Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vezetékneves kérdések...

A vezetékneves kérdések hatására : Neked tetszik a vezetékneved?

Figyelt kérdés
Esetleg le is írhatod, hogy mi az, de nem fontos. Csak hogy milyen típusú, mennyire vagy megelégedve vele, ilyesmi...úgyis mindig csak a keresztneveket boncolgatják.
2011. febr. 1. 20:00
1 2 3 4 5 6
 41/60 Victory82 ***** válasza:
Szia!Én is szeretem a vezetéknevemet,pedig a suliban sokat csúfoltak miatta:(Serfőző Viktória vagyok:)Üdv.Viki.
2011. febr. 1. 22:23
 42/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem férfinév a vezetéknevem,és egyáltalán nem szép.Nagyon meg is utáltam,mert suliban rengeteget csúfoltak,piszkáltak vele,mindig Én voltam a csúfolás központja.Mikor megismertem a férjemet,és bemutatkozott,majd elájultam,olyan szép vezetékneve van.Rögtön tudtam,ha komoly kapcsolat lesz belőle,és esetleg összeházasodunk,biztos hogy felveszem a vezetéknevét,és az enyémet elhagyom.Így is lett,két év múlva egy gyönyörű vezetéknevet "kaptam",és azóta is 12 éve büszkén viselem.

2011. febr. 1. 23:23
 43/60 anonim ***** válasza:
Kiss vagyok, nem mondanám, hogy imádom, de elvagyok vele. Az zavaró kicsit, hogy tucatnév, meg főleg hogy nem passzol hozzám, ugyanis magas vagyok:) Amúgy annyira egybehangzik a keresztnevemmel, hogy sokan barátaim közül is úgy szólítanak, hogy egybemondják a keresztnevem becéző alakjával:) amúgy mindig is valami i-re végződő vezetéknevet szerettem volna.
2011. febr. 2. 00:02
 44/60 anonim ***** válasza:

Az én vezetéknevem egyben keresztnév is, közepesen gyakori, sok ilyen nevű ember van, régen nem szerettem de már szeretem.

20f

2011. febr. 2. 00:17
 45/60 anonim ***** válasza:

szekely a vezeteknevem, es az az egy bajom van vele, hogy kulfoldon elek, es itt is fogom leelni az eletemet, es elegge gazos ez a vetezeteknev, bar nem annyira mint a keresztnevem mert abban van pl egy SZ, es it kulfoglon teljesen megfekszenek ettol.

de ha nem koltoztem volna ki, akkor teljesen legedett lennek

2011. febr. 2. 01:38
 46/60 anonim ***** válasza:
Az én vezetéknevem sváb név. Végülis nincs bajom vele, az tetszik, hogy ritka, és ha a keresztnevemet is hozzátesszük, rajtam kívül egy lány visel azonos nevet Magyarországon (az iwiw szerint legalábbis, de én hiszek neki). Viszont ami miatt nem szeretem az az, hogy folyton elírják, ha valahol bediktálom a nevem, ezért mindig le kell betűzni, és sok helyen még így is gondokat okoz leírniuk (erről nem a nevem tehet, hanem kissé nehéz felfogású ügyintézők). Szóval ilyen szempontból jobban járnék egy Nagy-gyal, vagy egy Kovács-csal.
2011. febr. 2. 07:05
 47/60 anonim ***** válasza:

Én nem írom le, mert akkor rá-gugliztok és megtudjátok, hogy ki vagyok. Ugyanis az 1. vezetéknevemből több van, ehhez van nekem még egy 2. vezetéknevem is és így a kettő együtt csak 2 van az országban. A tesóm és én.

JA ÉS BÜSZKE VAGYOK RÁ.

2011. febr. 2. 11:06
 48/60 anonim ***** válasza:

Az én vezeték nevem Kapás.

Szerintetek?

2011. febr. 2. 11:47
 49/60 anonim ***** válasza:

Régen nem szerettem, mert mindenki kérdezte, hogy csak nem a T. Marinak a rokona vagy??? (színésznő)

Mostanra megszerettem.

2011. febr. 2. 11:47
 50/60 anonim ***** válasza:
a focistát nem kérdezték, mint rokont?
2011. febr. 2. 12:29
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!