Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik nem szeretik a kisbabákat...

Akik nem szeretik a kisbabákat/kisgyerekeket, elmondanák, hogy miért?

Figyelt kérdés

Van itt egy kérdés, és az ihlette az enyémet! Kíváncsi vagyok kinek mi a magyarázata arra, hogy miért utálja/nem szereti a babákat/kicsi gyerekeket?

Mondjuk azt hozzá teszem, hogy az elkényeztetett, hisztis kislányokat, és agresszív, verekedős kisfiúkat Én sem szeretem! Meg a neveletlen, és szemtelen gyerekeket sem!

25 éves anyuka vagyok 14 hós kislánnyal.

2011. máj. 19. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen idegen tőlem a gyerekek lelkivilága, dolgai, nem tudok velük mit kezdeni. Nem tudom hogy szóljak hozzájuk, hogyan viselkedjek velük és nem is nagyon érdekelnek megmondom őszintén. Nem élvezem a velük töltött időt, nem köt le a velük való "játék" és a sírást, hisztit meg egyáltalán nem tolerálom. A terhesség, szülés, szoptatás kérdéseiről ne is beszéljünk mert egész egyszerűen rosszul leszek ha rá gondolok, undorítónak tartom az egészet. Hogy a saját testem ki legyen szolgáltatva és használati eszköz legyen a gyerek fejlődéséhez, ettől kiver a víz. Lehet hogy önző vagyok de nem tudom a saját testi-lelki szabadságomat feláldozni egy gyerekért. Pedig én már úgymond "benne vagyok a korban", 26 éves vagyok de csírája nincs meg bennem az anyai ösztönnek. Nem tudom valaha kialakul-e bennem de most úgy érzem nem.
2011. máj. 19. 15:06
 22/82 anonim ***** válasza:
76%
Ahogy írtam az előbb, a gyerekeket nem utálom, csak nem érdekelnek. Az anyukákat viszont nagyon tudom utálni amikor egy bizonyos irányba változnak a szülés után. Tisztelet a kivételnek. Nekem még jó tapasztalatom nem volt ezzel. És tudjátok ez olyan mint egy reklám. Nem tűnik túl csábítónak ez a változás, hogy én is akarjam. Ha elvárják a szülők hogy szépen nézzenek rájuk akkor nekik is tenni kell érte. Már maga az társadalmi elvárás i irritál, hogy a gyerekeket szeretni KELL, stb... De ezek csak ilyen részletkérdések. Az érzés vagy megvan vagy nincs.
2011. máj. 19. 15:08
 23/82 anonim ***** válasza:
54%

azokat a gyerekeket nem szeretem, akik azzal az idióta kismotorral mennek mint a tank, nem néznek sehova, belédütköznek, mi több, átmennek a lábadon. nem az a bajom, hogy fáj, hanem hogy nem bírok tőlük közlekedni, és hogy az anyjuk nem bírja őket megnevelni, és megtanítani arra, h nem csak ők vannak a világon, hanem más emberek is.

vagy pl amikor ok nélkül üvölt egyik-másik a játszótéren. nem , nem azért mert elesett vagy mert a másik elvette a játékát, hanem azért mert épp úgy tartja kedve.

szeretnék gyereket, és biztosan szeretni fogom, élvezni az anyaságot. majd ha eljön az ideje. most még ráérek, 23 vagyok, 5 év múlva majd érettebb leszek.

de az tuti, h meg fogom nevelni, mert a neveletlen gyerek az anya szegénységi bizonyítványa.

2011. máj. 19. 15:10
 24/82 anonim ***** válasza:
57%
A kisbabáktól egyszerűen undorodom, nem szépek és nem aranyosak. A nagyobbakkal nincs gondom.
2011. máj. 19. 15:12
 25/82 anonim ***** válasza:
70%
Utálom mindet, irritálnak. Tőlük jobban csak a kisgyermekes anyák irritálnak, azt hiszik nekik mindent szabad, csak azért mert ott van az oldalukon egy poronty. A múltkor kaptunk lufit, viszem haza, a hülye kis toprongy elkezd rinyálni az anyjának, hogy neki is kell (oké, gyerek, vágyik rá), de hogy az anyja odajön és megkér, hogy ugyan adjam már nekik oda, mert kell a gyereknek... Hát álljon már meg a menet. Ez csak a legutóbbi példa, mindenhol ott vannak és egyszerűen elviselhetetlenek. A villamoson is mindig ott ordít a szerencsétlen, és arrébb menni sem tudsz, mert a közepére ülnek le, mindenhol ugyanúgy hallatszik az vinnyogás. Nekem biztosan nem lesz gyerekem, vagy lesz mellette valami dada, aki csak akkor hozza elém, ha éppen normálisan viselkedik.
2011. máj. 19. 15:13
 26/82 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nem mondom, hogy Én megértelek, megdöbbentett amit írtál, főleg, hogy akartad is a babát, de nem ítéllek el, és örülök, hogy örülsz, hogy elmondhattad valakinek! Igazából sajnállak mindkettőtöket! Te sajnos nem azt tapasztaltad meg, ami miatt jó anyának lenni!

Én mindenkinek (aki maga is akarja) kívánom, hogy tapasztalja ezt meg!

(a kislányom itt áll a lábam mellett, öleli a combom, és az ölembe fúrja a kicsi fejét) Nekem ennél több nem is kell! :)

2011. máj. 19. 15:14
 27/82 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Nekem nem igazán a gyerekekkel van a gondom,hanem azzal,hogy amit pozitívat tesztel a nő,onnantól többesszámban kezd el beszélni.Ettünk,ittunk,aludtunk,kakáltunk,ennyi meg ennyi idősek vagyunk.És onnantól nem lehet velük másról beszélni,csak a rosszulléteikkel,terhesgondozóval,meg a gyerekkel traktálnak egész nap.És itt jön a gyerek a képbe,valahogy nem kedvelem annyira a mások gyerekeit,ha nem csinál semmit,akkor nincs gond,de ha nyálas kézzel meg szájjal erőlteti a szülő hogy adjon nekem a gyereke puszit,akkor én is lépek azonnal hátrébb..Meg a neveletlen gyereket sem szeretem,amikor beszélgetsz az anyjával,és elkezdi rugdosni,ütni,vágni,rángatni az anyját,sőt,olyan is volt,hogy engem is.

Saját babát viszont nagyon szeretnék már minél előbb,már nagyon régóta küzdünk érte.

2011. máj. 19. 15:18
 28/82 A kérdező kommentje:

Mindenkinek jobb lesz, ha szülsz, Kedves Utolsó! :)

Ja, és arról meg annyit, hogy mindent azért tényleg nem lehet egy nőnek csak mert van vele egy "poronty", de azért a helyet igazán át lehet adni, főleg ha még egész pici a baba!

2011. máj. 19. 15:20
 29/82 anonim ***** válasza:
67%

[link]

Komolyan, hogy néz már ki? VÁÁÁ

2011. máj. 19. 15:20
 30/82 anonim ***** válasza:
94%
Nem szeretem a kis gyerekes anyukákat. A gyerekekkel (nem hisztisről van szó) nincs bajom. Nem bírom, azt, hogy ha valakinek gyereke lesz nem képes egy emberi mondatot kimondani becéző szó nélkül (cici, babuci, cipőcske, ruhácska, szopizás, stb.) idegrohamot kapok tőle. Szerintem a babának gügyörészni is zavaró, de ha ugyanígy beszélnek mondjuk velem na attól falnak megyek.
2011. máj. 19. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!