Mit lehet tenni ilyen esetben? Undorító az anyám, nem tudom elviselni, mit tegyek?
Egész nap krákog, a wc a szobám mellett van, mindig lehet hallani 20 percenként kijön a szobájából és krágok és köp egyet a wcbe, az egész házban lehet hallani, nagyon hangos, most is arra ébredtem fel, undorító egy hang:S
Mióta kivették a manduláját ez kb. 5 éve volt ez van, és folyton náthás is.
Az én anyám hányt, naponta többször. Én tartottam a lavórt, és azért imádkoztam, hogy ezt holnap is meg tudja tenni... hogy megérje a holnapot.
TE vagy ritka undorító!!
Nekem is hányt, én is tartottam a lavórt, de elmúlt neki, nagy ügy.
De ez mindennapos, megnehezíti az életkörülményeim, ha felhozok egy csajt mit szól majd?Ilyen miatt nem akarom hogy leromoljon a státuszom, sem az egészségem.
Legjobb lenne ha elmondanád Neki kicsit kultúráltabban köpködjön, hogy visszataszító ez amije van és nem jó, mert látja, hogy szenved és szeretnéd, ha elmenne orvoshoz, ha kell több orvoshoz, hogy segítsen rajta. Gondolom Neki se jó ez, mert fullad, zavarja a cucc a torkában, mert a légzést is akadájozhatja.
Ez lenne a legemberibb, ha segtenél Neki győzködnéd és Neki is jó lenne.
Beszélgess vele,de normális hangnemben.Ha így beszélnél velem,mint ahogyan ide írtál azt hiszem meglendülne a kezem.....
Szépen kérd meg,mikor a slájm összegyülik a torkában fogjon egy szalvétát és próbálja abba köpni,vagy menjem ki arra a kis idöre az udvarra esetleg teraszra.Mond el neki szépen,mennyire zavar ez téged.
Egyébként hány éves vagy???
Esetleg el is költözhetsz,ha ennyire "undorító" az anyud.
Le sem mernék írni ilyet az anyámról.....
29/L 2 gyermekes anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!