Nemek harca-WC ülőke háború napról-napra. Mi a véleményetek?
Lehajtjuk a tetejét, és mindenki úgy állítja be magának, ahogy szeretné.
Már csak azért is,mert 2 kicsi gyerek van, és nincs kedvünk a telefonunkat, kulcsainkat stb... a wc-ből kipecázni. :)
De a gyerkőcök előtt sem volt ezzel gond.
Sajna, a melóhelyen vannak kirívó esetek/személyek, akikkel nem tudsz mit kezdeni...jobb esetben előttük, és nem utánuk mész wc-re.
Nem érdekel a dolog, ha fel van hajtva akkor lehajtom. Tudom, hogy vannak akik ezért vérre menő harcot vívnak, de valahogy engem soha nem érdekelt a dolog.
Munkahelyen viszont minden zavar, ami a WC-vel kapcsolatos.
Mi is fedéllel együtt hajtjuk le. Nem szeretem "nyitva" látni a wc-t, de ha úgy maradna, lehajtom, ha dolgom van.
(Apropó ülve pisilés. A sógoraim mind ülve pisilnek, egyikük már 15 éve. A másikuk pedig még meg is mossa utána a szerszámot)
Nincs probléma.Szerintem én gyakrabban hagyom felhajtva takarítás után,és ültem már éjszaka kómásan a hideg fajanszra,mert úgy maradt:)
Sőt tovább megyek a fogkrémen sem veszekszünk.
14:45
Minden nap újra és újra rá kell döbbennem, hogy még mindig van lejjebb... :/
én lehajtom magamnak,párom felhajtja magának
sosem értettem ezt a hisztit,hogy "hajtsd le"
neked nincs kezed h lehajtsd? vagy te meg felhajtod magad után,hogy a párodnak ne kelljen felhajtania?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!