Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tenném jól? Elhagyjam...

Hogyan tenném jól? Elhagyjam és vállaljam az üldöztetést?

Figyelt kérdés
A férjem egy agresszor. A szó legrosszab értelmében. Minden apró mozdulatomba beleszól és ha olyanja van bele is köt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő tart el. Az utasítására nem tanultam tovább és nem dolgozom. Van egy pici lányom, aki 16hónapos. Ha maradok és tovább tűrök, anyagiakban nyugodt és gondtalan élete lesz. Ha elhagyom pokollá teszi az életünket, megpróbálja majd megszerezni a gyereket, ráadásul nekem rajta kívül nincs semmim.
2011. ápr. 22. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom olvasod-e ezt még kedves Kérdező, de ha a gyermeked boldogsága a legfontosabb a számodra, azonnal elmész onnan. Ha van pénz, ha nincs.

17 éves vagyok, 5éve jöttünk el apámtól (anyukám, a hugom, én), szegények vagyunk, de egy éven keresztül megemlítettük, hogy "milyen jó, hogy bezárhatjuk az ajtót és nem kell attól félni, mikor lép be részegen...". Apukám soha nem bántott minket, viszont a vége felé már kezdett agresszív lenni, nekilökte anyukámat a falnak stb, ezért jöttünk el. Ha anyu nem talált volna lakást, mentünk volna a szüleihez. Mert tudod, a szüleid azok, akikre mindig számíthatsz. Ha TE, a gyerekük, azt mondod nekik, hogy a férjed bánt, nem tudsz mellette élni, akkor nagy valószínűséggel neked fognak hinni. Mivel te vagy a gyermekük, ők neveltek fel, nem hiszem, hogy úgy gondolják, hogy hazudnál nekik.

De a lényeg, hogy én hálás vagyok anyukámnak, hogy eljöttünk, annak ellenére, hogy most nem tudok havonta valami jó ruhát venni, annak ellenére, hogy hónap végén két hétre van kétezer forintunk - jobb esetben, mivel apukám hiteleit is felesben fizetik, apukám meg nem fizet gyerektartást. Így is eléggé lelkisérült lettem apám miatt, ennél már csak rosszabb lett volna. A te férjed is láthatja majd a gyereket - te meg max nem találkozol vele. Menj el onnan!

2011. ápr. 23. 11:25
 72/73 anonim ***** válasza:
87%
Bocsi de amikor hozzámentél mi a francot vártál?gondolom akkor is voltak arra utaló jelek h milyen....meg mért nem mondtad el régebben a szüleidnek h milyen?meg most is mit vársz??tudom h a pénz nagy ur,de nekünk is voltak olyanok h anyám kiszámolta hány szelet kenyér jut egy napra fizetésig,fejenként..meg hasonlók.és azert ki lehet birni,meg mostmar jobban élünk.olyan dolgok(jók,rosszak) történtek velünk amiről nem is gondoltam volna 2 évvel ezelőtt.most is van h kilátástalan vagyok,vagy ilyesmi.de szerintem ez az anyagi gond ezerszer "jobb" mint a te gondod.a szegénység nem szégyellnivaló,de a gyávaság az.legalább a gyereknek tegyél jót.csak ahogy észrevettem mindig találsz kibúvót.ja énis voltam olyan élethelyzetben h nem támogatott a rokonságom,de mégis megtettem amit gondoltam.mostmeg mindenki örül h jól tettem.gondolkozz!!!!
2011. ápr. 23. 23:44
 73/73 anonim válasza:
69%

. . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

2011. ápr. 25. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!