Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik nem szeretik a kisbabákat...

Akik nem szeretik a kisbabákat/kisgyerekeket, elmondanák, hogy miért?

Figyelt kérdés

Van itt egy kérdés, és az ihlette az enyémet! Kíváncsi vagyok kinek mi a magyarázata arra, hogy miért utálja/nem szereti a babákat/kicsi gyerekeket?

Mondjuk azt hozzá teszem, hogy az elkényeztetett, hisztis kislányokat, és agresszív, verekedős kisfiúkat Én sem szeretem! Meg a neveletlen, és szemtelen gyerekeket sem!

25 éves anyuka vagyok 14 hós kislánnyal.

2011. máj. 19. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
89%

Visszakérdezek: miért kell szeretni minden gyereket?

Azért szeretek embereket, mert kedvesek, viccesek, stb. Ez kortól független.

De egy babát, akinek nincs még személyisége, számomra nem lehet szeretni. Csak azért mert van, eszik, alszik, pisil, kakil. A sajátodat persze igen, beléd van kódolva.

Ráadásul elég diszkriminatív. Szeretem a gyerekeket azt jelenti, szeretem az embereket felnőttkorukig?

2011. máj. 19. 14:48
 12/82 anonim ***** válasza:
87%

Szia

Én is egy olyan nő (lány...21) vagyok, aki nem szereti a gyerekeket, de nem tudom megmondani miért... Tényleg nem.

Egyszerűen csak annyit érzek, hogy semmit nem váltanak ki belőlem. A nagybátyáméknak egy 2 éves kislányuk van, aranyos meg helyes meg minden, de nem tudok vele mit kezdeni. Nekem az nem okoz különösebb örömet mert éppen megtette az első lépéseit, vagy kimondta az első szavakat...ezek engem nem hatnak meg, semmi érdekeset nem találok benne. Nem fogok odarohanni hozzá és végigcsókolni, h. úristen de ügyimügyi vagy...stb. Számomra ezek tök semleges dolgok. Egyszerűen nem érdekelnek. Hogyha meg még rinyálni meg ordítani vagy nyavalyogni kezdenek...hát ott is hagyom rögtön, nekem erre nincs szükségem. Lehet, hogy egy szívtelen dögnek tűnök, de egyelőre ez a véleményem. Bár azt még hozzátenném, hogy már észrevettem magamon, hogy későn érő típus vagyok. Lehet majd 30 éves koromra máshogy gondolom, és családot akarok majd alapítani. Egy jó ideig azonban még nagyon nem szeretném.

2011. máj. 19. 14:49
 13/82 anonim ***** válasza:
76%
Én sem szeretem mindegyiket. A kisbabákat főleg nem,mert nem is tudom undorodom tőlük és folyton idegesítenek,mert mindenhol ott vannak és üvöltöznek. A 2-3 évesek szerintem már aranyosak. Persze mindenhol vannak jó és rossz kivételek is.
2011. máj. 19. 14:51
 14/82 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Valahol minden magyarázat érthető. Szerinted mi olyat tud csinálni egy gyerek ami ciki?

Ne vedd támadásnak, Én elfogadom mindenki véleményét, csak kíváncsi vagyok, mert érdekel, hogy más emberek miről mit gondolnak! :)

2011. máj. 19. 14:51
 15/82 anonim ***** válasza:
64%
Én pl. szeretem őket, csak annyira nem értek hozzájuk és nem tudok nekik mit mondani, hogy nem is nagyon keresem a társaságukat, úgyhogy úgy jön le, mintha nem szeretném őket. :(
2011. máj. 19. 14:53
 16/82 anonim ***** válasza:
83%

Talán nem így fogalmaznék, hogy nem szeretem őket, hiszen remélem egyszer én is édesanya leszek, inkább csak nem csípem őket, nem vagyok oda értük.

A kicsit borzalmas hangokat tudnak kiadni, olyan éles, sivító hangokat, hogy falra mászom tőlük, roppant idegesítő.

Azonkívül olyan kis butácskák még. Ez alatt azt értem, hogy nem tudják kontrollálni magukat, nem tudnak viselkedni, olyan kis ösztönlények még.

Pl. többször megtörtént, hogy velem szemben ült egy kisgyerek a buszon, kalimpált a lábával, és hiába kérte, mondta neki az anyukája, hogy ezt ne csinálja, mert megrúg, bekoszol, vagy csinálta tovább, vagy amelyik szófogadóbb volt, az is egyszerűen megfeledkezett róla pár perc elteltével, és újra kalimpálni kezdett. Tehát a memóriájuk sem olyan még, amivel alkalmasak lennének az embertársaikkal való zökkenőmentes együttélésre.

Meg a kisebbeknek olyan kiszámíthatatlanak a reakcióik, hogy elképesztő. Több barátnőmnek van már gyereke, és mikor kisbabák voltak, voltak közülük olyanok, akik egyik pillanatban sírós hangot adtak ki, és az arckifejezésük alapján is sírni kezdtek majdnem, majd pár másodperccel (!) később kacagtak. Majd megint sírós nyivákolás, ismét nevetés.

Hát, nem mondom ezt elviselni! Le a kalappal azok előtt, akiket ez nem idegesít!

2011. máj. 19. 14:54
 17/82 anonim ***** válasza:
91%
Én is az anyai ösztön hiányát említeném meg első helyen. Gondolom ebből adódik, hogy bár nő vagyok, meglehetősen irritálnak a gyerekek. Egyrészt többnyire negatív tapasztalataim vannak velük, másrészt pedig nem tudok velük mit kezdeni. Nem tudok velük bánni, untatnak, nem érdekelnek, rosszul vagyok a sírásuktól és a hisztijüktől, tkp. mindentől ami a gyerekvállalással kapcsolatos (terhesség, szülés, szoptatás, pelenkacsere). Igazából absz nem érint meg a gyermekség ténye, én a leendő felnőttet látom bennük, nem pedig az ártatlanságot.
2011. máj. 19. 14:57
 18/82 anonim ***** válasza:
74%

Te el tudod magyarázni, hogy miért szereted az anyukád vagy a párod? Vagy miért nem jön be az az ember aki amúgy teljesen normélis és minden kritériumnak megfelel? Vagy megvan az érzés vagy nem. Lehet hogy valakinek személyes oka van, de azt nem lehet kiterjeszteni az összes gyerekre.

Én nem szeretem őket. Egyszerűen rájuk nézek és nem érdekelnek. Nem is utálom őket. Ha olyan a gyerek akkor legfeljebb idegesítő. De amúgy semmi érdekeset nem látok rajtuk. Szeretem a szép dolgokat, és a kicsi gyerekek nem tetszenek, mert még formátlanok meg minden. Szeretem az okos embereket, és akármilyen okos egy kisgyerek, akkor is a saját szintjén van, nekem meg erre nincs igényem és türelmem. Egyszerűen nem hoznak lázba a velük kapcsolatos dolgok.

2011. máj. 19. 15:01
 19/82 anonim ***** válasza:
81%

Én mikor terhes voltam szörnyen viszolyogtam a babától.

Látni, ahogy hétről hétre nő a hasamban, mint egy parazita, belőlem él, terjeszkedik. Olyannak éreztem, mint egy daganat.

Rosszul voltam miatta, hánytam, émelyegtem, a szülésnél meg pokoli kínokat okozott.

Mióta megszületett a rabszolgája lettem, ha felsírt, akkor ugrás. Nem hagyott aludni, pihenni, semmi szabadidőm nem maradt. A testem eldeformálódott, meghíztam, csíkos lettem, stb. Egyszerűen utáltam az egész anyaságot.

Én akartam a babát, de nem is sejtettem, hogy ezt fogja kiváltani belőlem. Most elvagyok. Szeretem természetesen, de ha visszapörgethetném az időt, nem vállalnám be.

Tiszteletem minden anyának, aki önzetlenül tud babázni. Hál'Isten az én anyukám sem volt olyan, mint én.

Őszintén szégyellem magam.

Viszont megkönnyebbültem, hogy elmondhattam.

2011. máj. 19. 15:01
 20/82 A kérdező kommentje:

Hát, érdekes ilyen dolgokat hallani, hogy undorodom tőlük.. De mindegy, nem akarok téríteni! :)

Persze, minden gyereket nem szeret az ember, főleg a visítós, hiszits, ütögetős, szemtelen gyerekeket nem! De szerintem az ilyen gyerekeket senki sem szereti! Ezzel nincs is baj.

Nekem inkább az a furcsa, aki úgy általában nem szereti Őket, undorodik tőlük!

Persze, ha másnak a gyereke teszi meg pl. az első lépéseit, az Nekem sem okoz örömet, normális, hogy nem érzel semmit, de egy szülőnek ez a legcsodásabb dolog a világon, amit illik tiszteletben tartani!

Mindegy, kár ezen agyalni!

Mindenkinek köszi a választ! :)

2011. máj. 19. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!