Hogyan tenném jól? Elhagyjam és vállaljam az üldöztetést?
"telefon pedig vagy van, vagy nincs. most éppen van, a napokban kaptam vissza" Micsoda? Elveszi tőled?
Te nem feleség vagy, hanem rabszolga. Kedden keress egy ügyvédet!!!
Vegyél titokban egy telefont, és dugd el a rejtekhelyedre. Kártyásat, mert akkor nem jön számla, amiből lebuknál. A papírjait jól dugd el, nehogy megtalálja.
Hívd el a szüleidet hozzájuk. 2 napra. Ha ennyire vadbarom, akkor majd nem bírja türtőztetni magát, és leteszi a "névjegyét" előttük. Innentől fogva a szüleid támogatják majd a válásodat.
Megérdemelné, ha összetörnéd az Audiját (biztos nem Opel Corsaja van), csak félő, hogy akkor agyonverne.
"Mielőtt világgá mész a kicsivel, előtte feltétlenül ülj le vele megbeszélni a dolgokat. Ne legyél ideges, se türelmetlen. Szépen hozd szóba, hogy nagyon bánt téged az, ahogy viselkedik veled, a gyereknek se tesz ezzel jót. "
Az ilyen sz*r alakok lemennek ilyenkor alázatosba, és két hétig játsszák a jó fiút, utána minden kezdődik előlről! :(
próbáltam már telefont venni, inkább nem kell még egy.még örzöm a régi emlékét, talán 1hét és elmúlik.
a szüleim nem jönnének el több napra. egy látogatás alkalmával amúgy sem történne semmi, mi kompromittáló lenne.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:48
pontosan. a "rekord" a terhességem volt
Bocs, de csak saját magadon tudsz segíteni!
De te gyáva vagy! Téged nem, de a gyereket sajnálom!
Majd, ha megnő akkor megérted, hogy nem minden a biztos anyagi háttér és valaki szegényen is boldog lehet!
Szegény, de legalább boldog! És a lelki békéje is megvan!
Én a picidnek sok szerencsét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!