Szerintetek kinek jar az a szerep hogy kezdemenyezzen egy kapcsolat elkezdesehez?
Szívesen lemondok a kezdeményezés jogáról.
Így nem bánt, ha elutasítanak.
31/F
Én szeretem, ha a fiú kezdeményez. Persze ez nem azt jelenti, hogy én nem küldök jeleket...
21/l
Azért kell meghagyni a fiúknak, férfiaknak (még ha látszólag is) a kezdeményezés lehetőségét, mert a férfiak dolga a hódítás, a vadászat, ezt kívánja meg a férfi-női szereposztás, de ez nem jelenti azt, hogy jelzéseket adjanak, de az udvarlás fogadása maradjon meg inkább a lányoknak, a hódolat meg a fiúknak.
Ne akarjunk már a férfiakból identitásukat vesztett, nyámnyila, elnőiesedett, puhány pasikat gyártani, mert ha így haladunk, kihalnak a férfias férfiak.
Attól függ, mit értünk "kezdeményezés" alatt.
Amit szerintem egy lány csinálhat kezdeményezés címén:
- írhat sms-t, emailt, hívhat telefonon, hogy mizujs;
- javasolhat közös programot, menjünk el moziba, színházba, de nem azzal a szöveggel, hogy "meghívhatlak...?", mert az túlzás, bár nem tudom, van-e még valaki a Földön, aki használja hétköznap;
- terelheti a beszélgetést olyan irányba, hogy érződjön belőle, hogy bízik a fiúban.
Amit ne csináljon:
- ne adja meg a számát, ha nem kérik;
- ne ő gyakorolja azokat az udvariassági dolgokat, amik hagyományosan a fiú dolgai, pl. ne ő hívja meg a fiút italra (ha még nem ismerik egymást eléggé), ne ő mutatkozzon "erősebbnek", pl. járdán ne akarjon az autók felőli oldalon menni, ne ő adja kölcsön a pulcsiját a hidegben; ehelyett fogadja el, ha meg akarják hívni, vagy ha "gyengébbként" kezelik.
24f
Vagyis: kezdeményezhet, de csak női eszközökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!