Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ilyen esetben?...

Mit lehet tenni ilyen esetben? Undorító az anyám, nem tudom elviselni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egész nap krákog, a wc a szobám mellett van, mindig lehet hallani 20 percenként kijön a szobájából és krágok és köp egyet a wcbe, az egész házban lehet hallani, nagyon hangos, most is arra ébredtem fel, undorító egy hang:S

Mióta kivették a manduláját ez kb. 5 éve volt ez van, és folyton náthás is.

2011. máj. 19. 06:48
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim válasza:
Végkövetkeztetés: tapló vagy,undorító féreg.Más már eleget felvázolta,miért.
2011. máj. 19. 12:50
 52/55 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes anyukák, valaki írja meg nekem, hogyan neveljek majd, mert ha ilyen undormány, élősködő, erkölcsi nulla selejt véglényt hozok a világra én felkötöm magam.
2011. máj. 19. 13:29
 53/55 anonim ***** válasza:

Hát, kérdező Te nagyon el vagy tévedve.

Nehogy már Te mondd meg anyukádnak, hogy mit csináljon a saját lakásában!

Mi van, ha tényleg beteg?

Ő alkalmazkodjon hozzád, meg a felső kategóriás barátnődhöz?

Húzza meg magát a saját lakásában, mert a pökhendi, beképzelt, önző kisfia,-akit mellesleg taníttatott 21 éves koráig-, lenézi és undorítónak tartja?

Gondolkozzál már!

Ha nem tetszik a rendszer, akkor költözz el, ne dobálózz a "státusz", meg a "kategória" szavakkal.

Semmilyen státuszod nincs, anyukád nyakán élősködsz, akit mellesleg lenézel, de arra jó, hogy eltartson, és végezze a házimunkát helyetted.

Ez nem státusz, ez egy nagy nulla.

Ennyi!

Szállj le a földre!

2011. máj. 19. 13:51
 54/55 anonim ***** válasza:
Elhiszem neked hogy egy idő után idegesítő. De az anyukád..és nem poénból krákog meg köp, meg hogy idegesítsen.. ha én megtudnám hogy valaki ezért tart undorítónak, legközelebb direkt rá irányítanám a köpést.: DDDD
2011. máj. 19. 14:08
 55/55 anonim ***** válasza:
Olvass egy történetet, akáőr csak 1x is a terhességről, a szülésről és az azt követő mondjuk 21 évről!! Szerintem elbőgnéd magad... És 21 éves fejjel még ebből csinálsz gondot?? Persze ha te lennél beteg meg neked állna feljebb! Szegény anyukád... nem tudja hogy ilyeneket ír róla a fia, akit annyira szeret és akire (gondolom) számít... Inkább segíts neki, megérdemli!
2011. jún. 6. 22:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!