Mit lehet tenni ilyen esetben? Undorító az anyám, nem tudom elviselni, mit tegyek?
Egész nap krákog, a wc a szobám mellett van, mindig lehet hallani 20 percenként kijön a szobájából és krágok és köp egyet a wcbe, az egész házban lehet hallani, nagyon hangos, most is arra ébredtem fel, undorító egy hang:S
Mióta kivették a manduláját ez kb. 5 éve volt ez van, és folyton náthás is.
Naa, ne személyeskedjünk:)
Szeretem anyukám, inkább a kérdésre válaszolnátok itt jó dolgotokban.Lényeg a lényegben, hogy akkor ne hangosan krákogjon, és akkor nem lenne baj, ennyi, nem hiszem el, hogy nektek nem lenne kellemetlen mások előtt az ilyen helyzet, tekintettel kell lenni egymásra.
08:54
Végre egy normális hangvételű hozzászólás érkezett.Ha észreveszitek én mindig kulturált formában írtam, akik engem lehurrogtak azok nem, ez is sokat elárul;)
Az, hogy milyen a hozzáállásom az nem ide tartozik, a probléma a lényeg.Nekem kellemetlen ez, ha mondjuk felhozok valakit és akkor egyből ez fogadja.
"... mindent megadsz neki, tiszteletben tartod, ...."
Ettől lettél te is ilyen! Mindent megkaptál, mióta megszülettél te körülötted forgott a világ, még ki sem ejtetted a szádon, hogy mit szeretnél, már meg is kaptad.
Ez lett belőle, EZ LETT BELŐLED!!!
(Távol áll tőlem, hogy ezt a szüleidnek felrójam, de vedd már észre, hogy az a gond, eddig mindig minden úgy volt, ahogyan azt te akartad. Sajnos a betegség nem tolreáns.)
Normális hangvételű lol :D pics@nak, f@szom...
Azt nem értem őszintén, hogy miért nem költözöl el? Én is utáltam, amit anyám csinált otthon, és már rég leléptem, ennyi.
21 évesen miért nem dolgozol? Keress munkát! Vagy ha életed végéig munkanélküli leszel, akkor életed végéig ő tartson el?
9:03 Persze arra azért jó!
Szóval te is krákogsz. Lehet hogy a füst sem tesz jót neki???
Lakásban nem cigizek, nem is tudja hogy dohányzom mert csak akkor gyújtok rá amikor nincs itthon:)
Fogok munkát keresni és akkor el is költözhetek, még 1 hónap:) De jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!