Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik nem szeretik a kisbabákat...

Akik nem szeretik a kisbabákat/kisgyerekeket, elmondanák, hogy miért?

Figyelt kérdés

Van itt egy kérdés, és az ihlette az enyémet! Kíváncsi vagyok kinek mi a magyarázata arra, hogy miért utálja/nem szereti a babákat/kicsi gyerekeket?

Mondjuk azt hozzá teszem, hogy az elkényeztetett, hisztis kislányokat, és agresszív, verekedős kisfiúkat Én sem szeretem! Meg a neveletlen, és szemtelen gyerekeket sem!

25 éves anyuka vagyok 14 hós kislánnyal.

2011. máj. 19. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
79%

15:01

Egyáltalán nem török én sem pálcát feletted! Megértelek abszolút! Számomra is furcsa a gondolat, hogy egy gyerek szopja az anyukája mellét. Azt nem találom bizarrnak, hogy a testünkben növekszik, mert akkor még láthatatlan, csak ugye a hasunk jelzi, hogy ott van, meg amikor érezni, hogy mozog, de amikor szívja a mellből a tejet, olyan, mintha kiszívná az energiát, az életet belőlünk. Tényleg kicsit taszító gondolat, hogy így "élősködik" rajtunk.

És ugye a mellek formájának megváltozása is elég nagy csapás. Biztos vannak, akiknek ez nem olyan fontos, de azért sokaknak nagyon keserűvé teheti a mindennapjait, amikor megnézi magát a tükörben, és azt látja, hogy eltűnt az egykori bombázó, ráadásul még a pici is - aki tehet róla - csak üvölt (tudom, nem mindegyikük).

Szóval megértem azokat az anyukákat, aki inkább mesterségesen, cumisüvegből táplálják a gyereküket, és nem akarnak szoptatni.

A pluszkilók miatt ne aggódj, ha elkezdesz tornázni, egy év múlva biztosan megint jó alakod lesz.

2011. máj. 19. 15:53
 42/82 anonim ***** válasza:
52%
Ez komoly? Ha cumisüvegből van etetve a kis purdé, akkor nem lesz szottyadt a mell? Hmmm, lehet mégis lesz gyerekem, bár dada még így is kell mellé.
2011. máj. 19. 16:02
 43/82 anonim ***** válasza:
75%
Most is esik az eső, kis nyári zápor, aztán már itt ugrálnak kint, visítoznak, ordibálnak stb. Elviselhetetlen. Naa, kijött az apjuk is, mondja nekik, ne rohangáljanak, erre csak csinálják az esőben. Ó, hogy kapnának vmi tüdőgyulladást.
2011. máj. 19. 16:11
 44/82 anonim ***** válasza:
73%

A téma láttán azt hittem, hogy itt majd egymásnak feszülnek a gügyögős anyucikák, és a lázadó anti-gyerekesek, és majd hevesen vitáznak.

Ehhez képest akkorákat röhögök! :D

Itt mindenkiből kijön most a rejtett agresszió!

15:01 voltam

2011. máj. 19. 16:51
 45/82 anonim ***** válasza:
85%

Én 26/N vagyok, nincs gyerekem, még nem aktuális ez a téma. Régebben nem szerettem őket, de talán még ez is túlzás, mondjuk úgy, hogy tartottam a távolságot velük. Ha kapcsolatba kerültem valahogy kisgyerekekkel, zavarban voltam. A csecsemőket meg se merném fogni, nem tudom, valahogy félek, hogy kárt tennék bennük, olyan kis törékenyek. A 2-4 éves korosztályt "kedvelem" még a legkevésbé, azt érzem, hogy (hülyén fog hangzani) velük nem találok közös témát. Amikor már úgy nagycsoportos, alsós korú a kisgyerek, akkor már egész értelmesen el lehet beszélgetni némelyikkel, ezzel a korosztállyal végül is semmi bajom. Csak annyi, hogy magamtól nem keveredek ilyen szituba, nem keresem a lehetőséget a kisgyerekekkel való kommunikációra.

Persze biztos más lesz a helyzet, ha nekem is lesz gyerekem.

Amúgy sztem az az oka, hogy a családban se volt kisgyerek, nem volt kistesóm, meg a távolabbi rokonokkal, ahol volt kisbaba, nem annyira tartjuk a kapcsolatot.

2011. máj. 19. 16:52
 46/82 anonim ***** válasza:
85%

Előző vagyok, még annyit tennék hozzá, hogy ahogy múlnak az évek, most már eljutottam odáig: időnként mosolyt csal az ajkamra egy-egy aranyosabb kisgyerek, de csak tisztes távolból figyelem őket.

Illetve most pont beugrott egy jelenet, utazott az anyuka két gyerekkel a metrón, az egyik még babakocsis (talán kislány) volt (ilyen "ülő" babakocsis, nem tudom, hogy hívják azt hivatalosan), a nagyobbik meg olyan 4-5 (?) éves kisfiú. A kisfiú azzal szórakoztatta a kistesóját, hogy vicces pofákat vágott neki. Na, az pl. tök aranyos volt, de ott sem a csecsemő tetszett, hanem a nagyobbik gyerek. :)

2011. máj. 19. 17:02
 47/82 anonim ***** válasza:
0%
15:01-es, én nem bántani akarlak, de ugye tudod, hogy ez beteges? Csernus régi műsorában volt szó egy hasonló nőről, ő is ilyeneket érzett, hogy egy "Alien" nő a hasában, meg "daganat". Mondanom se kell, hogy terápiára szorult. Beszélj erről egy orvossal, mielőtt kárt teszel a gyerekben vagy magadban:S
2011. máj. 19. 17:06
 48/82 anonim ***** válasza:
36%
Van egy kolléganőm,28 éves.Fogamzásgátlót szed,+ ovu hetében még gumiznak is,annyira nem akar gyereket,és kis patkánynak őket,én még nőt gyerekekről így nem hallottam beszélni,ahogy ő beszél.Ledöbbentő,de komolyan.Azt mondja,ha véletlenül becsúszna mégis a gyerek,akkor az természetes hogy elveteti,de azonnal 'el is kötteti magát',az biztos.28 éves..Csak azért írtam le,mert én azért ezen nagyon ledöbbentem,ahogy beszél,azon is nagyon,és mondja ezt a gyerekesek szemébe is egy az egybe.
2011. máj. 19. 17:10
 49/82 anonim ***** válasza:
100%
En csak az egeszen kicsiket nem szeretem, nem tudom megmagyarazni, olyan esetlenek es csunyak nekem. Elnezest kerek az anyukaktol! Olyan 6 honapos kor folott valtozik, akkor mar nevetnek es nem olyan torekenyek, kezdenek alakulni. Tenyleg elnezest, biztosan furcsa lehet ezt egy anyukanak olvasni, de en igy latom.
2011. máj. 19. 17:53
 50/82 anonim ***** válasza:
39%

Fogamzásgátlót szed,+ ovu hetében még gumiznak is

Meséld el a nagyokosnak, hogy fogamzásgátló szedése mellett NINCS peteérés, mert ez a lényege. Hogy milyen hülye nők vannak, az ész megáll...

2011. máj. 19. 18:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!