Én reagálom túl a dolgokat vagy más szerint is undorító dolog ez a fiútól?!
Volt egy fiú akibe szó szerint bele voltam zúgva,össze is jöttünk. Jártunk 8hétig míg meg nem jelent a volt barátnője aki mindent elrontott. Direkt ellenem fordította,keverte a sz*rt,állandóan levelekkel bombázott, amiben ócsárolt, persze a fiú előtt letagadta,a srácot folyton szekálta,hogy mit akar tőlem,minek foglalkozik velem.A fiú meg volt olyan hülye,hogy erre hajlott. Hallgatott a volt barátnőjére(aki annak idején elég csúnyán megcsalta..)
Egyszer egy napom a srác megszakított velem minden kapcsolatot.Persze annyit nem írt volna,hogy ezért és ezért. Ha kerestem nem válaszolt. Elgondolkodtam és rájött mégis honnan fúj a szél. Pár óráig kicsit szomorú voltam emiatt de rájöttem,hogy ilyen fiú miatt felesleges.
Találtam egy sokkal normálisabb fiút.Csak most elutazott 3napra. Én meg hiányolom és ezt ki is írtam egyközösségi oldalra,hogy xy-t hiányolom..
Erre arra lettem figyelmes,hogy a srác aki elfordult tőlem,rám írt. Persze én nem válaszoltam.Azóta folyton keress tele rakja az üzenő falam minden szír sz*arral.De azt nem veszi észre,hogy én törlöm és egyáltalán nem reagálok rá..
Szerintem undorító,hogy képes volt hallgatni a volt barátnőre aki egy hazudós lány,(ezt mindenki tudja.) De ő inkább rá hallgatott,és most meg jönne hozzám nyalizni meg kibeszélni a lányt,hogy ilyen olyan. Stb stb. Aztán megint elhúzna..
Én még ezt nem játszottam el senkivel,de szerintem ha eljátszottam volna egyesek úgy fenékbe rúgtak volt,hogy csak repültem volna.
Teljesen jó, amit előttem válaszoltak, és eleve, ahogy gondolkodsz. :)
Annyi gondolatom lenne még talán, hogy töröld az ismerőseid közül ezt a gerinctelen állatot, max annyit megírhatsz neki, hogy unod a zaklatását, és ezért jutottál erre az elhatározásra, mert nincs rá szükséged (ne ragozd túl, ne menj bele levelezgetésekbe, csak 1-2mondat).
Szeresd a normális fiút, aki megbecsül és viszont szeret, a többiekkel meg ne foglalkozz. :)
"De azt nem veszi észre,hogy én törlöm és egyáltalán nem reagálok rá.. "
Minek? Blokkold és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!