Akik nem szeretik a kisbabákat/kisgyerekeket, elmondanák, hogy miért?
Van itt egy kérdés, és az ihlette az enyémet! Kíváncsi vagyok kinek mi a magyarázata arra, hogy miért utálja/nem szereti a babákat/kicsi gyerekeket?
Mondjuk azt hozzá teszem, hogy az elkényeztetett, hisztis kislányokat, és agresszív, verekedős kisfiúkat Én sem szeretem! Meg a neveletlen, és szemtelen gyerekeket sem!
25 éves anyuka vagyok 14 hós kislánnyal.
15:01
Egyáltalán nem török én sem pálcát feletted! Megértelek abszolút! Számomra is furcsa a gondolat, hogy egy gyerek szopja az anyukája mellét. Azt nem találom bizarrnak, hogy a testünkben növekszik, mert akkor még láthatatlan, csak ugye a hasunk jelzi, hogy ott van, meg amikor érezni, hogy mozog, de amikor szívja a mellből a tejet, olyan, mintha kiszívná az energiát, az életet belőlünk. Tényleg kicsit taszító gondolat, hogy így "élősködik" rajtunk.
És ugye a mellek formájának megváltozása is elég nagy csapás. Biztos vannak, akiknek ez nem olyan fontos, de azért sokaknak nagyon keserűvé teheti a mindennapjait, amikor megnézi magát a tükörben, és azt látja, hogy eltűnt az egykori bombázó, ráadásul még a pici is - aki tehet róla - csak üvölt (tudom, nem mindegyikük).
Szóval megértem azokat az anyukákat, aki inkább mesterségesen, cumisüvegből táplálják a gyereküket, és nem akarnak szoptatni.
A pluszkilók miatt ne aggódj, ha elkezdesz tornázni, egy év múlva biztosan megint jó alakod lesz.
A téma láttán azt hittem, hogy itt majd egymásnak feszülnek a gügyögős anyucikák, és a lázadó anti-gyerekesek, és majd hevesen vitáznak.
Ehhez képest akkorákat röhögök! :D
Itt mindenkiből kijön most a rejtett agresszió!
15:01 voltam
Én 26/N vagyok, nincs gyerekem, még nem aktuális ez a téma. Régebben nem szerettem őket, de talán még ez is túlzás, mondjuk úgy, hogy tartottam a távolságot velük. Ha kapcsolatba kerültem valahogy kisgyerekekkel, zavarban voltam. A csecsemőket meg se merném fogni, nem tudom, valahogy félek, hogy kárt tennék bennük, olyan kis törékenyek. A 2-4 éves korosztályt "kedvelem" még a legkevésbé, azt érzem, hogy (hülyén fog hangzani) velük nem találok közös témát. Amikor már úgy nagycsoportos, alsós korú a kisgyerek, akkor már egész értelmesen el lehet beszélgetni némelyikkel, ezzel a korosztállyal végül is semmi bajom. Csak annyi, hogy magamtól nem keveredek ilyen szituba, nem keresem a lehetőséget a kisgyerekekkel való kommunikációra.
Persze biztos más lesz a helyzet, ha nekem is lesz gyerekem.
Amúgy sztem az az oka, hogy a családban se volt kisgyerek, nem volt kistesóm, meg a távolabbi rokonokkal, ahol volt kisbaba, nem annyira tartjuk a kapcsolatot.
Előző vagyok, még annyit tennék hozzá, hogy ahogy múlnak az évek, most már eljutottam odáig: időnként mosolyt csal az ajkamra egy-egy aranyosabb kisgyerek, de csak tisztes távolból figyelem őket.
Illetve most pont beugrott egy jelenet, utazott az anyuka két gyerekkel a metrón, az egyik még babakocsis (talán kislány) volt (ilyen "ülő" babakocsis, nem tudom, hogy hívják azt hivatalosan), a nagyobbik meg olyan 4-5 (?) éves kisfiú. A kisfiú azzal szórakoztatta a kistesóját, hogy vicces pofákat vágott neki. Na, az pl. tök aranyos volt, de ott sem a csecsemő tetszett, hanem a nagyobbik gyerek. :)
Fogamzásgátlót szed,+ ovu hetében még gumiznak is
Meséld el a nagyokosnak, hogy fogamzásgátló szedése mellett NINCS peteérés, mert ez a lényege. Hogy milyen hülye nők vannak, az ész megáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!