Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám undorító dolgot művelt!...

Apám undorító dolgot művelt! Ezentúl hogy szálljak be abba a tetves kocsiba?

Figyelt kérdés
A kocsiban szexelt egy idegen nővel! Undorító :@
2011. ápr. 28. 09:56
 61/93 anonim ***** válasza:
54%

először is ha apád és anyád már csak megtűri egymást normális,hogy keres magának egy ribäncot

másodszor:A legtöbb utcán ácsorgó ribäncnak nincs külön lakása vagy a kocsiban csinálja vagy a bozótban vagy a pali fizet rá azzal hogy kivezs egy szobát,de lássuk be ennyi pénzt nem érdemes erre költeni,az jobb lett volna ha hazaviszi és ott csinálja?Ha annyira zavar ez a dolog mond meg apádnak nagy lány vagy már és kérd meg hogy tisztítsa ki a kocsit.Amúgy rossz házasságnál természetes az idegen nő most ne szexeljen csak mert papíron nem váltak el? Érzelmileg viszont már semmilyen szinten nem szeretik egymást valószínüleg csak a család miatt maradtak együtt

2011. ápr. 28. 10:44
 62/93 anonim ***** válasza:
43%
Mekkora tahók vagytok! Sok nimfomániás idióta. Kérdező ne foglalkozz velük, apád egy segg, akit csak a f.sza irányít. Ne szállj be abba a kocsiba, de apáddal se legyél túl jóban, majd észreveszi magát. Aki meg egy 16 éves gyerekkel ilyen stílusban beszél, az eláshatja magát. Menjetek, nézzétek, ahogy a szüleitek orgiáznak.
2011. ápr. 28. 10:56
 63/93 napietus ***** válasza:
11%
ja, apáddal meg beszélj, kérdezz rá, mondd meg, hogy hallottad...ha igaz, akkor csak tesz valamit, mondjuk legalább lecseréli azt a kocsit. én azt nem értem, hogy van gusztusa NEKI beültetni oda a lányát.
2011. ápr. 28. 10:58
 64/93 anonim ***** válasza:
53%
Miért kell lepontozni a normális válaszadókat, akikben még van egy kis józan ész és erkölcs? Ilyen romlott világban élnénk? Szegény kérdező, számára ez igenis komoly trauma, és jogosan is, ti meg itt szidjátok, az ég szerelmére!
2011. ápr. 28. 11:05
 65/93 anonim ***** válasza:
40%
Igen.. lecseréli a legújabb BMW-t egy Kispolszkira, csak hogy a kérdezőnek a kis lelke megnyugodjon... Ez a szexfóbia valami ragályos betegség???
2011. ápr. 28. 11:05
 66/93 anonim ***** válasza:
33%
FUJJJJJ
2011. ápr. 28. 11:07
 67/93 anonim ***** válasza:
47%

10.56-os nem kell itt ennyire védeni szegénykémet. Azért aki már 16 évesen tudd fenyegetőzni a barátja 2 méteres haverjaival akik majd akaszgatnak azt nem kel ennyire sajnálni.

Ki tud ő állni magáért.

És ha ennyire rosz apukád ilyen csúnya dolgokat csinál akkor anyukád miért nem válik? Miért nem költöztök el? Vagy ő tart el titeket?

2011. ápr. 28. 11:09
 68/93 anonim ***** válasza:
26%

vegyetek magatoknak anyáddal egy kispolszkit vagy trabantot, aztán utazzatok azzal, ha ennyire zavar, h apád a kocsijában leszopatott valami útszélit!

én is ültem már olyan kocsiban, ahol a haveromon furulyázott anno egy rosszéletű, mégsem fujjogtam órákon keresztül, és nem játszottam meg az agyam, hogy uuuristen, te ebben a kocsiban k.urváztál!

2011. ápr. 28. 11:21
 69/93 anonim ***** válasza:
35%
ég szerelmére, ha mondjuk egy szerető feleségről lenne szó azt mondanám fúj,de mivel itt mindkét fél részéről nincs már szerelem,mit kell ezen fújolni?Nem a lánya képébe mondta, hogy itt dugtam ,mert az is undorító lenne.Véletlenül derült ki, hát akkor közöld vele, hogy mire jöttél rá és beszéljétek meg.Amúgy szerintem a kocsiban szexelés normális dolog nincs benne semmi undorító,addig amíg nem emberek előtt csinálják.
2011. ápr. 28. 11:27
 70/93 anonim ***** válasza:
63%
ja és még valami,ha ennyire undorodsz ettől akkor ülj az anyós ülésre,mert szerintem hátul csinálták hisz az a kényelmesebb
2011. ápr. 28. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!