Férfi 2 millát keres, nő 30 ezret, férfi semmiben nem segíti a nőt, ebből mi lesz/lehet?
Mindez családalapítás előtt.
A nő nem mer ezzel a felállással gyereket vállalni, pedig mindketten szeretnének. Házasság tervbe véve.
Férfi uralkodós típus; tipikus pénz beszél, kutya ugat felállás.
Mindketten szeretik egymást.
Mi várható ebből?
Mit lehet tenni, hogy jó legyen?
Ott lehet hagyni az ilyet...
Eleve minek dolgozik a nő, ha a pasi ennyit keres?
Én sokkal kevesebbet keresek, ráadásul hamarosan el is küldenek, mégis eltartom a párom aki tanul, pedig házasságról egyenlőre szó sincs...
Valóban kérdéses, hogy mi a segítség.
Nekem is volt egy barátnöm, akinek nem kellett a rezsibe adnia, nem kellett a kajába adnia, fizettem a kötelezöjét, tankoltam a kocsiját és ennek ellenére lettem kikiáltva sz@rrágónak.
"Férfi uralkodós típus; tipikus pénz beszél, kutya ugat felállás."
Akkor minek akar házasodni? Királynak kéne jelentkeznie!
a nő nem bejelentve dolgozik, amit pénzt kap elviszi a lakása (albérlet)- pont arra elég, mellette a segély a 30 ezer amit "szabadon" felhasználhat és e körül lesz a gyes/d csak fizu nélkül - lakásfenntartás veszélyben.
férfinek van saját lakás - nő nem mer hozzá költözni-fél a kiszolgáltatottságtól a rezsi felébe kellene beleadni, plusz a közös lakásra gyűjtésbe - nőnek nem lenne saját lakása.
segítség alatt mindent értek ami pénzbe kerül.
ha nem jön ki a nő a pénzéből hó végére, akkor nem eszik, vagy kölcsönkér.
a kölcsönök halmozódnak.
Ezt nem értem ha a férfi 2 millát keres akkor minek dolgozik a nő mellette?
Egyébként én nő vagyok és havi 160 körül keresek szellemi munkával, de nem viccelek tényleg! A párom fizikai munkás és havi 70et keres, de nem zavarja hogy én többet keresek. ő is akarta csinálni amit én de hiába magyarázom neki mit hogyan kell nem érti meg. Szegényke buta hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!