Apám undorító dolgot művelt! Ezentúl hogy szálljak be abba a tetves kocsiba?
utolsó,de azt az ágyat az apja nem használja.
vagy te talán jó érzéssel ülnél be a hátsó ülésre h ide van már száradva a nő punci nedve
Hát ha az én autómba ülnél be, akkor nem találnál - ilyen szempontból - tiszta helyet, valszeg még a kalaptartóra sem ülhetnél.
Ettöl függetlenül megkockáztatom, ha az M7-sen stoppolsz balcsi felé és megállok kérdezés nélkül ugornál be.
Tudod amit nem tudunk az nem fáj. Ha stoppolok nem tudhatom h ki hányszor élelvezett el az autóba(ha csak menet közbe el nem mesélik :) ) De az h tudom h apám a családi autóba dugott egy nővel... nekem is felfordulna a gyomrom.
Csinálja,de én tudjak róla
hát sztem meg a szüleid mikor még együtt voltak gyakran sexeltek a fürdőtökben és az is közös rész.
elolvastam az eddigi hozzászólásait. azokat is amikben leírod te 16 évesen a haverjaiddal elversz másokat mert nem tetszik a véleménye. alapból az olvasással is problémák vannak mert a gyk szabályzata szerint nemszabadna fenyegetőznöd.
nyilván azért akadtál fel ezen mert nem vagy normális nyugi nemtehetsz róla.
"telefonon én meg a wc-n ülök nyitott ajtónál egy emelettel feljebb.."
mekkora a prszt az aki nyitott ajtónál szr. nah nekem meg ettől fordul fel a gyomrom.
13:40
ja, elég undorító hogy klausztrofóbiám van. Különben sem jön fel senki az emeletre, akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!