélést kapni.
Van, de szerintem hülyeség.
Mi lezs vele később a játszótéren:-((
Mármint bevásárlókocsihoz?Ilyenre gondolsz? [link]
Brendon,MiniManó.A nagyobb bababoltokban.
Nagyobb bababoltokban lehet kapni.
De amúgy egyetértek az elsővel. Ennyi erővel kesztyűt is lehetne adni a babára, mert pl. megfogja valahol a korlátot, kilincset (vagy a te kezdet, amivel egy pár perce te fogdostad ezeket)...
Köszönöm, igen, erre gondoltam. Köszönöm a linket is. Mondjuk nem gondoltam, hogy ilyen drága :( Talán varrni is érdemes.
Én továbbra is azt gondolom, hogy sajnos halmozottan hajléktalan kezek által fogdosott egy bevásárlókocsi. Én is megmosom utána a kezem, ha enni készülök. De a gyerekek rögtön a szájukba veszik a kezüket.
Szerintem is az a legegyszerűbb,ha viszel domestosos törlőkendőt.
De valóban a játszón sem lesz jobb a helyzet. Csak gondolj bele,hogy pl. hány állat szaladgál és még csinál egy-két dolgot a játszótéren a homokozóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!