Szerintetek kinek jar az a szerep hogy kezdemenyezzen egy kapcsolat elkezdesehez?
ha tetszik valaki legfeljebb flörtöléssel próbálok kezdeményezni, azt se rámenősen, csak csinosan öltözöm, sokat nézem az illetőt, kedvesen mosolygok rá, tartom a szemkontaktust, kedves vagyok vele, próbálok a barátja lenni...
Ha ő ezek után se lép, akkor elkönyvelem, hogy nem tetszem neki eléggé, és visszavonulok. Szerintem a lényegi kezdeményezés (randira hivás) a férfi dolga, és nem jó, ha egy nő túlzottan ráakaszkodik egy férfira, na meg én szeretem ha meghóditanak.
20N
Ja. Csak nem minden férfi zsákmányt akar, hanem társat, pl. én is. De te legyél csak zsákmány.
24 F
Szerintem a férfi.
Azért, mert ez már így van baromi régóta és bizonyos szokások nem véletlenül alakulnak ki és maradnak fenn sokáig. Miféle töketlen alak az, aki nem mer kezdeményezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!