Miért számolják bele a kutyát a családba?
Most olvasom az egyik kérdésnél (Mennyit költötök átlag egy nap kajára / fő), hogy valaki a kutyát harmadikként számolja és az ő kajáját is beleveszi a napi kajaköltségébe...
Nekem kicsit meredek... A kutya az kedves, szép háziállat, DE NEM CSALÁDTAG! Az csak ember lehet... És a kutyakaja nem alapvető szükséglet, az én kutyám simán megeszi a kajamaradékot és tökéletesen egészséges.
Ti is beleszámoljátok a kutyát a családtagok közé?
Más dolog beleszámolni a családba és családtagnak tekinteni.
Természetesen nem számolom őket a családomhoz, hisz nem rokonaim. :)
De családtagként kezelem őket, a sajátjaimat és másokét is... pl. ha szomszéd a kutyájával sétál mindig sziasztokot köszönök, hiszen ketten vannak. :)
Nálunk is családtagok a kutyák!
És a kocsi és egy állat között igen is nagy különbség van,én is ha nem tudnám fenntartani a kocsimat bármikor túladnák rajta,de a kutyámat soha semmilyen körülmények között nem adnám oda.
Ja és az én kutyáim is jobban szeretik a házi kosztot mint a boltit,de minden nap kapnak tápot is amit meg kell venni ugyan úgy mint bármilyen más kaját.
egyrészt családtag,és ha kérdezik,akkor bizony úgy mondom,hogy 3 gyerek, 4 kutya, 3 macska.
Másrész a kajájuk kb annyiba kerülmint a az embereké. Tehát ha költséget számolok akkor kénytelen is vagyok beleszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!