Mit lehet tenni ilyen esetben? Undorító az anyám, nem tudom elviselni, mit tegyek?
Egész nap krákog, a wc a szobám mellett van, mindig lehet hallani 20 percenként kijön a szobájából és krágok és köp egyet a wcbe, az egész házban lehet hallani, nagyon hangos, most is arra ébredtem fel, undorító egy hang:S
Mióta kivették a manduláját ez kb. 5 éve volt ez van, és folyton náthás is.
Nem az anyukád az undorító hanem amit csinál!Nem mindegy!Mert ez így tényleg nagyon sz*rul hangzik!De én értem miről beszélsz!
Nekem apám csinálta ezt állandóan és ez már NEM BETEGSÉG hanem MEGSZOKÁS sajnos!Nekünk kicsi a lakás és nálunk is hallatszott és mikor a barátaim jöttek vagy épp a pasimmal voltam fent bizony égett a pofámról a bőr!Szóltam százezerszer de semmi!Hál Istennek már elköltöztem és nem kell hallgatnom!Amúgy meg az h kiskorodban felsírsz h jön ide?:D az nem undorító de ez a hang igen is h szégyellni való!Vagy aki szerint nem,az köpköd meg szívogatja a slejmet nyugodt szívvel az utcán is?????.....
Senki nem mondta neki, hogy csináljon gyereket.
A másik meg ha én egy olyan csajt hozok fel akivel minden tökéletes, fekszünk az ágyon csendben akkor ne zavarja már meg egy ilyen dolog az idilli környezetet.Egy olyan kategóriájú csaj nem tűri ezt el mint amilyenek nekem tetszenek, én becsülöm az anyám!De vannak tulajdonságai amik nem tetszenek, ez természetes, most fojtsam magamba vagy mi?
Ez nem az én műfajom, nem kell félreérteni, szeretem meg minden, de vannak fura dolgai, más háztartásban is tekintettel vannak egymásra, nekem is ez lenne a célom.Látom félreértettek itt páran.
Nem értünk mi félre semmit!
A mamád kemény munkával megteremtette számodra az "idilli környezetet", fekhetsz az ágyon a "minőségi barátnőddel", a beteg mama pedig bújjon a föld alá a betegségével együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!