Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az normalis, hogy...

Szerintetek az normalis, hogy amelyik csaladba 2 lany gyermek van, egyforma a ruhameretuk es egymas ruhajaba jarnak?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 17:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem igen, én is felvettem néha húgom 1-2 ruháját, bár én inkább anyámmal vagyok egy méret(szintén fiatalon szült, tehát nem ilyen öreganyós ruhákat hord egyáltalán).
2011. ápr. 21. 17:26
 12/29 A kérdező kommentje:
Azert tettem fel ezt a kerdest, mert van egy osztalytarsam, es nagyon sokszor latom azt, hogy a tesoja ruhajat veszi fel (aki fiatalabb tole 2 evvel), es nekem ez furcsa igy, hogy hol ezen latom, hol azon.
2011. ápr. 21. 17:29
 13/29 napietus ***** válasza:
94%
mi cserélgetünk is néha a tesómmal. sokszor van, hogy én már egy éve fel sem vettem pl. egy felsőt, de neki meg nagyon tetszik, akkor persze, hogy odaadom. de rendszeresen nem hordjuk azért egymás cuccait.
2011. ápr. 21. 17:33
 14/29 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem sincs ezzel semmi baj.. Tesómmal mi is volt, hogy cserélgettünk egy időben.

Abba belegondoltál amúgy, hogy lehet, hogy nincs annyi ruhájuk (azaz pénzük sem), hogy mindenki csak a sajátját hordja, hanem egymáséit is felveszik? Vagy ez kizárt, hogy erről legyen szó?

2011. ápr. 21. 17:35
 15/29 anonim ***** válasza:
93%

"nekem ez furcsa igy, hogy hol ezen latom, hol azon."

És ilyenkor összezavarodsz? Nem tudod, melyik az osztálytársad, és melyik a tesója?

2011. ápr. 21. 17:35
 16/29 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem valamilyen szinten normális. Nővéremék között 15 hónap volt a különbség, a testalkazuk, magasságuk is ugyanaz. Az idősebbik vett valamit, a fiatalabb másnap ment, és megvette ugyanazt, az idősebbik meg panaszkodott anyánknak, hogy utánozza. Leült vele beszélni, hogy vegyen másfajtát inkább, és akkor azt cserélhetik, mindkettőjüknek lesz 2 különböző nadrág, akármi, úgy, hogy egyikük csak egyet vett. Ki lehet használni, ez nagyon jó lehetőség. Szerintem teljesen normális.
2011. ápr. 21. 17:37
 17/29 A kérdező kommentje:

Hat pont az a helyzet, hogy penzes csaladbol szarmaznak, eseleg fura igy nekem. Barmit megvehetnenek, amit akarnak,megis egymas ruhajaba jarnak,amugy kizart,hogy 2 ugyanolyan ruhajuk legyen.

Szerintetek az normalis, hogy amelyik csaladba 2 lany gyermek van, egyforma a ruhameretuk es egymas ruhajaba jarnak?

2011. ápr. 21. 17:38
 18/29 anonim ***** válasza:
94%

Mi hárman vagyunk lányok 1-1 év korkülönbséggel.Mindhármunknak van saját egyénisége,mégis hordtuk egymás ruháját.Csak a fehérneműk voltak tabuk.A bugyit,melltartót SOHA nem vettük fel csakis a sajátunkét..

Nem gond,hogy a többi ruhában volt cserélgetés,mert így olyan volt mintha rengeteg ruhánk lett volna,és volt miből válogatni..:)

2011. ápr. 21. 17:44
 19/29 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nincs lánytesóm, de ha lenne, ez tök buli lenne... Minden ruha (vagy a legtöbb) menne a közösbe, lehetne cserélgetni, lenne egy tenger ruhánk, és abszolút szórakozásnak fognám fel a ruhacserélgetést.

Szerintem a kérdésben leírt lányok is így lehetnek vele: jó buli. Gondolom, jóban vannak, nem gond, hogy kölcsönadjanak egymásnak ezt-azt, nem irigyek, és jól szórakoznak azon, hogy van egy vagon ruhájuk így a "közösben".

2011. ápr. 21. 17:48
 20/29 anonim ***** válasza:
Igen. Ha nekik is megfelel, miert ne?
2011. ápr. 21. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!