Férfi-női szerep? (picit hosszú)
Ugy érzem a mai világban nagyon frusztráló nőnek lenni...nekem kicsit sok amit a nőktől elvárnak. Gondoljunk csak bele. Van egy pár, mindketten dolgoznak, viszont a nőnek még otthon el kell végeznie a házimunkát is (igen, sokan fogják azt irni, hogy a házimunkát meg kell osztani, de tudjuk, hogy ez nem igy megy, biztos vagyok benne, hogy nem fifti-fifti arányban van ez elosztva, és a férfi nem áll oda főzni, vasalni, takaritani nap mint nap, mosni meg ugye nem egy nagy dolog...)
Aztán születik egy gyerek, a nő 2 évig otthon van vele, ami 24 órás meló, de emellett a házimunkát is el kell végeznie, csillogjon-villogjon minden, meleg kaja minden nap...Eközben a nő mégis rosszul érzi magát, mivel csak a férfi hozza haza a pénzt, tehát ő a "főnök", igy a férfi fáradtan meló után már ne csináljon semmit, nyugodtan kimehet a haverokkal meginni egy sört. A nő ugyanezt nem teheti meg...
Növekszik a gyerek, a nő visszamegy dolgozni és most már napi 8 órát dolgozik és közben gyereket is nevel, mert azért valljuk be, ez is még mindig inkább a nőre hárul...
Ja, és mivel már nem divat a házasodás (a férfiak szerint), ezért arra sem méltatjuk a nőt, hogy mindezek mellett feleségul vegye...
Mi a véleményetek? Érdemes gyereket szülni, és igy élni? Annyira fárasztó a mai világban egy nőnek, hogy bele sem tudok gondolni...amint elképzelem, hogy mi lenne ha férfi lennék, picit ellazulok, megnyugszik a lelkem, mert nekik annyival de annyival könnyebb... :(
" Én akkor érzem felborultnak a szerepeket, ha ... ha a nő viselkedése túlzottan tekintélyt parancsoló."
ebből is érezni, hogy nincs egyenjogúság.
mert azt már gáznak tartják, ha a nőnek tekintélye van.
"Aha...és akkor miért mászkálnak az utcán félig meztelen nők,akiknek kilátszik mindene.Csak nem azért mert el vannak nyomva??na persze.."
Azért mert ők az olcsó alárendelt pi*csák, akik tetszeni akarnak a hímnek. Ezt csk így tudják kimutatni. ezt várja el a társadalom. És a hímek.
Ha engem látnál egy jól öltözött csinos nőt látnál, akit ugyanúgy meglehet nézni, bár nincs kint semi olyan, ami egy tisztességes nőnek nem illene.
Jó hírem van számodra:
Nem azért ilyen a kapcsolatod mert nőnek születtél, hanem mert nem akarsz változtatni rajta. A szavaidból úgy tűnik hogy nem vagy boldog.
Beszéld meg a pároddal hogy ebben a kapcsolatban te elnyomottnak, kizsákmányoltnak érzed magad, érzed magad, és szeretnél ezen változtatni. És ha marad így akkor hagyd ott. Költözzetek külön, több szabadidőd lesz mert csak feleannyi ember után kell takarítanod
" "Aha...és akkor miért mászkálnak az utcán félig meztelen nők,akiknek kilátszik mindene.Csak nem azért mert el vannak nyomva??na persze.." "
sokkal több pasi mászkál az utcán lenge öltözetben (akár csak egy kisgatyában) mint nő....
nem , nem cserélnék. Férfinak születtem, nem tudnék nő lenni.
Szerintem az két dologra vezethető vissza ha valaki azt hiszi hogy a másik nemben boldogabb lenne és úgy könnyebb.
Az egyik ugye az aki szeretne más nemű lenni,mert genetikailag rosszul annak érzi magát, azok a transszexuálisok.
A másik faajta meg csak gyáva, fél beismerni hogy a kudarcaiért ő felelős, egyerűbb azt mondni hogy azért nem sierült valami mert nő vagyok, mint beismerni hogy én vagyok a hibás
"Viszont félek, ha már gyerekünk is lenne, és nap mint nap itthon lennék, már nagyon el lennék "nyomva", mert sok ff azt gondolja az otthon lévő kismamák csak lebzselnek!"
Ha boldog vagy akkor miért itt panaszkodsz és szidod férfiakat?
És ha félsz miért nem beszéled meg a pároddal?
"Hát akkor ennyit rólad meg a véleményedről :D
"
Mi az amivel nem értesz egyet ?
Fikázni mindig könnyebb mint kifejteni.
Érdekes módon én egy nővel se találkoztam aki férfi akart volna lenni, egyik barátnőm se mondta azt hogy a férfiaknak könnyebb mint a nőknek. Akkor kiben van a hiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!