Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tenném jól? Elhagyjam...

Hogyan tenném jól? Elhagyjam és vállaljam az üldöztetést?

Figyelt kérdés
A férjem egy agresszor. A szó legrosszab értelmében. Minden apró mozdulatomba beleszól és ha olyanja van bele is köt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő tart el. Az utasítására nem tanultam tovább és nem dolgozom. Van egy pici lányom, aki 16hónapos. Ha maradok és tovább tűrök, anyagiakban nyugodt és gondtalan élete lesz. Ha elhagyom pokollá teszi az életünket, megpróbálja majd megszerezni a gyereket, ráadásul nekem rajta kívül nincs semmim.
2011. ápr. 22. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:11

nem, nem élek terrorban, teljesen más áldozatot hoztam a fiamért mint amit a kérdező fog de ebbe most nem mennék bele, nem ide tartozik!

és szerintem áldozatot fog hozni a kérdező mert vagy ebben a terrorban fog felnőni a gyerek ahogy te írtad vagy szegénységben.

2011. ápr. 22. 20:15
 12/73 tetris ***** válasza:
100%

Mielőtt világgá mész a kicsivel, előtte feltétlenül ülj le vele megbeszélni a dolgokat. Ne legyél ideges, se türelmetlen. Szépen hozd szóba, hogy nagyon bánt téged az, ahogy viselkedik veled, a gyereknek se tesz ezzel jót.

Hátha lehet vele normálisan beszélni, és belátja, hogy így nem bánhat veled.

Most jön a Húsvét, lesz alkalom arra, hogy nyugodtan megbeszéljétek a dolgokat. Lehet, hogy nem is veled van baja, csak kimerült, halálra stresszeli magát, hogy megkeresse a család megélhetését, és rajtad vezeti le az idegességét.

Arra is gondolj, hogy azzal, hogy eltart, egy igazán gondtalan életet biztosít számodra. Manapság már nem olyan könnyű munkát találni, pláne egy pici gyerek mellett. Ne kapkodd el a döntést!

Az is eszembe jutott, hogy most, hogy jön a Húsvét, talán alkalom nyílik rá, beszélhetnél az anyósoddal is, hogy segítsen. Ha normális a viszonyotok, akkor az unokája kedvéért biztosan leül majd, hogy beszéljen a fiával.

2011. ápr. 22. 20:15
 13/73 A kérdező kommentje:

a kapcsolatunk elején szerettem. nagyon is.

közel egy évig minden a legtökéletesebb volt. aztán fenekestül fordult fel a világ, már régen nem érzek szeretetet sem. várom az ilyen napokat maikor későn jön. gyakorlatilag nincs kapcsolatom a külvilággal, semmilyen formában

2011. ápr. 22. 20:16
 14/73 anonim ***** válasza:
100%

családod?

Ha nincs más 16 hónapossal anyaotthonba is mehetsz, akkor segítenek állást találni,albérletet, behajtani a gyerektartást, intézni a válást.

Ne aggódj,ha nem vagy alkoholista a gyereket nem itélik neki.

2011. ápr. 22. 20:25
 15/73 A kérdező kommentje:
a szüleim nem tudnak a rossz házasságomról. kifelé, természetesen álompár vagyunk. holott annyira szoros a póráz, hogy még at is a férjem dönti el, milyen ruhát vehetek fel
2011. ápr. 22. 20:27
 16/73 anonim ***** válasza:
100%

akkor beszélj a szüleiddel. telefon van.

és menekülj a gyerek érdekében.

2011. ápr. 22. 20:29
 17/73 anonim ***** válasza:
100%

vagy itt van a LEA. hívd fel őket. Megmondják jogilag mik a lehetőséged, segítenek. Ha más nem, csak beszélsz valakivel

[link]

2011. ápr. 22. 20:30
 18/73 A kérdező kommentje:
4 év hazudozás után, azt hiszem nem is hinnének nekem. telefon pedig vagy van, vagy nincs. most éppen van, a napokban kaptam vissza
2011. ápr. 22. 20:35
 19/73 anonim ***** válasza:
100%
Kaptok olyan luxus-ellátást, ami mindezt megéri? Késő lenne most elkezdeni a tanulást? És a szüleidhez sem mehetnél haza?
2011. ápr. 22. 20:36
 20/73 A kérdező kommentje:
átlagon felüli életszinvonalon élünk, ez igaz. a kislányom jövőjét tekintve megéri, én a tizedét sem tudnám önerőből biztosítani neki.
2011. ápr. 22. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!