...és a világ minden kincséért se érj a sebváltóhoz!
El tudom képzlelni mi minden történehetett abban a kocsiban, phuuj fertő.
A férfiak mind disznók!:D
2011. ápr. 28. 11:45
72/93 anonim válasza:
nem! A férfiak mind k*rvák!
2011. ápr. 28. 11:51
73/93 anonim válasza:
Ne törődj a sok rosszindulatú emberrel! Nem olyan könnyű elviselni, hogy valamelyik szülőnk félrelép, egy világ tud összeomlani bennünk, még akkor is ha tudjuk, hogy nem jól élnek! Saját tapasztalat! Soha nem fogod elfelejteni azt a képet esetleg hozzászoksz! Fel a fejjel, tudom, hogy pocsék érzés!!!!
2011. ápr. 28. 13:15
74/93 anonim válasza:
jaj, ugyan már!! ne legyél már ilyen prűd!!
2011. ápr. 28. 14:07
75/93 anonim válasza:
A kérdező 16 éves gyerek, aki nem prűd, csak nem kíváncsi az apja szexuális szokásaira. De úgy látom, itt sokan arra élvezkednek, ha a szüleiket szexelni látják/hallják.
2011. ápr. 28. 14:19
76/93 anonim válasza:
nem látta vagy hallotta magát a dolgot,hanem az apja telefonon mondta egy haverjának,hogy mi történt különben is oké senki nem akar ilyet látni,de attól még el kell fogadni a szülők is szoktak ilyet csinálni,s ha ez nem megy akkor marad a gólya elmélet:D
2011. ápr. 28. 14:28
77/93 anonim válasza:
pontozás háború :) ezt már szeretem :)
2011. ápr. 28. 14:29
78/93 anonim válasza:
Én a helyedben adnék apámnak egy vödör hypos vizet meg egy rongyot, hogy véletlen hallottam egy telefonbeszélgetésedet, szerintem az autóra ráférne már egy kis takarítás...Szerintem sem szép, amit tett, miért nem mindjárt pl. a te ágyadban?! Legyen már diszkrétebb. Én sem szeretnék furcsa dologba nyúlni az autóban iskolába menet. És még büszke is rá. Jajjj.
2011. ápr. 28. 15:40
79/93 anonim válasza:
És ha apád ki fertőtleníti a kocsit akkor már belefogsz ülni?
Sztem menj oda apádhoz,és nyugodt hangon közöld h: "Halottam ha kocsiba volt egy kis kalandot,amig nem fertőtleníted ki,addig sem én sema család többi tagja nem fog beülni az autóba"
Azt irtad h 4en használjátok azt a kocsit,van tesód is? Ő mennyi idős? ha fiatalabb mint te,akkor azt is mondhatod apádnak h kitudja mit kapna el a kocsiba az öcsi/hugi.
És kérd meg h te is végignézhesd a takarítást
2011. ápr. 28. 15:44
80/93 anonim válasza:
Még egy eszembe jutott... mit szólnál ha apád mikor az ágyad szélére ül ijedten felugorna és elkezdene szidni hogy: úristen, itt szexeltél a barátoddal, a házamban, ezen az ágyon, ez undoritó, stb, stb?
Neki milyen rossz lehet belegondolni hogy a 16 éves lánya miket csinál, gondold csak végig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!