Mit lehet tenni ilyen esetben? Undorító az anyám, nem tudom elviselni, mit tegyek?
Egész nap krákog, a wc a szobám mellett van, mindig lehet hallani 20 percenként kijön a szobájából és krágok és köp egyet a wcbe, az egész házban lehet hallani, nagyon hangos, most is arra ébredtem fel, undorító egy hang:S
Mióta kivették a manduláját ez kb. 5 éve volt ez van, és folyton náthás is.
08:11-es vagyok.
Az a megoldás, hogy albérletbe kell menni.Én 21 évesen már albérletben laktam, mert nem tudtam elviselni az anyámat.
"Egy olyan kategóriájú csaj nem tűri ezt el" - milyen? Felszínes és buta? Mert értelmes lány nem csinál ebből problémát, elfogadja, hogy ez van.
Írtad azt is, hogy nem szeretsz alkalmazkodni. Csakhogy amíg TE laksz az Ő házában, addig bizony alkalmazkodnod kell. Ha szégyelled, akkor ne vigyél fel csajt, hanem keríts egy saját lakást magadnak.
Most jól le leszek pontozva^^
Szerintem oké, hogy beteg. Szomorú, de ez nem jogosítja fel arra, hogy kulturálatlanul viselkedjen. Gondolom itt minden válaszoló örülne, ha az anyja a nap 24 órájában krákogna meg köpködne. Én is voltam nagyon beteg, amikor 5 percenként köpködnöm kellett a slejmes sz@r lerakódást, de megoldottam úgy, hogy ne kelljen a famíliának ezen élvezkedni. Ha valami erre nem képes, az a saját maga hibája, nem a betegségé.
Milyen "státuszod" van neked te szerencsétlen? Anyáddal élsz, ő tart el, nincs neked semmiféle "státuszod", egy pökhendi kis paraszt vagy aki anyuci nyakán él. Ez a státuszod.
Meg milyen "kategóriájú csaj"? Aki ugyan olyan tirpák paraszt mint te?
Nem szeretsz alkalmazkodni? Akkor húzd el a beledet egy saját lakásba, de sajnos a szomszédokhoz/lakóközösséghez/főbérlőhöz ott is alkalmazkodni kell majd! Ez az élet apukám, nem te vagy a monakói herceg!
Az én házam is, és amíg nem dolgozom persze hogy eltartanak, ha már gyereket vállaltak, én ezért húzok gumit:)
Nagy találmány, ha meg gyereket akarok akkor az olyan is lesz hogy midnent megadok neki és tiszteletben fogom tartani, hogy ne érezze magát majd kellemetlenül, ha ezt nem tudom biztosítani nem vállalok gyereket, egyszerű nem?:)
Különböző felfogások, attól még nem kell az embert lehurrogni mert más a nézőpontja.
Tudod, akárhogy is magyarázod ezt a dolgot, te nem igazán szereted az anyukádat.
Az én apum sulyos autobalesetet szenvedett, és emiatt sokat kellett pelenkázni, nem tudott megfelelően enni, kellett segíteni a járásban(volt, hogy így is megszédült), és még sorolhatnám, hogy milyen más kellemetlen dolgokat csinált és csinál mind a mai napig.
De tudod mit én kimondhatatlanul BÜSZKE vagyok rá, ás olyan szánalmas gondolatok soha meg sem fordultak a fejemben, hogy esetleg szégyenkezzek miatta, mert egyes retardált emberkék esetleg kigunyolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!