A vezetékneves kérdések hatására : Neked tetszik a
vezetékneved?
Figyelt kérdés
Esetleg le is írhatod, hogy mi az, de nem fontos. Csak hogy milyen típusú, mennyire vagy megelégedve vele, ilyesmi...úgyis mindig csak a keresztneveket boncolgatják.
A teljes nevem Vanda Anita, tetszik a vezetéknév is, és tetszik így egyben is :)
2011. febr. 1. 20:37
32/60 anonim válasza:
20:33-as vagyok. hozzátenném, hogy egyedül vagyok ezzel a névvel az egész világon :D
2011. febr. 1. 20:38
33/60 anonim válasza:
Én is egyedül vagyok vezetéknév-keresztnév kombóval. A lánykori vezetéknevem Gueth. Most kötőjelesen írom.
Szeretem.
2011. febr. 1. 20:45
34/60 anonim válasza:
jah, van pár ismim, akinek Oláh a vezetékneve, és távolról sincs köze a bodzaszedőkhöz. csak ezt mondjuk nehéz elmagyarázni, amikor csak úgy először elolvassák valahol, és nem látják a fejedet... ezen egy dolog miatt sajnálom őket.
2011. febr. 1. 20:49
35/60 anonim válasza:
Szeretem, ragaszkodom hozzá, büszke vagyok rá...volt is belőle vita éppen elég, mert a férjem mindenáron fel akarta vetetni velem a nevét :) mint x y-né
Hát nem...úgyhogy 4 évig húzódott a házasságkötés.
Aztán nagy nehezen lett kompromisszum amit a mai napig mindkettőnk megszeg :)
x-z y lettem
de aláírni mindenhol a lánykori nevemet írom, ha nagyon hivatalos (apeh) akkor a kezdőbetűjét odabiggyesztem :)
a férjem pedig látványosan utálja, hogy nem vettem fel a nevét :)
2011. febr. 1. 21:12
36/60 anonim válasza:
Én szeretem, pedig nem különleges, nincs utalás semmi nemesi származásra, ráadásul elég gyakori. De mégis csak az enyém^^
2011. febr. 1. 21:23
37/60 anonim válasza:
egyszerű paraszt név a családnevem, elég gyakori.
Szeretem
2011. febr. 1. 21:26
38/60 anonim válasza:
én is ismertem egy Gueth nevű lányt, a keresztneve kezdőbetűje J.
2011. febr. 1. 21:26
39/60 anonim válasza:
Szeretem, nem túl gyakori, nem túl ritka, nem túl rövid, nem túl hosszú, és kiejteni is könnyű, hangzása is tetszik, illik hozzám, egyszerűen tökéletes. :D
(Kalmár)
2011. febr. 1. 21:37
40/60 anonim válasza:
szeretem, tetszik is, illik a nevemhez, meg nem sok ilyen nevű embert ismerek, szerintem nincs olyan sok... :D egyébként Dévai (:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!