Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért gondolok undorító...

Miért gondolok undorító dolgokat egyes emberekről?

Figyelt kérdés

Ez lehet, h hülyén hangzik, de van egy csaj az osztályomban, aki egy nagyon naiv, inkább visszahúzódó lány, és extra lányos, irritálóan. Nekem pölö a hajam hullik tőle, már Bánfi hajszeszt használok ellene, azzal űzöm el. xD Na szóval egy csomószor arra gondolok, h ez a csaj vajon hogyan szarik? xD És elképzelem hazafelé a vonaton, és felröhögök egymagam, ahogy egy "jaj ne bánts kérlek, olyan ari kislány vagyok" fosik a wc-n, és közbe jó hangosakat fingik xD meg h pölö masztizik, és mindig úgy felderülök a gondolattól xD hogy EZ masztizna :O xD sztem azt se tudja, mi az..szűzen fog megdögleni a szerencsétlen xD vagy ahogy hazamegy, és leüvölti anyját, h "már megint mér nem főztél, te tetves ri.banc" meg ilyenek xD amikor sztem még egy trágár szó sem hagyta el a száját. xD

na szóval, bennem van a hiba? :D normális vagyok?

2010. máj. 5. 23:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem tetszik ez a lany megis, valahol tudat alatt ? Talan ezt parositod a perverz szexualis fantaziaddal es ezek egyuttesebol szuletnek a gondolataid.
2010. máj. 6. 00:04
 2/18 A kérdező kommentje:

Fúj, dehogyis, lány vagyok xD

Csak annyira jó őt ilyen helyzetekben elképzelni xD

Veled nem volt ilyen? H utáltál vkit, és ocsmács dolgokat képzeltél róla, aztán kiröhögted?

2010. máj. 6. 00:07
 3/18 A kérdező kommentje:
*ocsmány
2010. máj. 6. 00:07
 4/18 anonim ***** válasza:
97%

Hát te éppen a szánalmas kategóriába tartozol sajnos :(

Talán kinövöd majd.. a lányt meg hagyd békén

2010. máj. 6. 00:15
 5/18 anonim ***** válasza:
82%

Miért gondolsz ilyen dolgokat más emberekről?

Egyszerűen irigy vagy, semmi több. Ne aggódj, normális emberi tulajdonság.

Irigy vagy, hogy ő olyan amilyen te sosem lehetsz. Valójában olyanná akarsz válni mint ő. Ezért olyan dolgokat vetítsz ki rá, amit mindketten ugyanúgy csináltok, tehát ami közös bennetek: pl szarás.

Ugyanakkor a saját kis világképed kivetülése is megjelenik, amit szerinted mindenki más megtesz, de valójában nem. A te világképedbe az illik bele, hogy pl valaki ilyet mond az anyjának: "már megint mér nem főztél, te tetves ri.banc"

Namost mikor az agyadban ez társul az illető képével, akiből ugyebár nem nézni ki az ilyesmit, ez a két információ egyszerre jut be az agytörzsbe és tudatosul, és mivel ellentmondanak egymásnak, kiváltja a nevetést. (Az még rejtély, hogy miért nincs mindenkinél így. Van aki pl egy fárasztó viccen képtelen nevetni, de egy horror film felér számára egy kabaréval).

Szóval, a nevetéstől endorfinok szabadulnak fel ("boldogság hormon"), minek hatására jól érzed magad.

A boldogságérzet egyhamar elmúlik, de aztán később újabb igény jelenik meg rá, ami ösztönöz újabb hasonló gondolatok gyártására.

Na, ezért.

2010. máj. 6. 00:28
 6/18 anonim válasza:
56%
Sürgősen keress fel egy pszihiátert (nem pszihológust)! A saját érdekedben!
2010. máj. 6. 00:31
 7/18 anonim ***** válasza:
91%

Jah, benned van a hiba..

Onimádó egoista vagy aki mindentől fél és képtelen azonosulni mindennel ami nem olyan mint ő..

Ezt úgy is szokták hívni hogy szemellenzős barom..

Egyébként sivár érzelemszegény gyermekkorra és némi szociális fóbiára is utal..

2010. máj. 6. 00:44
 8/18 anonim ***** válasza:
És szerintem ismerlek téged...
2010. máj. 6. 01:24
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem ez rohadtul nem normális, hogy szerencsétlenről szándékosan ilyen dolgokat képzelsz. Beteg vagy b@zdmeg! De ha ennyire izgat a téma, kérd meg h szarjon előtted. Hülye lány... :D
2010. máj. 6. 01:52
 10/18 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem tudom, mi bajod van vele... Nekem a leírtak alapján ő sokkal szimpatikusabb, mint te... Amúgy szerintem sem normális, én akárhogy is utálok valakit, ilyeneket azért nem képzelek.
2010. máj. 6. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!