Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tenném jól? Elhagyjam...

Hogyan tenném jól? Elhagyjam és vállaljam az üldöztetést?

Figyelt kérdés
A férjem egy agresszor. A szó legrosszab értelmében. Minden apró mozdulatomba beleszól és ha olyanja van bele is köt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő tart el. Az utasítására nem tanultam tovább és nem dolgozom. Van egy pici lányom, aki 16hónapos. Ha maradok és tovább tűrök, anyagiakban nyugodt és gondtalan élete lesz. Ha elhagyom pokollá teszi az életünket, megpróbálja majd megszerezni a gyereket, ráadásul nekem rajta kívül nincs semmim.
2011. ápr. 22. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 22:20

sajnos nem kitaláció. de alig 19évesen még mindenről könnyebben hiszi el az ember, hogy az ő érdeke.

2011. ápr. 22. 22:28
 62/73 anonim ***** válasza:
93%

Ennyire hiszékeny nem lehetsz.

Összepakolsz, felkapod a gyereked,elmész az automatához, kiveszed a limited és mész az anyaotthonba.

Mit gondolsz mit tud csinálni? De most komolyan egyszer gondolkozz már el.

Odamegy és megostromolja?

2011. ápr. 22. 22:34
 63/73 anonim ***** válasza:
25%
utolsó: LOL
2011. ápr. 22. 22:35
 64/73 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

természetesen nincs pénzem. egy bankkártyám van amiről ő kapja az sms-t a banktól. vagyis költhetek amennyit akarok, de mindig tudja hol. ha egy automatából kell pénzt felvennem, mindig megkérdezi, hogy miért kellett és mire? ez is ki van találva nagyon."

Te rabszolga vagy!

De azért van megoldás.

Kérj pénzt kozmetikusra vagy ruhára. És ha kérsz 10 000-et, de csak 8-at költesz, ott marad 2000 forintod. És ezt játsszd el sokszor.

Ha viszont számlát is elkéri (ezek után kinézem belőle), akkor azonnal indulja gyerekkel az anyaotthonba!

Milyenek ennek a vadbaromnak a családja? Azok is ilyen barmok, vagy normálisak?

2011. ápr. 23. 00:16
 65/73 anonim ***** válasza:
100%

"Szia drágám, elmegyek sétálni a gyerekkel, meg veszek ki 20 000 forintot, mert holnap kozmetikushoz megyek."

20-asból futja az anyaotthonig. Ha Bp-en vagy nagyvárosban vagy, akkor semmi gond, ha kisvárosban, akkor kicsikét tömegközlekededsz, 20-asból futja.

2011. ápr. 23. 00:23
 66/73 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kéri el a számlát, szerintem akkor is meneküljön anyaotthonba. De amúgy ez jó módszer.
2011. ápr. 23. 00:24
 67/73 anonim ***** válasza:
100%
Fontos! A számítógépedből töröld ki a gyakorikerdesek.hu-n való látogatásod nyomait (előzmények), mert ha ilyen vadállat a pasi, akkor észreveszi, hogy mit írtál ide.
2011. ápr. 23. 01:46
 68/73 anonim válasza:
41%

utolsónak igaza van. én is törölnék mindent.

csak egy kérdés merült fel bennem, ha a kérdező az anyaotthonba menekül, onnan is el kell mennie néha. ezek után kinézem a férjből, hogy figyelné/figyeltetné és várná. az ilyeneknek ált a családjában van hasonló, talán éppen az apja! ha tényleg olyan nagy hatalmú ember, akkor nem bocsájtaná meg azt a megaláztatást, hogy elhagyta a felesége.

Kedves kérdező!

Kivánok sok sikert neked és a kicsidnek, akárhogy is döntesz. Én nem tudom mit tennék.

2011. ápr. 23. 09:01
 69/73 anonim ***** válasza:
60%

22,20-as vagyok!

D: A kérdést feltették este 8-kor, a kérdező egész fél tizengyig zsinórban válaszolgatott nekünk, tehát ott ült a gép mellett, nem félt, hogy a férje rányit, nem kellett megnéznie a babát sem, hogy minden rendben van-e.

Egy ilyen "vadbarom" férj mellett ezt hogyan csinálta?

És pont egy ilyen témát?

Jól átvertek minket, szinte biztos vagyok benne!

2011. ápr. 23. 09:24
 70/73 anonim válasza:
100%

valahol azt irta, hogy későn ér haza a férj, talán azért irt pont ma. az én kisfiam is 20hónapos, ha elalszik este, reggelig meg sem mukkan.

nem akarom mentegetni a kérdezőt, hiszen akár átverés is lehet, de nekem ez nem bizonyíték rá.

2011. ápr. 23. 09:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!