Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám undorító dolgot művelt!...

Apám undorító dolgot művelt! Ezentúl hogy szálljak be abba a tetves kocsiba?

Figyelt kérdés
A kocsiban szexelt egy idegen nővel! Undorító :@
2011. ápr. 28. 09:56
 51/93 anonim ***** válasza:

Szerintem ez:

www.funnyjunk.com/pages/awesome.htm

2011. ápr. 28. 10:24
 52/93 anonim ***** válasza:
40%
Nem akarom az ördögöt a falra festeni,de ha valaki 16 évesen szembesül ilyesmivel és ennyire megviseli, esély van rá, hogy egy életre befolyásolja majd a szexualitáshoz való viszonyát. Köszönd meg szépen apádnak, hogy egy tapintatlan, primitív idióta.
2011. ápr. 28. 10:25
 53/93 anonim ***** válasza:
39%

Talán ha nem lihegnéd ennyire túl és nem írnál ki értelmetlen kérdéseket minősíthetetlen stílusban, akkor nem ugrana be rögtön az a kép, hogy apád szexel a saját kocsijában, és pár hét múlva elfelejtenéd az egészet.

Tessék, egy hasznos válasz.

2011. ápr. 28. 10:28
 54/93 anonim ***** válasza:
93%

Hogy jön a koleszos pl ahhoz,az apja nyíltan,és büszkén csalja az anyját.Nálunk bele is hánytak a kolesz szekrényébe,mégsem fogadtam el,h az a normális,és nem csináltam én is azt.

Sztem tök normális,h felhúzta magát a kérdező.Még ha csak megtűrik is egymást a szülei,konkrétan szembesülni az igazsággal,azért más.

Apád tudja,h tudod?

Amúgy az ilyen addig a magánügye a papának,amíg ő maga nem kürtöli világgá...

2011. ápr. 28. 10:30
 55/93 anonim ***** válasza:
20%
Apád felnőtt ember. Azt csinál amit akar. Főleg ha anyukáddal nincsenek jóba. Az hogy neked ez nem tetszik az a te problémád. Próbáld meg elfogadni. Az hogy az autóba sexelt valakivel ez nem jelenti azt , hogy az autó fertő. Ha anyukádtól örökölted ezt a felfogást akkor megértem hogy miért nincsenek jóba. Ezt nem kötekedésként és bántásként írtam.
2011. ápr. 28. 10:33
 56/93 anonim ***** válasza:
15%

A kolesz a hova nem ül le dologra jött....

És ő mondta hogy az anyja meg az apja igazából csak megtűrik egymást nincsenek együtt.....

Akkor nem megcsalás........azt nem tudhatjuk , hogy ők netán már megbeszélték ezeket a dolgokat, és "engedélyezék"-e egymásnak....

2011. ápr. 28. 10:37
 57/93 anonim ***** válasza:
93%

tuti nem az anyósülésen csináták nyugi...:p

csak hátra sose ülj ;)

2011. ápr. 28. 10:40
 58/93 anonim ***** válasza:
35%
És ha ennyire zavar neked akkor miért tűröd? Vagy nem vesztek egy másik kocsit anyukáddal? Nehogy már apukád azt csinálja meg azt tegye ami neked tetszik.
2011. ápr. 28. 10:40
 59/93 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező. Miért kell beszállnod abba a … kocsiba? Komolyan kérdem, mert megértem a problémádat, de, biztos, hogy 16 évesen nem nyilváníthatod ki, hogy nem tetszik az, ahogy a szüleid élnek? (ebben az esetben az apád.)

Magyarul, nyugodtan közölheted: „Nem szállok be a kocsiba, mert egy idegen növel szexeltél benne.” Aztán csináljon ezzel a dologgal azt, amit akar.

Persze, lehet, hogy ez azt jelenti, hogy busszal kell járnod, de a vélemény áldozattal jár.

Úgy érzem, ebben a játékban te csak áldozat vagy, és nem biztos, hogy ez jót tesz neked. De tényleg rajtad múlik, hogy hogyan formálod tovább a életed. Eltűrsz dolgokat, csak a kényelem miatt, vagy ragaszkodsz az elvekhez?

2011. ápr. 28. 10:41
 60/93 anonim ***** válasza:
63%

A kérdező kommentje:

"Ha gondolod kölcsönveszem a barátom pár 2 méteres izomagyú haverját és felavatás helyett felakaszthatom a fejedet valahova, természetesen a többi testrészed nélkül..

A komment megírásának időpontja: ma 10:16"

...eme kommentnek neve vagyon pediglen veszélyes fenyegetés...

Szóval szerintem kicsit vegyél vissza, kérdező, mert nem mindenre mentség az, hogy egy 16 éves kis szűzk.rva vagy...

2011. ápr. 28. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!