A vezetékneves kérdések hatására : Neked tetszik a vezetékneved?
Figyelt kérdés
Esetleg le is írhatod, hogy mi az, de nem fontos. Csak hogy milyen típusú, mennyire vagy megelégedve vele, ilyesmi...úgyis mindig csak a keresztneveket boncolgatják.2011. febr. 1. 20:00
51/60 anonim válasza:
dede! Viszont a nagypapámat is úgy hívják. :)
52/60 anonim válasza:
Én "Nagy" vagyok.
Egy kicsit tucatnév, de még inkább ez legyen, mint hadnemondjam mi :D
Amúgy nekem tetszik. Legalább a nevem "nagy" :D
53/60 anonim válasza:
Nekem tetszik, még nem találkoztam hasonló vezetéknevűvel.
55/60 A kérdező kommentje:
tegnap 23:23 - ez a gyönyörű vezetéknév érdekelne, persze ha nem szeretnéd akkor nem kell leírni :)
Egyébként mindenkinek köszönöm a választ!
2011. febr. 2. 19:00
56/60 anonim válasza:
Kedves Gueth J. ismerő. Lehet hogy a nővéremről van szó.
57/60 anonim válasza:
kedves előző!
lehet. akit én ismertem, szeretett új hajszíneket kipróbálni. :)
58/60 anonim válasza:
Az országban csak az én családomat hívják így. A nevem bonyolult, külföldi eredetű és az első 5 betű mássalhangzó benne! és 16 betűből áll :)
59/60 anonim válasza:
én nagyon nem szeretem :( rengeteget csúfoltak miatta általános iskolában. csonka... ez eleve azt sugallja, hogy nem vagyok "teljes" ember... valami hiányzik és nagyon rossz. éltem külföldön egy darabig és akkor mindenki SONKÁNAK ejtette ki, de szinte tökéletes magyar akcentussal SONKÁNAK. nagyon kellemetlen volt, szerencsére ők nem értették hogy ez miért kínos nekem...
60/60 anonim válasza:
Igen, tetszik. ...és Németh vagyok egyébként. ...de a keresztnevemet viszont ki nem állhatom. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!