Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi-női szerep? (picit hosszú)

Férfi-női szerep? (picit hosszú)

Figyelt kérdés

Ugy érzem a mai világban nagyon frusztráló nőnek lenni...nekem kicsit sok amit a nőktől elvárnak. Gondoljunk csak bele. Van egy pár, mindketten dolgoznak, viszont a nőnek még otthon el kell végeznie a házimunkát is (igen, sokan fogják azt irni, hogy a házimunkát meg kell osztani, de tudjuk, hogy ez nem igy megy, biztos vagyok benne, hogy nem fifti-fifti arányban van ez elosztva, és a férfi nem áll oda főzni, vasalni, takaritani nap mint nap, mosni meg ugye nem egy nagy dolog...)

Aztán születik egy gyerek, a nő 2 évig otthon van vele, ami 24 órás meló, de emellett a házimunkát is el kell végeznie, csillogjon-villogjon minden, meleg kaja minden nap...Eközben a nő mégis rosszul érzi magát, mivel csak a férfi hozza haza a pénzt, tehát ő a "főnök", igy a férfi fáradtan meló után már ne csináljon semmit, nyugodtan kimehet a haverokkal meginni egy sört. A nő ugyanezt nem teheti meg...

Növekszik a gyerek, a nő visszamegy dolgozni és most már napi 8 órát dolgozik és közben gyereket is nevel, mert azért valljuk be, ez is még mindig inkább a nőre hárul...

Ja, és mivel már nem divat a házasodás (a férfiak szerint), ezért arra sem méltatjuk a nőt, hogy mindezek mellett feleségul vegye...

Mi a véleményetek? Érdemes gyereket szülni, és igy élni? Annyira fárasztó a mai világban egy nőnek, hogy bele sem tudok gondolni...amint elképzelem, hogy mi lenne ha férfi lennék, picit ellazulok, megnyugszik a lelkem, mert nekik annyival de annyival könnyebb... :(

2011. jan. 23. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/81 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a ma esti film a tv2-n pont az én kérdésemről szól! :D Nézzétek!:)
2011. jan. 27. 21:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!