Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik nem szeretik a kisbabákat...

Akik nem szeretik a kisbabákat/kisgyerekeket, elmondanák, hogy miért?

Figyelt kérdés

Van itt egy kérdés, és az ihlette az enyémet! Kíváncsi vagyok kinek mi a magyarázata arra, hogy miért utálja/nem szereti a babákat/kicsi gyerekeket?

Mondjuk azt hozzá teszem, hogy az elkényeztetett, hisztis kislányokat, és agresszív, verekedős kisfiúkat Én sem szeretem! Meg a neveletlen, és szemtelen gyerekeket sem!

25 éves anyuka vagyok 14 hós kislánnyal.

2011. máj. 19. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
100%
Keresztanyámhoz is ment egy anyuka kisgyerekkel, A sztori ott kezdődött, hogy mi is épp ott nyaraltunk, előre szóltak,hogy ne merjünk röhögni és mondjuk azt,hogy aranyos a gyerek. Keresztapukám volt az első,aki elröhögte magát :D Szegény gyerek :D Rögtön lemondtam a sajnálatról, amikor megláttam, hogy berohant a szobába és a létező összes üveget, poharat, ablakot mindent össze vissza nyalt. :D 5 percig nem bírnám idegekkel :D
2011. máj. 19. 18:10
 52/82 anonim ***** válasza:
70%
Kedves utolsó, érdekes ennek ellenére van aki emellett lesz terhes... Nahát! Nincs 100% módszer...
2011. máj. 19. 18:10
 53/82 anonim ***** válasza:
83%

Kedves 17:06!

Tudom, hogy furcsán hangzik, amit írtam, de hozzá kell tennem, hogy ezek pusztán érzések. Nyilván az agyammal tudom, hogy mi az élet rendje, mi a terhesség biológiája. Nem azt gondoltam, hogy egy alien van bennem, hanem csak egy ilyesmi érzést váltott ki belőlem.

A környezetem semmit nem tud ezekről a gondolatokról. A mindennapokban ugyanolyan anyuka vagyok, mint bárki más. Ha majd kinézel az ablakon, és látsz egy anyukát nevetgélve játszadozni a gyerekével a homokozóban, biztos jó anyának fog neked tűnni. Ki tudja, lehet, hogy pont én leszek az...

Fontos, hogy minden anya el tudja mondani a negatív érzéseit is valahol. Akár a Csernusnál is. Annyira elvárja a társadalom tőlünk a teljes odaadást. De ahogy vannak, rossz gyerekek, úgy vannak rossz anyák is.

2011. máj. 19. 18:30
 54/82 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Minek teszel fel ilyen kérdést, ha te minden válaszolónak megírod, hogy miért nincs igaza, mert miért jó úgy, ahogy te gondolod. Ha akartál gyereket, és lett, élvezd. Másra nem kell ráerőltetni. Te azt az oldalt képviseled, aki odavan a gyerekekért. Mások meg nem szeretik őket, és kész. Idegesítőek, és csak a szülőnek aranyos, ahogy a gyereke gügyög, vagy bármit csinál, másnak ez idegesítő. És bizony nem fogja mindenki mindenhol előre engedni azt, aki gyerekkel van. Sokan ki is használják, hogy cipelik a gyereket mindenhova, és nyögnek, hogy ők hadd menjenek a sorban mások elé, hadd üljenek le, mert gyerekkel vannak. És aki mondjuk nem egészséges, és sokkal fárasztóbb neki az ácsorgás vagy az utazás? Azért, mert nincs a homlokára írva?

És valóban, a legtöbb anyuka csak a gyerekről tud beszélni, semmi más témája nincs. Körbeugrálj a gyereket, de nevelni már nincs esze - tisztelet a kivételnek. Azért van ennyi bunkó, neveletlen gyerek, akik egyáltalán nem tisztelik a felnőtteket.

2011. máj. 19. 18:30
 55/82 anonim ***** válasza:
100%
Velem a héten volt olyan, hogy felszálltam a még tök üres vonatra és ott értek kellemetlen dolgok. Később jött egy nő egy gyerekkel, és a másik oldalra ültek. Hát mit ne mondjak elég kellemetlen volt, hogy pár perc után a gyerek odaült elém. A fejéig mocskos volt a fagyitól és nem rég volt a wc-n ami szembe volt az ülésekkel, az anyjával folytatott üvöltő kommunikáció közben végezte a dolgát nyitott ajtóval... Ezek után odaült elém és centikről a képembe bámulva evett tovább... Biztos én vagyok a életre sem érdemes ember, hogy ez zavart. Néztem az anyjára hogy szóljon már neki, de semmi. Egyszer kétszer bepróbálkozott, hogy elhívja és kész. Mintha én ott sem lennék. Aztán amikor fogtam magam és arrébb ültem, akkor még rám nézett csúnyán. Ha meg szóltam volna akkor szerintem még én lettem volna a bűnös. És ha ez lenne az egyetlen rossz tapasztalatom...
2011. máj. 19. 18:39
 56/82 anonim ***** válasza:
100%

Több okból. Biztos le leszek pontozva, de gondolom őszinte válaszokat vársz.

1 - Infantofóbiám van. Elborzaszt a látványuk, a szaguk, a hangjuk, a közelségük. Nem tehetek róla, úgy vagyok, mint sokan a pókokkal, csak kontroll alatt tudom tartani, simán kikerülöm őket, de bajban lennék, ha hozzá kéne nyúlni egyhez, és ez nem az a fickós "félek, hogy összetöröm" reflex, hanem színtiszta viszolygás. Ha hirtelen meglátok egy képet normális csecsemőkről, majdnem ugyanúgy elborzadok, mint szinte bárki más egy torz csecsemő látványától. A bömbölő csecsemők meg, hát, le se merem írni milyen gondolatokat váltanak ki belőlem.

2 - Sose szerettem őket, és az anyáskodó-gondoskodó ösztön is kimaradt belőlem. Kisgyerekként sose babáztam, sose játszottam papás-mamást meg házimunkást, sose éreztem semmilyen gondoskodó késztetést.

3 - A terhességtől is fóbiásan iszonyodom. Nem mutatom ki, megadom a tiszteletet terhes nőknek, amíg muszáj egy légtérben tartózkodni, de amennyire csak lehet, elkerülöm őket. A gyerek miatt a kismamákat dettó.

4 - A nagyobb kisgyerekektől már nem kapok frászt, de nem szeretem őket, szörnyen idegesítenek. Biztosan vannak, akik az aranyos oldalukat látják, és ha csendben vannak és nem rohangásznak össze-vissza, akkor engem se zavarnak, máskülönben viszont nagyon.

Amúgy 29/N vagyok, nem tervezek családalapítást. Még ha meg is bolondulnának valaha a hormonjaim olyan szinten, hogy egész életem hozzáállását eltörölnék, akkor is tisztában lennék vele, hogy alkalmatlan vagyok az anyaságra, több okból is - már ha egyáltalán termékeny vagyok (amire amúgy kicsi az esély).

Mielőtt nekem esnének és széttépnének a kismamák, várandós nők és leendő anyukák: ha tisztességben felnevelik a gyerekeiket, akkor minden tiszteletem az övüké, de én ilyen vagyok. Tudom, elég pszicho kategória, de én nem érzem problémának.

2011. máj. 19. 18:44
 57/82 anonim ***** válasza:
100%
Az előre engedésről jutott eszembe,hogy a laborba vérvételnél,hogy lökdösnek kis a sorból a kismamák,mert ők ugye előnyt élveznek,mert hogy cukorterhelésre mennek.Én pedig születésem óta vagyok súlyos cukorbeteg,és nekem is fontos,hogy ne órákat álljak ott,hanem minél hamarabb végezzek én reggel.El kezdett ordibálni a kismama,hogy ő kismama!!!vagyem tudomásul,és ráadásul nála van a pár éves gyereke is,és hogy igenis ő fog most előre menni,mert hogy kisgyerekkel,kismamaként nehogy már még ő várjon rám,mire kijövök.Én meg a cukorbeteg,igaz én nem vagyok terhes,és még kisgyerekem sincs...Igen,a legtöbben kihasználják a gyereket,és cimbálják magukkal,még akkor is ha esetleg tudná kire hagyni.Ezt jó néhány ismerősöm el is ismerte már,hogy így általában előre engedik,meg hogy ha rászól az emberekre,akkor a buszon is le tud ülni.
2011. máj. 19. 18:56
 58/82 anonim ***** válasza:
100%
Az előbbiből csak azt akartam kihozni,hogy talán sokan azért sem szeretik a gyerekeket,mert a szülő sokszor felhasználja,olyan is volt egyszer a postán,hogy a mögöttem lévő nő mondta a gyerekének,hogy "bőgjél hangosan,majd előre engednek,és utána megyünk fagyizni"!A gyerek meg ordenáré módon rákezdett,földhöz vágta magát,és ordított,hogy "melegem van,menjünk már"!
2011. máj. 19. 19:02
 59/82 anonim ***** válasza:
26%

Kedves utolsó, érdekes ennek ellenére van aki emellett lesz terhes... Nahát! Nincs 100% módszer...

OFF: Aki rendesen szedi azt a nyamvadt gyógyszert, pontosan betartva a szedés szabályait, úgy mint hányás-hasmenés, egyéb mellészedett gyógyszer esetében kiegészítő védekezést alkalmaz, nem lesz terhes mellett, ilyen marha egyszerű. A hibaarány a hülye tyúkokra vonatkozik, akik nem szedik jól. Persze mindenkinek van olyan szomszédasszonya meg kolléganője, aki "gyógyszer mellett" lett terhes, csak az ilyeneknek egyszerűbb a gyógyszerre fogni a becsúszott gyereket mint bevallani, hogy basztam a rendeltetésszerű szedésre. Mellesleg még egyszer elmondom, hogy a fogamzásgátló lényege, hogy NINCS peteérés, feltéve, ha jól szedik.

Bocs az off-ért, itt befejezem.

2011. máj. 19. 19:15
 60/82 anonim ***** válasza:
70%
Nem, nem csak azok esnek teherbe. A test nem egy gép, hogy megnyomsz pár gombot és ha helyesen teszed mindegyik ugyanúgy reagál... Na mindegy látom téged nagyon felidegesít ha nem neked van igazad. Bár nem tudom mit számít ez. Akármit mondanak mások, nincs jogod hogy leszóld őket... Ha ő gumit húz a gyógyszer mellé akkor tegye, szerintem nem őt kéne lenézni.
2011. máj. 19. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!