Mit lehet tenni ilyen esetben? Undorító az anyám, nem tudom elviselni, mit tegyek?
Egész nap krákog, a wc a szobám mellett van, mindig lehet hallani 20 percenként kijön a szobájából és krágok és köp egyet a wcbe, az egész házban lehet hallani, nagyon hangos, most is arra ébredtem fel, undorító egy hang:S
Mióta kivették a manduláját ez kb. 5 éve volt ez van, és folyton náthás is.
"fogok munkát keresni"
Ezek szerint eddig otthon ültél és élvezted,hogy Anyukád eltart?Gratulálok,21 évesen szép teljesatmény!!És még te vagy felháborodva,hogy Anyukád beteg,és nem tudja szabályozni a krákogását!!Van otthon tükrötök?Nézz bele és egy baromi nagy állatot fogsz látni benne!!!!
Ki mondta, hogy eddig itthon ültem?:D
Gyermeteg dolog, hogy így felkapod a vizet és letámadsz, biztos valami más húzott fel így rajtam akarod levezetni, de az ilyesmikre immunis vagyok ám:)
Eddig tanultam, és most végzek a sulival, végzettség nélkül kissé nehéz munkát találni manapság, még végzettséggel is;)
Hát, azt nem nagyon mondhatja a kérdező, hogy a pszichológia/szociológia szakdolgozatához gyűjt anyagot, mert emlékezetem szerint a leadási határidőn már vastagon túl vagyunk.
Ha valóban ilyen vagy, amilyennek itt bemutattad magad, épeszű csajt úgyse fogsz tudni felszedni, a hozzád hasonló taplónak meg teljesen mindegy lesz, ki hogy krákog.
Te most miről beszélsz?:D
Most végzek a szakmámmal, már csak a vizsgák vannak.Nem ismersz engem, meg aztán nem mindegy neked milyen vagyok?Nem is értem azokat akik hasonlókat írnak, megmosolyogtattál:)
Most nem azért, de szerintetek tényleg normális a wc-be köpködni? Ha dolgoztok, vagy suliban vagytok, és érzitek, hogy feljön a slejm, akkor fogjátok magatokat és beleköptök a wc-be??
A kérdező sem úgy gondolta szerintem, hogy undorító az anyja, valószínűleg figyelemfelkeltésből, és lám, be is jött, elég sokan írtatok neki.
Kérdező, anyukádnak tuti valami betegsége van, mindenképp beszéld rá, hogy menjen orvoshoz. Ráadásul 5 éve ez van, az nagyon sok. Valószínű nincs valami rendben a tüdejével, lehet reflux is akár, amit ha nem kezelnek, tud veszélyes is lenni. Addig meg vegyél neki egy 100-as zsepit, és kérd meg, hogy abba köpködjön :)
Már írtam egyszer....
majd megtudom mikor gyermeked lesz.....Te meg adsz neki majd mindent stb...Mindenki ezt szeretné.
Tudod mit mondanak???
"Ahogy viselkedsz a szüleiddel ugyan azt kapod vissza a gyermekedtöl"
Ismerek jó pár embert és ez tényleg igaz.....
Nekem 2 gyermekem van,nagyon remélem egyik sem lesz olyan nagyszájú,nagyképü,mint te........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!