Miért számolják bele a kutyát a családba?
Most olvasom az egyik kérdésnél (Mennyit költötök átlag egy nap kajára / fő), hogy valaki a kutyát harmadikként számolja és az ő kajáját is beleveszi a napi kajaköltségébe...
Nekem kicsit meredek... A kutya az kedves, szép háziállat, DE NEM CSALÁDTAG! Az csak ember lehet... És a kutyakaja nem alapvető szükséglet, az én kutyám simán megeszi a kajamaradékot és tökéletesen egészséges.
Ti is beleszámoljátok a kutyát a családtagok közé?
"Nekem kicsit meredek... A kutya az kedves, szép háziállat, DE NEM CSALÁDTAG! Az csak ember lehet..."
Nehogymár te szabd meg (kedves kérdező), hogy kinek mi/ki számít családtagnak. Nálatok nem családtag a kutya, ennyi, máshol meg lehet, hogy családtag, neked nem mindegy? Miért fáj neked az, ha valaki családtagként tarja számon a kutyáját? Bántanak téged ezzel vagy mi?
A kutyakaja meg nálatok nem alapvető szükséglet, van ahol az... És ezzel sem kellene foglakoznod.
Máskor az a probléma, hogy ütik, verik, éheztetik a kutyát, most meg az a baj, hogy családtag és kutyakaját kap... No comment.
jó, neked nem az. Másnak gyerek mellett is az. Bár én azzal nem büszkélkednék h maradékkal eteted a kuytát. az meg hogy egészséges, persze lehet. falun is megéltek vhogy. de az hogy kivülről minden ok, nem látod h a mi rakódott le a májában a sok embernek való adalkéanyagtól, meg mennyire zsíros a szive.
nem győzködni akarlak, te kutyád, azzal eteted amivel akarod.
de ne lepődj meg annyira ha valakinek igénye van a vele élő társállat igényeinek kielégítésére.
Nálunk gyerekkoromban is családtag volt az állat, nem voltak elkényeztetve, voltak szabályok, knyhába pl nem jöhettek be, de a lakásba igen. kanapén aludhattak a miénken nem.
A kocsi nem családtag, mert az egy tárgy.
A kocsi nem dorombol, nem őrzi a házat, nem éri, ha szomorú vagy stb.
Egyébként a kocsit is meg szoktam simogatni, ha hazaérünk valahonnan, és megköszönöm neki, h mindenki épségben hazakerült, de ez már az én hülyeségem:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!