Férfi 2 millát keres, nő 30 ezret, férfi semmiben nem segíti a nőt, ebből mi lesz/lehet?
Mindez családalapítás előtt.
A nő nem mer ezzel a felállással gyereket vállalni, pedig mindketten szeretnének. Házasság tervbe véve.
Férfi uralkodós típus; tipikus pénz beszél, kutya ugat felállás.
Mindketten szeretik egymást.
Mi várható ebből?
Mit lehet tenni, hogy jó legyen?
sztem a férfinak van igaza. ha adna teszemazt 500-at vagy 200at havonta. nem lenne motivációd munkát keresni.
egy darabig támogatnálak viszont ha aztlátom h továbbra is 30 rugóért dolgozol nemadnék egy forintot sem.
Szerintem az látszik, hogy az utolsók nem olvasták végig a kommenteket.
Megismerkedéskor a nőnek volt jól fizető külföldi melója, a férfi pedig munkanélküli volt. Aztán ahogyan komolyodott a kapcsolat, a férfi is talált állást odakint(2M fizetéssel) és megtiltotta a nőnek, hogy továbbra is külföldön dolgozzon, mert akkor nem állna mindig rendelkezésre, mikor itthon van. No EZ a felháborító. Tulajdonképpen megkárosítja a nőt anyagilag, aztán meg felrója neki, hogy nem keres jól.. Miért kellene beérnie havi 100e-el - már ha talál munkát - ha kereshetne annyit, mint a férfi?
Szerintem ott kerültél alá, mikor ebbe beleegyeztél, kérdező. Természetesen egy kapcsolatot össze kell hangolni, de mindkét félnek alkalmazkodni kell, nem csak a nőnek! Ha van lehetőséged jó pénzért dolgozni, akkor menj külföldre! Hiszen elvárja, hogy önfenntartó és önálló legyél, akkor ne fogadd el az irányítását sem! Akkor fog tisztelni téged, ha ugyanannyira nem függsz tőle semmiben, mint ő tőled. Bár ebben az esetben viszont nem értem, hol a kapcsolat, hiszen nem vállaltok közösséget semmiben, függetlenek vagytok egymástól..
Hiába a pénz, egy ilyen pasival nem lehet hosszútávon együtt élni. Hiába dolgozol ugyanannyit, akkor is el fogja várni, hogy kizárólag te végezd a házimunkát és a gyereknevelést, mert ő férfiúi mivolta miatt többnek érzi magát tőled. Ha pedig mondjuk otthon vagy a pici gyerekkel, akkor már megint lábtörlő leszel előtte.. Az ilyenek járjanak inkább a tükörképükkel, csak ő lehet méltó társ számukra..
Szerintem meg ne magyarázd meg, tisztelt utolsó, hogy én mire gondolok... Igen, az a véleményem, hogy a nő el akarja tartani magát, csak nem tudom, mire fel.
Amellett: a kérdező egyik kommentjében írta azt is, hogy amikor fordított helyzetben voltak, ő NEM segített a férfinak. Akkor most miről is beszélünk?
Naná, hogy nem segített! Én sem tartanék el egy pasit néhány hetes ismeretség után!
Mellesleg nem tudom, mire alapozod a véleményedet. Elveszi tőle a fizetését, megtiltja a munkáját, aztán nézi ahogy nyűglődik a semmiből.. Most akkor döntse már el a pasi, hogy mit akar: otthon üljön a nő - de akkor fizesse a kieső bérét - vagy dolgozzon - de akkor ne szabja meg, hogy hol!
Másrészt egyáltalán nem értem, hogyan szólhat bele ilyen dologba egy férfi, és hogyan engedheti ezt egy nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!