Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tenném jól? Elhagyjam...

Hogyan tenném jól? Elhagyjam és vállaljam az üldöztetést?

Figyelt kérdés
A férjem egy agresszor. A szó legrosszab értelmében. Minden apró mozdulatomba beleszól és ha olyanja van bele is köt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő tart el. Az utasítására nem tanultam tovább és nem dolgozom. Van egy pici lányom, aki 16hónapos. Ha maradok és tovább tűrök, anyagiakban nyugodt és gondtalan élete lesz. Ha elhagyom pokollá teszi az életünket, megpróbálja majd megszerezni a gyereket, ráadásul nekem rajta kívül nincs semmim.
2011. ápr. 22. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
87%

"annyira pedig nem látok bele a jog útvesztőibe, hogy kockáztatni merjek."

A jómunkás ember is ezért nem meri feljelenteni a munkaadót, aki aláíratatt mindenféle szerződésmódosítást aztán röhög a munkáson, a szegény munkásember meg még örül is, hogy megtarthatja az állását!

Mostmár a pici érdekében mondom: kisanyám! Told fel azt a pici valagad a kis székecskédből és olvasd el azt a rohadt törvénytárt (segítek: google) és nézd meg a jogaidat! Az egy dolog, hogy az eszed annyi mint Kelemen Annának, de hogy még arra sem veszed a fáradtságot, hogy utána nézz!

Neked tényleg jobb a férjed mellett, legalább valaki gondolkodik a családba! Az életben is úgy megfognak vezetni, hogy pislogni sem tudsz! (magyarán életképtelen egyed vagy, így a férjednek van igaza: neked felesleges lett volna tovább tanulni, ha az mondják a Föld lapos, akkor neked lapos!)

2011. ápr. 22. 21:37
 42/73 anonim ***** válasza:
61%
Ez az, rúgjatok még bele párat a kérdezőbe, hogy "rossz anya" meg "nem érdekli a gyereke", pont ez hiányzik neki..
2011. ápr. 22. 21:38
 43/73 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:37

szerinted mennyi esélye van egy ilyen idiótának arra, hogy a sorok között észrevegye a buktatókat?

az állításaimat bizonyítani nem tudom, nincsenek barátaim, soha nem látott senki összeverve.

állítás-áálítással szemben.

meghurcolok egy köztiszteletben álló mintaapát, én az unatkozó feleség, akinek a férje egyszer elvesztette az önuralmát amikor rajtakapta a csaláson? és ez csak egy verzió abból amit kitalálhat. ő bizonyítani tudja, hogy mindent megtett a családért. én nem

2011. ápr. 22. 21:44
 44/73 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer még frissiben látleletet vetetsz a verésről, azzal semmilyen zseniális hazugság nem veheti fel a versenyt.
2011. ápr. 22. 21:45
 45/73 A kérdező kommentje:
erre irtam az előbb, hogy egyszer önuralmat vesztett. azt nem tudom igazolni, hogy bármikor máskor is történt volna ilyen
2011. ápr. 22. 21:47
 46/73 anonim ***** válasza:
76%
Egy verés sem jogos, megcsalásért sem.
2011. ápr. 22. 21:49
 47/73 A kérdező kommentje:
nem jogos, pláne, hogy soha nem csaltam meg. régebben foglalkoztatott a gondolat, másik kapcsolatba való menekülés, de ma már nem. ha valahogy sikerülne kiszállnom, többet nem is keresnék másikat.
2011. ápr. 22. 21:55
 48/73 anonim ***** válasza:
32%

Én elmondtam, amit akartam! Sajnos te megint csak azt szűrted le, hogy a férjed a császár te meg egy porbafingó vagy!

Sajnállak. De elvileg még általánosban tanítottak szövegértést (legalább is én emlékszek ilyenre), asszem te akkor kimaradhattál. Na mindegy nem fogom szövegkiemelőzni neked a lényeget, mert felesleges. Nem gondolkozol és még szöveget sem értelmezel.

Maradj a férjed mellett. Ott a helyed. Ha nagyobb lesz a gyerkőc írattasd bentlakásosba, akkor nagyobb esélye lesz a boldog életre (nem 100%, de én megadnám neki az esélyt)

Minden jót!

2011. ápr. 22. 21:55
 49/73 anonim ***** válasza:
76%
2011. ápr. 22. 21:57
 50/73 anonim ***** válasza:
82%

De most őszintén!Mit vársz tőlünk?Eddig mindenre volt valami kifogásod,bárki bármit is mondott..Amúgy ha annira okos a férjed és rövid a póráz,akkor azt is nyilván tudja,hogy mikor netezel és milyen tartalmakat nézel.

Egyébként meg a nyilvánosság nagy úr,én tuti kivinném az utcára az ügyet,ha máshogy nem lehet megoldani.Írnék tévének,újságnak,stb.Az ilyesmire ugranak.Addig meg szépen kezdj el szervezkedni,hogy mikor kilépsz az ajtón,tudd,hová mentek,hogyan,mik a lehetőségeid.És sajnos azt kell mobdjam,hogy naív vagy,az első pofon vagy rendszabályozás alkalmával kellett volna dobbantanod.Még mielőtt gyereked lett.De most még egyszer kérdem:mit szeretnél tőlünk hallani?

2011. ápr. 22. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!