A vezetékneves kérdések hatására : Neked tetszik a vezetékneved?
Figyelt kérdés
Esetleg le is írhatod, hogy mi az, de nem fontos. Csak hogy milyen típusú, mennyire vagy megelégedve vele, ilyesmi...úgyis mindig csak a keresztneveket boncolgatják.2011. febr. 1. 20:00
1/60 anonim válasza:
nem tom :/ szeretem is nem is...
te a tieddel hogy vagy :P ?
2/60 anonim válasza:
Igen, én szeretem. :)
Kosztolányi a vezetéknevem, a keresztnevem pedig annál különlegesebb, ha szeretnétek leírom azt is. :) Így ezzel a névösszetétellel 1 van a világon és ez tök jó :)
3/60 anonim válasza:
szeretem, mert nem vagyok a hatszázadik Kovács, Szabó, Tóth, Kiss, Nagy, stb " sablonnév' tulajdonos. Igazából ezekkel sincs baj, mert még mindig ezerszer jobb Kovácsnak, Szabónak, Tóthnak, Kissnek, Nagynak lenni, mintha valamilyen nagyon gáz vezetékneved lenne. :)
személy szerint én Gyetván vagyok :)
5/60 anonim válasza:
alapjában véve egy átlagos szerethető vezetéknév
de egy olyan embertől kpatam,akit nem hogy apának nem neveznék,még embernek se
még jó hoghy férjhezmenéskor minden indok nélkül el lehet tüntetni...
6/60 anonim válasza:
Végülis nincs nagy gondom vele. A keresztnevem is ugyanolyan betűvel kezdődik, így összecseng.
7/60 anonim válasza:
Igen elégedett vagyok vele. Hogy miért? Mert régies írású, olyan hagyományos az írása. Bitskey a vezetéknevem.
8/60 anonim válasza:
Én "Nagy" vagyok. Megteszi, de nem valami nemes hangzású.
9/60 anonim válasza:
igen, szeretem egy férfinév tulajdonképpen a vezetéknevem.
10/60 anonim válasza:
Kosztolányi Emerencia a teljes nevem. :) nekem tetszik, eddig mindenki csodálkozott a keresztnevemen, a vezetéknevem kapcsán meg mindenki azt hiszi, hogy Kosztolányi Dezső a rokonom :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!