Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ilyen esetben?...

Mit lehet tenni ilyen esetben? Undorító az anyám, nem tudom elviselni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egész nap krákog, a wc a szobám mellett van, mindig lehet hallani 20 percenként kijön a szobájából és krágok és köp egyet a wcbe, az egész házban lehet hallani, nagyon hangos, most is arra ébredtem fel, undorító egy hang:S

Mióta kivették a manduláját ez kb. 5 éve volt ez van, és folyton náthás is.

2011. máj. 19. 06:48
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

Naa, ne személyeskedjünk:)

Szeretem anyukám, inkább a kérdésre válaszolnátok itt jó dolgotokban.Lényeg a lényegben, hogy akkor ne hangosan krákogjon, és akkor nem lenne baj, ennyi, nem hiszem el, hogy nektek nem lenne kellemetlen mások előtt az ilyen helyzet, tekintettel kell lenni egymásra.

2011. máj. 19. 08:44
 32/55 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy az alap probléma másnak is az lenne. Vedd észre, hogy nem a probléma miatt "személyeskedünk" veled, hanem a dolgokhoz való hozzáállásod, a stílusod miatt.
2011. máj. 19. 08:49
 33/55 A kérdező kommentje:

08:54

Végre egy normális hangvételű hozzászólás érkezett.Ha észreveszitek én mindig kulturált formában írtam, akik engem lehurrogtak azok nem, ez is sokat elárul;)

Az, hogy milyen a hozzáállásom az nem ide tartozik, a probléma a lényeg.Nekem kellemetlen ez, ha mondjuk felhozok valakit és akkor egyből ez fogadja.

2011. máj. 19. 08:57
 34/55 anonim ***** válasza:
100%
Az eszedbe sem jut, hogy te is lehetsz ilyen beteg? Te hogy fogod megoldani? Mert ha tudod akkor most esetleg segíthetnél anyukádon is.
2011. máj. 19. 09:00
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

"... mindent megadsz neki, tiszteletben tartod, ...."

Ettől lettél te is ilyen! Mindent megkaptál, mióta megszülettél te körülötted forgott a világ, még ki sem ejtetted a szádon, hogy mit szeretnél, már meg is kaptad.

Ez lett belőle, EZ LETT BELŐLED!!!

(Távol áll tőlem, hogy ezt a szüleidnek felrójam, de vedd már észre, hogy az a gond, eddig mindig minden úgy volt, ahogyan azt te akartad. Sajnos a betegség nem tolreáns.)

2011. máj. 19. 09:01
 36/55 anonim ***** válasza:
96%
A 08:54 es válaszoló stílusából ítélve valami haverod lehet. Ha mégsem látnám jól, akkor ajánlom, hogy priviben barátkozzatok össze.
2011. máj. 19. 09:01
 37/55 A kérdező kommentje:
Lehetek, én is szoktam krákogni ritkán, mivel dohányzom, ez egy kellemetlen mellékhatása, még is elintézem csendben, nem hangosan főleg ha vendégei jönnek, mit szólnának, mondjuk beszélgetnek a főzésről én meg hangosan krákogok, kicsit elmegy az étvágyuk, undorodnak ami érthető is.
2011. máj. 19. 09:02
 38/55 anonim ***** válasza:
90%

Normális hangvételű lol :D pics@nak, f@szom...

Azt nem értem őszintén, hogy miért nem költözöl el? Én is utáltam, amit anyám csinált otthon, és már rég leléptem, ennyi.

21 évesen miért nem dolgozol? Keress munkát! Vagy ha életed végéig munkanélküli leszel, akkor életed végéig ő tartson el?

2011. máj. 19. 09:03
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

9:03 Persze arra azért jó!

Szóval te is krákogsz. Lehet hogy a füst sem tesz jót neki???

2011. máj. 19. 09:07
 40/55 A kérdező kommentje:

Lakásban nem cigizek, nem is tudja hogy dohányzom mert csak akkor gyújtok rá amikor nincs itthon:)

Fogok munkát keresni és akkor el is költözhetek, még 1 hónap:) De jó lesz.

2011. máj. 19. 09:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!