Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tenném jól? Elhagyjam...

Hogyan tenném jól? Elhagyjam és vállaljam az üldöztetést?

Figyelt kérdés
A férjem egy agresszor. A szó legrosszab értelmében. Minden apró mozdulatomba beleszól és ha olyanja van bele is köt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő tart el. Az utasítására nem tanultam tovább és nem dolgozom. Van egy pici lányom, aki 16hónapos. Ha maradok és tovább tűrök, anyagiakban nyugodt és gondtalan élete lesz. Ha elhagyom pokollá teszi az életünket, megpróbálja majd megszerezni a gyereket, ráadásul nekem rajta kívül nincs semmim.
2011. ápr. 22. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
100%
szerinted a lányod is ezt fogja mondani? kamaszként bezárva?
2011. ápr. 22. 20:41
 22/73 anonim ***** válasza:
100%

"telefon pedig vagy van, vagy nincs. most éppen van, a napokban kaptam vissza" Micsoda? Elveszi tőled?

Te nem feleség vagy, hanem rabszolga. Kedden keress egy ügyvédet!!!

Vegyél titokban egy telefont, és dugd el a rejtekhelyedre. Kártyásat, mert akkor nem jön számla, amiből lebuknál. A papírjait jól dugd el, nehogy megtalálja.

2011. ápr. 22. 20:42
 23/73 anonim ***** válasza:
100%

Hívd el a szüleidet hozzájuk. 2 napra. Ha ennyire vadbarom, akkor majd nem bírja türtőztetni magát, és leteszi a "névjegyét" előttük. Innentől fogva a szüleid támogatják majd a válásodat.

Megérdemelné, ha összetörnéd az Audiját (biztos nem Opel Corsaja van), csak félő, hogy akkor agyonverne.

2011. ápr. 22. 20:46
 24/73 anonim ***** válasza:
100%

"Mielőtt világgá mész a kicsivel, előtte feltétlenül ülj le vele megbeszélni a dolgokat. Ne legyél ideges, se türelmetlen. Szépen hozd szóba, hogy nagyon bánt téged az, ahogy viselkedik veled, a gyereknek se tesz ezzel jót. "

Az ilyen sz*r alakok lemennek ilyenkor alázatosba, és két hétig játsszák a jó fiút, utána minden kezdődik előlről! :(

2011. ápr. 22. 20:48
 25/73 A kérdező kommentje:

próbáltam már telefont venni, inkább nem kell még egy.még örzöm a régi emlékét, talán 1hét és elmúlik.

a szüleim nem jönnének el több napra. egy látogatás alkalmával amúgy sem történne semmi, mi kompromittáló lenne.

2011. ápr. 22. 20:49
 26/73 anonim ***** válasza:
84%
Egy agresszoron állítólag csak ront a kulturált megbeszélés. Mintha jutalmaznád a viselkedésééért.
2011. ápr. 22. 20:51
 27/73 anonim ***** válasza:
100%
pakolj össze 5 ruhát a gyereknek, kapd fel és menj egy anyaotthonba. majd onnan intézhetsz mindent. oda a férjed nem jöhet, mert a rendőrség viszi el.
2011. ápr. 22. 20:51
 28/73 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:48

pontosan. a "rekord" a terhességem volt

2011. ápr. 22. 20:53
 29/73 anonim ***** válasza:
87%

Bocs, de csak saját magadon tudsz segíteni!

De te gyáva vagy! Téged nem, de a gyereket sajnálom!

Majd, ha megnő akkor megérted, hogy nem minden a biztos anyagi háttér és valaki szegényen is boldog lehet!

Szegény, de legalább boldog! És a lelki békéje is megvan!

Én a picidnek sok szerencsét kívánok!

2011. ápr. 22. 21:01
 30/73 A kérdező kommentje:
lehet hogy valóban gyáva vagyok, de tudod a pénz az hatalom is. nekem pedig nincsen. a férjemnek viszont van annyi, hogy ellehetetlenítsen egész életemre.
2011. ápr. 22. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!