A vezetékneves kérdések hatására : Neked tetszik a vezetékneved?
Sziasztok!
Nekem férfinév a vezetéknevem,és egyáltalán nem szép.Nagyon meg is utáltam,mert suliban rengeteget csúfoltak,piszkáltak vele,mindig Én voltam a csúfolás központja.Mikor megismertem a férjemet,és bemutatkozott,majd elájultam,olyan szép vezetékneve van.Rögtön tudtam,ha komoly kapcsolat lesz belőle,és esetleg összeházasodunk,biztos hogy felveszem a vezetéknevét,és az enyémet elhagyom.Így is lett,két év múlva egy gyönyörű vezetéknevet "kaptam",és azóta is 12 éve büszkén viselem.
Az én vezetéknevem egyben keresztnév is, közepesen gyakori, sok ilyen nevű ember van, régen nem szerettem de már szeretem.
20f
szekely a vezeteknevem, es az az egy bajom van vele, hogy kulfoldon elek, es itt is fogom leelni az eletemet, es elegge gazos ez a vetezeteknev, bar nem annyira mint a keresztnevem mert abban van pl egy SZ, es it kulfoglon teljesen megfekszenek ettol.
de ha nem koltoztem volna ki, akkor teljesen legedett lennek
Én nem írom le, mert akkor rá-gugliztok és megtudjátok, hogy ki vagyok. Ugyanis az 1. vezetéknevemből több van, ehhez van nekem még egy 2. vezetéknevem is és így a kettő együtt csak 2 van az országban. A tesóm és én.
JA ÉS BÜSZKE VAGYOK RÁ.
Az én vezeték nevem Kapás.
Szerintetek?
Régen nem szerettem, mert mindenki kérdezte, hogy csak nem a T. Marinak a rokona vagy??? (színésznő)
Mostanra megszerettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!