Szerintetek az normalis, hogy amelyik csaladba 2 lany gyermek van, egyforma a ruhameretuk es egymas ruhajaba jarnak?
Őszintén, véleményem szerint nem! Tudom nekem is hülye a gondolkodásmódom, de baromira rühellem, ha a húgom utánoz.
Ha lófarokban van a hajam, akkor neki is, ha fel van tűzve neki is.
Ha lila felsőt veszek, következő alkalommal ő is, ha sárgát, akkor ő is. Fúúú imádom szeretem nagyon nagyon, de kiakaszt az utánzás, és ráadásul nem is 12-13-14-15-16 éves lányról beszélünk. Lassan 18 lesz
3. vagyok
persze, ha kölcsönkér egy felsőt, általában egy évben egyszer esik meg, akkor minden további nélkül nagyon szívesen odaadom neki, de az utánzástól már a falnak megyek
nincs lánytesóm,de anyával 16 éves korom óta mellméreten kivül ugyanaz a méretünk mindenben
mivel fiatalon szült engem,igy most is fiatalosan öltözik,gyakorlatilag bármelyik ruháját felvehetem,igaz a felsőit szoktam csak
ő meg a fekete nadrágomat meg a kabátomat:)
(pedig van rengeteg ruhája mindkettőnknek)
Teljesen normális, én is kihasználom anyám szekrényét. Két ruhatárból könnyebb gazdálkodni, főleg, hogy nem vagyunk gazdagok, hogy állandóan új cuccokat vegyünk. Az utánzás sztem nincs ebben a kérdésben, anyám pl. egy elegáns nő, én sportosan laza, mégis van, amit le tok tőle nyúlni és beépíteni a szettembe totál más stílusban. (bocs, tesóm csak fiú van, de sztem ugyanaz a lényege, nem?)
Akkor cikibb, ha egy suliba, egy társaságba járnak, mert tuti vannak olyanok, akik beszólnak. :D
Mármint hogy ha úgy tartja kedvük, kölcsönvesznek egymástól ruhákat?
Ez miért jelentené azt, hogy nincs önálló egyéniségük? Az, hogy az ízlésed több ponton egyezik valakiével (pl a tesódéval), az nem azt jelenti, hogy nincs egyéniséged. Testvérek, tehát még érthető is, hogy hasonlítanak ebben.
Nekem két lányom van, még csak elsős és másodikosok, de sokszor felveszik egymás cuccait. Illetve én rakom ki úgy reggelente, figyelembe véve hogy általában kinek melyik a kedvence. Vannak közös holmijuk (főleg pólók és hosszúujjas felsők) de vannak saját cuccaik is (a kicsi inkább rózsaszín csajos dolgokat szereti, a nagy gyűlöli a Hello kittis dolgokat, neki sokszor a fiúrészlegen kell vásárolnom kalózos figurával díszített ruhát).
Amúgy ha vannak az üzletben szép mintás felsők amik mind a kettőnek tetszenek, de 2-2 db drága lenne, akkor megmondom hogy kapnak 1-1 különbözőt, de közösen, hol egyik, hol másik veszi fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!