Apám undorító dolgot művelt! Ezentúl hogy szálljak be abba a tetves kocsiba?
Figyelt kérdés
A kocsiban szexelt egy idegen nővel! Undorító :@2011. ápr. 28. 09:56
41/93 anonim válasza:
Jaj, tényleg miért szidjátok szerencsétlent? 16 évesen természetes, hogy sokkolja az embert az ilyesmi. Aztán meg...nem biztos, hogy én ezek után hozzá mernék nyúlni a kocsi bármelyik részéhez, ki tudja, hová milyen cucc folyt, erre nem gondoltok? Én belegondoltam. FÚÚÚJ!
42/93 anonim válasza:
Akkor is használnád ha nem hallottad volna meg......
43/93 A kérdező kommentje:
10:19
Szerintem te vagy egy nagyon beteg elméjű ember. Ajánlok egy főbelövést
2011. ápr. 28. 10:21
44/93 anonim válasza:
A fakanalas példa király:D Jól szemlélteti, mi is zavar!
45/93 anonim válasza:
Ti tényleg nem laktatok még koleszba?........
46/93 A kérdező kommentje:
Nem köszi és nem is akarok koleszba lakni.
2011. ápr. 28. 10:22
47/93 anonim válasza:
Fakanál??? Kígyóuborka.. és nem tudni miből készül a sali a vasárnapi ebédhez :D
48/93 anonim válasza:
Én megértelek. Én is kiakadtam rajta, amikor a közös digitális fényképezőgépen véletlenül rajta hagyta apám a k.rvázós képeit, és láttam, ahogy együtt van egy hivatásossal...undorító volt gyerekként ezt látni...szóval megértelek.
49/93 anonim válasza:
De ne ülj le egyes padokra sem meg egyebek......de tényleg...kerüld a bulihelyeket is..... fasorokat stb....
50/93 napietus válasza:
az nem lehet, hogy csak fel akart vágni a haverjának? az sem szép dolog egy felnőtt férfitól, de a pasik már csak ilyenek :) lehet, hogy nincs is okod az aggodalomra. vagy nem is a kocsiban voltak együtt, csak mondott valamit a havernak, hogy ne faggassa. lehet, hogy nincs is miért idegeskedned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!