Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kinek jar az a...

Szerintetek kinek jar az a szerep hogy kezdemenyezzen egy kapcsolat elkezdesehez?

Figyelt kérdés
A lany vagy a fiu? Ha a lany akkor miert? Ha a fiu akkor miert?
2010. dec. 19. 08:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Én jobban örülök annak, ha srác kezdeményez.
2010. dec. 22. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:

ha tetszik valaki legfeljebb flörtöléssel próbálok kezdeményezni, azt se rámenősen, csak csinosan öltözöm, sokat nézem az illetőt, kedvesen mosolygok rá, tartom a szemkontaktust, kedves vagyok vele, próbálok a barátja lenni...

Ha ő ezek után se lép, akkor elkönyvelem, hogy nem tetszem neki eléggé, és visszavonulok. Szerintem a lényegi kezdeményezés (randira hivás) a férfi dolga, és nem jó, ha egy nő túlzottan ráakaszkodik egy férfira, na meg én szeretem ha meghóditanak.

20N

2010. dec. 23. 09:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
csak az az igazi ha a fiú keres, ha ő lát meg, ha ő kezdeményez. mert így biztos hogy tetszem neki. utálom a bizonytalanságot! a férfi a bátor, a hős. ráadásul imádok zsákmány lenni akire vadásznak olyan szórakoztató.
2010. dec. 23. 12:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja. Csak nem minden férfi zsákmányt akar, hanem társat, pl. én is. De te legyél csak zsákmány.

24 F

2010. dec. 23. 12:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfi.

Azért, mert ez már így van baromi régóta és bizonyos szokások nem véletlenül alakulnak ki és maradnak fenn sokáig. Miféle töketlen alak az, aki nem mer kezdeményezni?

2010. dec. 23. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!