Akik nem szeretik a kisbabákat/kisgyerekeket, elmondanák, hogy miért?
Van itt egy kérdés, és az ihlette az enyémet! Kíváncsi vagyok kinek mi a magyarázata arra, hogy miért utálja/nem szereti a babákat/kicsi gyerekeket?
Mondjuk azt hozzá teszem, hogy az elkényeztetett, hisztis kislányokat, és agresszív, verekedős kisfiúkat Én sem szeretem! Meg a neveletlen, és szemtelen gyerekeket sem!
25 éves anyuka vagyok 14 hós kislánnyal.
Sokan félreértették a kérdést! Azzal egyetértek, hogy idegesítőek az ordítozó, visító, kalimpáló, szófogadatlan gyerekek, az engem is idegesít! Az is felháborít, ha a várandós kismamák, kisgyerekes anyukák tolakodnak buszon, boltban..stb.! Én soha(!) nem csináltam ilyet, kivártam a sorom, persze, ha felajánlották megköszöntem, és elfogadtam! (Ja, meg van azért egy sorrend: pl. vak, mozgássérült, idős embernek Én is átadom a helyet, hiába voltam terhes, és nehéz volt már állni, meg fájt a hasam a végén! Tehát nem mindig egy terhes nő az aki a legjobban rászorul dolgokra!)
Nekem inkább az a furcsa, és bevallom rossz érzés olvasni, hogy sok nő milyen véleménnyel van a kisbabákról: undorítóak, gnómok, a testet felfaló ronda daganatok..stb. Oké, hogy vannak akik nem akarnak gyereket ilyen-olyan oknál fogva! Ez joga mindenkinek! De az, hogy valaki nem akar gyereket, még nem kell, így beszéljen róluk! Ez nagyon gáz!
Megjegyezném, hogy mindannyian olyan "kis aránytalan gnómok voltunk" kicsinek! Kíváncsi lennék ki mit szólna, ha egyszer véletlenül kiderülne, hogy az Édesanyja ugyanezt gondolta róluk anno! Biztos jó érzés lenne.. Pfff
Nem értem miért nem lehet valakinek ilyen (nem túl kellemes) véleménye a gyerekekről. Miért ne tarthatnák ők rondának és idegesítőnek őket. Szívük joga ezt gondolni, majd elmúlik ez az állapot, vagy nem. Ettől még más nagyon is szeretheti a gyerekeket és lehet olyan is aki csak a saját gyerekeit imádja a többit meg utálja ilyen olyan okból.
Nem értem miért csak az a megfelelő reakció egy gyerekre, hogy halálra örüljük magunkat és el kezd remegni a petefészkünk a látványukra.
Amúgy én megvagyok a gyerekekkel, nem zavarnak én se őket. De ha valaki egyszerűen nem bírja őket az legyen az ő baja, én minek foglalkozzak ezzel. Valószínűleg nem fog odajönni hozzám hogy ezt a nézetét megossza velem, maximum a barátainak mondja el, szóval nekem még hallgatnom se kell a véleményét, amihez mellesleg joga van.
"halálra örüljük magunkat és el kezd remegni a petefészkünk a látványukra."
:'DDDDDDDDDDDD
"Nekem inkább az a furcsa, és bevallom rossz érzés olvasni, hogy sok nő milyen véleménnyel van a kisbabákról: undorítóak, gnómok, a testet felfaló ronda daganatok.. De az, hogy valaki nem akar gyereket, még nem kell, így beszéljen róluk! Ez nagyon gáz!"
Kérdező, már ne is haragudj, de te kérdezted, MIÉRT nem szeretjük a kisgyerekeket, mi csak válaszoltunk. Ha valaki ocsmánynak, undorítónak vagy gnómnak találja őket, az szíve joga. Mégis mit vártál, milyen válaszok fognak születni? Ha valaki nem szeret valamit, ahhoz általában negatív jelzőket társít...
Kedves kérdező!
Nem kell, hogy így beszéljenek róluk? Tehát az nem gond, hogy ezt gondolják, hanem csak az, hogy ki is mondják?
Tehát csak a gyügyögő kismamik nyithatják ki a szájukat?
Akinek negatív érzései vannak, és nyíltan elmondják, azok inkább kussoljanak be?
Hát úgy látom nagyon passzív kölköd lehet, ha ennyire ráérsz másokkal foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!