Apám undorító dolgot művelt! Ezentúl hogy szálljak be
abba a tetves kocsiba?
31/93 A kérdező kommentje:
Ha gondolod kölcsönveszem a barátom pár 2 méteres izomagyú haverját és felavatás helyett felakaszthatom a fejedet valahova, természetesen a többi testrészed nélkül..
Várj az előbb azt mondtad az nem baj hogy csinálta csak az hogy az autóban.......
Az utolsó hozzászólásod alapján meg már baj az is ogy csinálta....
Szerintem először tisztázd le magadba hogy mi is zavar igazán ebben a szituban
2011. ápr. 28. 10:16
33/93 A kérdező kommentje:
A kocsi zavar de nagyon. Gusztustalan, ráadásul az is, hogy dicsekszik vele
Teljesen igazad van. Apád egy tapintatlan tuskó. Az, hogy neked nem biztosítja a nyugodt családi életet az a mai világban már teljesen általános. Viszont, hogy tapintatlan is az már primitívség is.
2011. ápr. 28. 10:17
én megértem a kérdezőt, hogy kiakadt. nem tudom, miért kellet így nekiesni. nekem sem esne jól, ha ilyet megtudnék.
kérdező: honnan tudod? ki mondta? lehet, hogy nem is igaz az egész...
29/N
Én amúgy megértelek, én sem örültem volna neki, ha 16 évesen megtudom, hogy apám szexel a családi autóban. 16 éves fiatalnak nem kellene ezzel szembesülnie, miért nem tudja az apja magánügyként, intimebb módon kezelni a nőügyeit?És igenis, felzaklathatja a gyerekét ezzel, egyrészt mert az apa ideál amit róla kialakított nem ilyen, a másik a szex tabu, nem kell kikiabálni, és úgy csinálni, hogy mások tudjanak róla, ez mindenki belső magánügye kellene , hogy legyen. Még annyit, hogy fog a kérdező is a nappali közepén, ..és még extrémebb helyeken is, de annak még nincs itt az ideje hiszen fiatal.
37/93 A kérdező kommentje:
Telefonált egy haverjával és véletlenül meghallottam. nem tudta szerintem, hogy már felkeltem
Nem a leskelődés a lényeg (vagy te ezt csináltad?) hanem hogy élvezzék amíg lehet...az élet része, teljesen természetes, és amíg a kocsi nem a a nyílt utcán állt fényes nappal miért ne ott....tényleg jobb lett volna otthon?
2011. ápr. 28. 10:18
Utolsó 10:13-as vagyok, kommented előtti.
Undorítónak éppen undorító valahol, hogy ilyet tesz. De mit vársz, ha már anyudtól nem kapja meg? Várható volt, hogy valamikor, valahol, valakivel megcsalja anyudat.
Ami megtörtént azon már változtatni nem lehet, csak elfogadni ill. megbocsájtani vagy épp nem (ez ugye sokmindentől függ).
2011. ápr. 28. 10:19
40/93 A kérdező kommentje:
Akkor csinálta volna a nő házában vagy bárhol. De miért pont ott, amit mind a 4-en használunk??
Most én menjek le és dugjam fel magamnak a fakanalat, ne szóljak senkinek és használják nyugodtan? Ugyanolyan undorító lenne ...
Kapcsolódó kérdések: