Szerintem is normális. Mi is anyummal hordjuk néha egymás ruháit. Sőt ő is hordja a tesói ruháit.
2011. ápr. 21. 18:01
22/29 anonim válasza:
Igen.
2011. ápr. 21. 18:10
23/29 anonim válasza:
Igen, mi is hordtuk egymás ruháit amíg együtt laktunk.
2011. ápr. 21. 19:38
24/29 anonim válasza:
Praktikusnak tűnik. Barátnők is kölcsönkérik egymás ruháját.
2011. ápr. 21. 20:21
25/29 anonim válasza:
Mi ketten vagyunk testvérek, és édesanyánk is hasonló méret. Nem csinálunk belőle problémát, sokban hasonlít a hármónk ízlése (na azért nem mindenben, mi pl. a húgommal a túl színes dolgokat annyira nem kedveljük), szóval amikor ahhoz van kedvünk nyugodtan kölcsönkérünk 1-1 darabot a másiktól.
Amúgy kétlem, hogy ettől ne lenne egyéniségünk, és magamnak varrom a ruháim 80%-át pl., mert tele vagyok ötletekkel, és utálom a tömegcikkeket.
Nem értem, miért lenne ez baj? Gazdaságosabb is: ha mindegyikőnknek tetszik valami, nem kell 2x vagy 3x megvenni...
2011. ápr. 21. 20:21
26/29 anonim válasza:
17:22 vagyok
dupla annyi ruhám van mint az átlagnak,anyámnak detto,miel ruhásboltja van...
mégis felvesszük egymásét,pedig bőven megtehetnénk hogy mindenből 3-mat veszünk...
nem feltétlen függ össze az anyagiakkal
2011. ápr. 21. 21:03
27/29 anonim válasza:
Nekünk nincs sok pénzünk, ezért legtöbbször csak a nővérem kap "új" ruhákat (turizottat, nem vadi újat), nekem azok jutnak, amiket ő kinőtt. Mégis van saját egyéniségünk mindkettőnknek. Nem a ruha teszi az embert. Ugyanilyen normális szerintem az is, ha egyszerre hordják ugyanazokat a ruhákat.
2012. jan. 12. 08:23
28/29 anonim válasza:
Igen, normalis, söt, igy jobban ki van hasznalva a ruha. Kevesbe "ujkent" kerül a szemetesbe, jobban inkabb rongykent. De meg idealisabb eset, ha 5-ös ikrek vannak, egynemüek, es 5-en valtogatjak a ruhakat. A környezetszennyezes miatt jobb a Földnek, masodsorban anyagilag is jobban ki van hasznalva a ruha. Igy nemcsak hogy normalis, hanem CSAK igy normalis!!
2012. jan. 12. 16:45
29/29 anonim válasza:
Teljesen rendben van. Mi annak idején a barátnőimmel cserélgettük a ruháinkat, jó buli volt. Unokanővéreim is hordták egymás ruháját, így változatosabban tudtak öltözködni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!