Nemek harca-WC ülőke háború napról-napra. Mi a véleményetek?
Én F-ként még nem éltem meg problémának. Az hogy le vagy fel van-e hajtva -mint probléma- egyszerűen nevetséges. Semmi okát nem látom ennek, legfeljebb, ha kézzel kell megérinteni, de ezért is mosunk utána kezet.
Az hogy állva vagy ülve pisálok csak annak okoz identitás problémát akinek ilyenen múlik. Mert az identitás az olyan valami, hogy ha rendbe van azt sem tudod mi az, de ha sérült akkor mindig bizonyítani kell. Amikor először hallottam, hogy "egy igazi férfi csak állva pisál" elröhögtem magam és azt mondtam -szerintem meg "egy igazi férfi" ezt is megengedheti magának!
Késztetésem szerint én is állva teszem szívesen, de mióta rájöttem, hogy a WC kagylóba nem lehet úgy beletalálni, hogy a nadrágomra vagy a lábszáramra ne fröcsögjön (próbáld csak ki gatyában, azt mondat: -ne ma', hogy én hugyozzam le magamat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!