Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ilyen esetben?...

Mit lehet tenni ilyen esetben? Undorító az anyám, nem tudom elviselni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egész nap krákog, a wc a szobám mellett van, mindig lehet hallani 20 percenként kijön a szobájából és krágok és köp egyet a wcbe, az egész házban lehet hallani, nagyon hangos, most is arra ébredtem fel, undorító egy hang:S

Mióta kivették a manduláját ez kb. 5 éve volt ez van, és folyton náthás is.

2011. máj. 19. 06:48
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
87%
Jézusom, mekkora egy primitív ember vagy... bár csak az anyád megelégelt volna téged még csecsemő korodban, amikor 10 percenként felsírtál, vagy beszartál és beadott volna a p*csába egy árvaházba, ott megtanultad volna értékelni a dolgokat... ráadásul 21 éves vagy, akkor mi a f*szért nem mész el és keresel saját lakást, ha ennyire zavar? Azért az jó, hogy eltart mi? A saját anyád, aki mindig gondoskodott rólad, annyit szenvedett érted, hogy most itt legyél, te meg ilyeneket kérdezel? Elkényeztetett kis nagyképű sz*rzsák vagy.
2011. máj. 19. 07:27
 12/55 anonim ***** válasza:
87%
100%-osan egyetértek az előttem szolóval!!!!!Undorító vagy!!!!!!
2011. máj. 19. 07:32
 13/55 anonim ***** válasza:
25%

Nem az anyukád az undorító hanem amit csinál!Nem mindegy!Mert ez így tényleg nagyon sz*rul hangzik!De én értem miről beszélsz!

Nekem apám csinálta ezt állandóan és ez már NEM BETEGSÉG hanem MEGSZOKÁS sajnos!Nekünk kicsi a lakás és nálunk is hallatszott és mikor a barátaim jöttek vagy épp a pasimmal voltam fent bizony égett a pofámról a bőr!Szóltam százezerszer de semmi!Hál Istennek már elköltöztem és nem kell hallgatnom!Amúgy meg az h kiskorodban felsírsz h jön ide?:D az nem undorító de ez a hang igen is h szégyellni való!Vagy aki szerint nem,az köpköd meg szívogatja a slejmet nyugodt szívvel az utcán is?????.....

2011. máj. 19. 07:39
 14/55 anonim ***** válasza:
85%
Mindjárt hányok... Mi lenne, ha inkább megpróbálnál segíteni rajta? Kérd meg ,hogy menjen el orvoshoz, ez így azért mégsem normális, komolyabb szövődményei is lehetnek. Vagy már vannak. Egyébként szereted édesanyádat?
2011. máj. 19. 07:41
 15/55 anonim válasza:
95%
Hello! A szülőanyádat addig becsüld meg amig a világon van,mert soha nem tudhatod mikor szorulsz rá!Ne legyél infantilis becsüld meg!Meg rángasd el orvoshoz vagy hivj orvost neki, ha ő nem akarja!Old meg felnőtt vagy már!
2011. máj. 19. 07:46
 16/55 anonim ***** válasza:
100%
Hát van bajod! Elmondod a barátnődnek, hogy sajnos édesanyád beteg ami azzal jár amivel. Ha normális akkor megérti, ha nem akkor viszont tutira megérdemlitek egymást.
2011. máj. 19. 08:08
 17/55 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyámnak a természete undorító.Fölényes, lenéző állandóan beszól mindenkinek.Úgyhogy ez a köpködés még elmegy.
2011. máj. 19. 08:11
 18/55 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta neki, hogy csináljon gyereket.

A másik meg ha én egy olyan csajt hozok fel akivel minden tökéletes, fekszünk az ágyon csendben akkor ne zavarja már meg egy ilyen dolog az idilli környezetet.Egy olyan kategóriájú csaj nem tűri ezt el mint amilyenek nekem tetszenek, én becsülöm az anyám!De vannak tulajdonságai amik nem tetszenek, ez természetes, most fojtsam magamba vagy mi?

Ez nem az én műfajom, nem kell félreérteni, szeretem meg minden, de vannak fura dolgai, más háztartásban is tekintettel vannak egymásra, nekem is ez lenne a célom.Látom félreértettek itt páran.

2011. máj. 19. 08:19
 19/55 anonim ***** válasza:
87%
Nem, itt senki nem értett félre! Mindenki pontosan érti, hogy egy hálátlan szar alak vagy! De ha így állsz hozzá az egész élethez úgyis megkapod a magad bűntetését. Majd gondolj erre mikor valami nagyon nem jön össze az életben! Az nem lesz véletlen! Mert lesz ilyen...
2011. máj. 19. 08:28
 20/55 anonim ***** válasza:
84%

Nem értünk mi félre semmit!

A mamád kemény munkával megteremtette számodra az "idilli környezetet", fekhetsz az ágyon a "minőségi barátnőddel", a beteg mama pedig bújjon a föld alá a betegségével együtt.

2011. máj. 19. 08:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!