Hogyan tenném jól? Elhagyjam és vállaljam az üldöztetést?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:11
nem, nem élek terrorban, teljesen más áldozatot hoztam a fiamért mint amit a kérdező fog de ebbe most nem mennék bele, nem ide tartozik!
és szerintem áldozatot fog hozni a kérdező mert vagy ebben a terrorban fog felnőni a gyerek ahogy te írtad vagy szegénységben.
Mielőtt világgá mész a kicsivel, előtte feltétlenül ülj le vele megbeszélni a dolgokat. Ne legyél ideges, se türelmetlen. Szépen hozd szóba, hogy nagyon bánt téged az, ahogy viselkedik veled, a gyereknek se tesz ezzel jót.
Hátha lehet vele normálisan beszélni, és belátja, hogy így nem bánhat veled.
Most jön a Húsvét, lesz alkalom arra, hogy nyugodtan megbeszéljétek a dolgokat. Lehet, hogy nem is veled van baja, csak kimerült, halálra stresszeli magát, hogy megkeresse a család megélhetését, és rajtad vezeti le az idegességét.
Arra is gondolj, hogy azzal, hogy eltart, egy igazán gondtalan életet biztosít számodra. Manapság már nem olyan könnyű munkát találni, pláne egy pici gyerek mellett. Ne kapkodd el a döntést!
Az is eszembe jutott, hogy most, hogy jön a Húsvét, talán alkalom nyílik rá, beszélhetnél az anyósoddal is, hogy segítsen. Ha normális a viszonyotok, akkor az unokája kedvéért biztosan leül majd, hogy beszéljen a fiával.
a kapcsolatunk elején szerettem. nagyon is.
közel egy évig minden a legtökéletesebb volt. aztán fenekestül fordult fel a világ, már régen nem érzek szeretetet sem. várom az ilyen napokat maikor későn jön. gyakorlatilag nincs kapcsolatom a külvilággal, semmilyen formában
családod?
Ha nincs más 16 hónapossal anyaotthonba is mehetsz, akkor segítenek állást találni,albérletet, behajtani a gyerektartást, intézni a válást.
Ne aggódj,ha nem vagy alkoholista a gyereket nem itélik neki.
akkor beszélj a szüleiddel. telefon van.
és menekülj a gyerek érdekében.
vagy itt van a LEA. hívd fel őket. Megmondják jogilag mik a lehetőséged, segítenek. Ha más nem, csak beszélsz valakivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!