Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám undorító dolgot művelt!...

Apám undorító dolgot művelt! Ezentúl hogy szálljak be abba a tetves kocsiba?

Figyelt kérdés
A kocsiban szexelt egy idegen nővel! Undorító :@
2011. ápr. 28. 09:56
 81/93 anonim ***** válasza:

utolsó,de azt az ágyat az apja nem használja.

vagy te talán jó érzéssel ülnél be a hátsó ülésre h ide van már száradva a nő punci nedve

2011. ápr. 28. 18:00
 82/93 anonim ***** válasza:

Hát ha az én autómba ülnél be, akkor nem találnál - ilyen szempontból - tiszta helyet, valszeg még a kalaptartóra sem ülhetnél.

Ettöl függetlenül megkockáztatom, ha az M7-sen stoppolsz balcsi felé és megállok kérdezés nélkül ugornál be.

2011. ápr. 28. 18:07
 83/93 anonim ***** válasza:

Tudod amit nem tudunk az nem fáj. Ha stoppolok nem tudhatom h ki hányszor élelvezett el az autóba(ha csak menet közbe el nem mesélik :) ) De az h tudom h apám a családi autóba dugott egy nővel... nekem is felfordulna a gyomrom.

Csinálja,de én tudjak róla

2011. ápr. 28. 18:19
 84/93 anonim ***** válasza:
Nem tudott volna róla a kérdező sem, ha nem azzal tölti az idejét, hogy hallgatózik, amikor az apja telefonon beszél...
2011. ápr. 29. 09:52
 85/93 A kérdező kommentje:
Ja az tényleg nagyon hallgatózás, hogy hangosan beszél a telefonon én meg a wc-n ülök nyitott ajtónál egy emelettel feljebb.. Hűű tényleg..
2011. ápr. 29. 10:04
 86/93 anonim ***** válasza:
87%
Hát zárd be az ajtót vécézés közben. Miért wcézel nyitott ajtónál? Vagy nálad ez a szokás?
2011. ápr. 29. 10:08
 87/93 anonim ***** válasza:

hát sztem meg a szüleid mikor még együtt voltak gyakran sexeltek a fürdőtökben és az is közös rész.

elolvastam az eddigi hozzászólásait. azokat is amikben leírod te 16 évesen a haverjaiddal elversz másokat mert nem tetszik a véleménye. alapból az olvasással is problémák vannak mert a gyk szabályzata szerint nemszabadna fenyegetőznöd.

nyilván azért akadtál fel ezen mert nem vagy normális nyugi nemtehetsz róla.

2011. ápr. 29. 13:37
 88/93 anonim ***** válasza:
75%

"telefonon én meg a wc-n ülök nyitott ajtónál egy emelettel feljebb.."

mekkora a prszt az aki nyitott ajtónál szr. nah nekem meg ettől fordul fel a gyomrom.

2011. ápr. 29. 13:40
 89/93 anonim ***** válasza:
Arra ne is gondolj, hogy anyáddal már mindenhol dughattak a házban. A szobádban, a konyhában, a nappaliban, minden lehetséges bútoron és felületen. Nagy az esélye, hogy éppen azon a szőnyegen jársz, amit összeizzadtak és élveztek már párszor fiatalon. Ez van, ilyen a szex. Mocskos ügylet de jó, majd pár év múlva te is megtudod.
2011. ápr. 29. 13:48
 90/93 A kérdező kommentje:

13:40

ja, elég undorító hogy klausztrofóbiám van. Különben sem jön fel senki az emeletre, akkor?

2011. ápr. 29. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!