Miért gondolok undorító dolgokat egyes emberekről?
Ez lehet, h hülyén hangzik, de van egy csaj az osztályomban, aki egy nagyon naiv, inkább visszahúzódó lány, és extra lányos, irritálóan. Nekem pölö a hajam hullik tőle, már Bánfi hajszeszt használok ellene, azzal űzöm el. xD Na szóval egy csomószor arra gondolok, h ez a csaj vajon hogyan szarik? xD És elképzelem hazafelé a vonaton, és felröhögök egymagam, ahogy egy "jaj ne bánts kérlek, olyan ari kislány vagyok" fosik a wc-n, és közbe jó hangosakat fingik xD meg h pölö masztizik, és mindig úgy felderülök a gondolattól xD hogy EZ masztizna :O xD sztem azt se tudja, mi az..szűzen fog megdögleni a szerencsétlen xD vagy ahogy hazamegy, és leüvölti anyját, h "már megint mér nem főztél, te tetves ri.banc" meg ilyenek xD amikor sztem még egy trágár szó sem hagyta el a száját. xD
na szóval, bennem van a hiba? :D normális vagyok?
én is simán szoktam ilyeneket képzelni, attól még nem mondanám magamat őrültnek vagy betegnek... :D
am hány éves vagy..?
xD rendesen kiosztottatok :D
Akkor most titeket is elképzellek szarás közben! :P
Mindenki azt gondol, amit akar.
A gondolatokat úgysem látja senki. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!