Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám undorító dolgot művelt!...

Apám undorító dolgot művelt! Ezentúl hogy szálljak be abba a tetves kocsiba?

Figyelt kérdés
A kocsiban szexelt egy idegen nővel! Undorító :@
2011. ápr. 28. 09:56
 21/93 A kérdező kommentje:
Kicsit sem, de miért kell kiforgatni a szavaimat?
2011. ápr. 28. 10:11
 22/93 anonim ***** válasza:
43%

Arról tudsz, hogy téged se a gólya hajított le egy csipkebokor alá?

Képzeld, születésed előtt anyukáddal is szexelt... lehet, hogy épp egy kocsiban. (Tényleg, ha így lenne, magadtól is undorodnál, amiért egy kocsiban "keletkeztél"?)

2011. ápr. 28. 10:11
 23/93 A kérdező kommentje:
Jó hagyjuk szerintem. Nektek biztos jó érzés belegondolni abba, hogy a szüleitek épp kivel szexelnek és hol. Elég perverzek vagytok ha nektek ez nem undorító...
2011. ápr. 28. 10:12
 24/93 anonim ***** válasza:
51%

Figyelj! Apád egy k*rva! Az a nő az csak egy nő! Ha ilyen apám lenne letagadnám. Büdös házasságtörő ribancf*sz.

És anyukád mit szól hozzá?

Vegyetek közösen egy autót anyuddal.

25/93 anonim ***** válasza:
28%

Menj el orvoshoz mert a szexhez való hozzáállásoddal baj van....

Nem is az zavart hogy esetleg minimálisan ez megcsalás....mindenkinek joga van a nemi életez, ha együtt élnek a szüleid akkor haza meg csak ne vigye már......

26/93 anonim ***** válasza:
25%
..hmm.. pedig egy platós IFA-n milyen jó is.. van elég hely :D Kispolszki xar.. :P
2011. ápr. 28. 10:13
 27/93 anonim ***** válasza:
22%

Ahhoz, hogy a szüleid mikor mit tesznek igazán sok közöd nincs. Ezt nekik kell egymással tisztázniuk, de mivel csak megtűrik egymást -vagy hogyan fogalmaztál- ez valahol várható volt. Lehet, hogy anyud is pont ezt teszi, csak nem a kocsiban és nem is tudsz róla.

Na meg -lehet kérdezték már, nem néztem végig-, de mégis honnan tudod, hogy a kocsiban szeretkezett ráadásul egy idegen nővel. Na meg aki neked idegen, az még nem biztos, hogy apudnak is az.

28/93 A kérdező kommentje:
Nincs bajom a szexhez való hozzáállással, de szerintetek nem undorító amit művelt? Egy IDEGEN NŐVEL A KÖZÖS KOCSIBAN!
 29/93 anonim ***** válasza:
22%
Én remélem szexelnek a szüleim..... (vagy együtt vagy külön külön nekem az már mindegy).....
2011. ápr. 28. 10:14
 30/93 A kérdező kommentje:
Szuper, akkor menj leskelődni
2011. ápr. 28. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!