Hogyan tenném jól? Elhagyjam és vállaljam az üldöztetést?
"annyira pedig nem látok bele a jog útvesztőibe, hogy kockáztatni merjek."
A jómunkás ember is ezért nem meri feljelenteni a munkaadót, aki aláíratatt mindenféle szerződésmódosítást aztán röhög a munkáson, a szegény munkásember meg még örül is, hogy megtarthatja az állását!
Mostmár a pici érdekében mondom: kisanyám! Told fel azt a pici valagad a kis székecskédből és olvasd el azt a rohadt törvénytárt (segítek: google) és nézd meg a jogaidat! Az egy dolog, hogy az eszed annyi mint Kelemen Annának, de hogy még arra sem veszed a fáradtságot, hogy utána nézz!
Neked tényleg jobb a férjed mellett, legalább valaki gondolkodik a családba! Az életben is úgy megfognak vezetni, hogy pislogni sem tudsz! (magyarán életképtelen egyed vagy, így a férjednek van igaza: neked felesleges lett volna tovább tanulni, ha az mondják a Föld lapos, akkor neked lapos!)
A válasz megírásának időpontja: ma 21:37
szerinted mennyi esélye van egy ilyen idiótának arra, hogy a sorok között észrevegye a buktatókat?
az állításaimat bizonyítani nem tudom, nincsenek barátaim, soha nem látott senki összeverve.
állítás-áálítással szemben.
meghurcolok egy köztiszteletben álló mintaapát, én az unatkozó feleség, akinek a férje egyszer elvesztette az önuralmát amikor rajtakapta a csaláson? és ez csak egy verzió abból amit kitalálhat. ő bizonyítani tudja, hogy mindent megtett a családért. én nem
Én elmondtam, amit akartam! Sajnos te megint csak azt szűrted le, hogy a férjed a császár te meg egy porbafingó vagy!
Sajnállak. De elvileg még általánosban tanítottak szövegértést (legalább is én emlékszek ilyenre), asszem te akkor kimaradhattál. Na mindegy nem fogom szövegkiemelőzni neked a lényeget, mert felesleges. Nem gondolkozol és még szöveget sem értelmezel.
Maradj a férjed mellett. Ott a helyed. Ha nagyobb lesz a gyerkőc írattasd bentlakásosba, akkor nagyobb esélye lesz a boldog életre (nem 100%, de én megadnám neki az esélyt)
Minden jót!
De most őszintén!Mit vársz tőlünk?Eddig mindenre volt valami kifogásod,bárki bármit is mondott..Amúgy ha annira okos a férjed és rövid a póráz,akkor azt is nyilván tudja,hogy mikor netezel és milyen tartalmakat nézel.
Egyébként meg a nyilvánosság nagy úr,én tuti kivinném az utcára az ügyet,ha máshogy nem lehet megoldani.Írnék tévének,újságnak,stb.Az ilyesmire ugranak.Addig meg szépen kezdj el szervezkedni,hogy mikor kilépsz az ajtón,tudd,hová mentek,hogyan,mik a lehetőségeid.És sajnos azt kell mobdjam,hogy naív vagy,az első pofon vagy rendszabályozás alkalmával kellett volna dobbantanod.Még mielőtt gyereked lett.De most még egyszer kérdem:mit szeretnél tőlünk hallani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!