Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Undorító? Szerintem az, és...

Undorító? Szerintem az, és nagy hülyének érzem magam emiatt

Figyelt kérdés

A terhességgel van problémám. Azt hiszem, rengeteg támadó kommentet fogok kapni, de jobb, ha kiírom magamból.

Az az én gondom, hogy erős undort érzek eziránt. Úgy érzem, hogyha szülni fogok egyszer, megszűnök majd nő lenni utána igazán. Rossz látni, hogy a nevelőanyám is most milyen, miután szült, a striáit, középen a barna csíkot, vagy terhessége alatt a köldökét, vagy hogy most milyen a melle :/ annyira bűntudatom van, de olyan gusztustalannak érzem az egész terhességet, pedig a picibabákat nagyon aranyosnak és csodásnak tartom, a kistestvéremet is imádom, ahogy nevelőanyámat is, de inkább alig tekintek rá, hányingerem van, ha a terhességekre gondolok. Úgy érzem, ha lesz egy férjem, és gyermekem lesz, már nem akarnék a férjem helyében utána magamhoz nyúlni, és el sem merem képzelni, milyen lesz majd a hüvelyem utána. Rémesen utálom magam, hogy ezt most talán anyukák is olvasni fogják, és én ilyeneket írok, de itthon a "hülye vagy te"-on kívül (természetesen nem nevelőanyámnak mondtam el ezt) mást nem kaptam.

tudjátok, hogy miért lehet bennem ez az érzet?:/

köszönöm, ha végigolvastad, meg minden:(

16/L

2011. jan. 22. 15:04
 31/91 anonim ***** válasza:
60%

Most nagyon magam alatt vagyok,hogy kinevetsz minket.:DD

Egyébként ez sem valami érett gondolkodás,hogy nem fogadod el mások véleményét.Mért rosszabb neked attól,hogy mi nem akarunk gyereket(egyenlőre)?

Meg azt sem értem,hogy jön ide a szex.21évesen érettnek érzem magam rá és élvezem is...De tényleg nem értem mi köze ennek ehez.Nem azért szexelnek az emberek,hogy gyerekek legyen minden egyes aktus után,teherbe essenek(tudom,ez nem lehetséges),ez különböztet meg minket az álatoktól.Nem csak az ösztön miatt csináljuk,hanem azért ,mert élvezzük.Bocsi az offért.

2011. jan. 22. 15:42
 32/91 anonim ***** válasza:
90%

15:31-es, sajnállak, mert rossz környezetet látsz magad körül. :)

Amit leírtál, nem a terhesség miatt lesz egy nő olyan, hanem puszta igénytelenségből. A terhesség és a gyerek egy jó takarózás az ellustulásra.

Egyéni döntés, hogy kismamaként, anyukaként hogyan nézel ki.

Most őszintén, meddig tart hajat mosni és egy kis balzsamot kenni rá? A napi zuhany alatt ez is megoldható. Meddig tart leborotválni a hónaljat, lábat? Pár perc. Én is szintén utálom a pecsétes pólós, macinacis, melltartó nélküli, elhanyagolt anyukákat, mert tudom, hogy lehet másképp is csinálni.

Terhesen is odafigyelek, hogy csinos legyek, ápolt, attól, mert gyermeket várok, még nő vagyok, a férjem számára szeretnék is az maradni. Ez tényleg pusztán akarat kérdése. :)

2011. jan. 22. 15:42
 33/91 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a választ :) ezzel sajnos nem voltam tisztában.
2011. jan. 22. 15:43
 34/91 A kérdező kommentje:
15:42-es, ezzel abszolút egyetértek:) apám felesége sem hagyta el magát, csupán melltartót nem hordott, de nem zavart annyira :D bár apám néha forgatta a szemeit, hogy hát hol a melltartóóó?:D
2011. jan. 22. 15:45
 35/91 anonim ***** válasza:
66%

"A kis hülye libákat meg kinevetem,hogy fingjuk sincs az életről,de még a szexről se!Ja és a párom is így gondolja! NŐLJETEK FEL,mielőtt ilyeneken gondolkodtok!"

Pff, mégis mit képzelsz te magadról? :D 24 évesen nem érzem magam kis hülye libának, és képzeld el, még azt is tudom mi az a szex, és művelem is... A párodnak aztán kurv@ sok fogalma lehet ezekről a dolgokról...

Elég szánalmas vagy, hogy 25 évesen nem látsz tovább a gyerekszülésnél... Tudod, nem mindenkinek kell gyerek ahhoz, hogy boldog legyen! :)

2011. jan. 22. 16:17
 36/91 anonim ***** válasza:
79%
Van időd kinőni. A gyerekek is irtóznak a szextől, de ez még nem jelenti, hogy életük végéig aszexuálisak lesznek.
2011. jan. 22. 16:22
 37/91 anonim ***** válasza:
62%

Huh, elég hosszan tudnék írni most a kérdéshez, de inkább csak a (talán) legfontosabb: nem törvényszerű, hogy tönkremenjen a tested a gyerekszüléstől. Több embert is ismertem (a szerénytelenség vádját megkockáztatva írom, hogy én is közéjük tartozom), akik végigsportolták a 9 hónapot és odafigyeltek az étkezésre. Eredmény: semmi plusz háj, semmi terhességi csík, nincs hátfájás, vizesedés stb. A szülés után pár héttel: lapos has, karcsú derék, mintha mi sem történt volna. Rajtad is múlik, hogy hogyan nézel ki.

Meg még egy mondatban annyit, hogy nagyon fiatal vagy még, rengeteget fog változni az értékrendszered, amíg eljutsz a gyerekszülésig.

2011. jan. 22. 16:33
 38/91 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem is undorító.

30/N

2011. jan. 22. 16:55
 39/91 anonim ***** válasza:
14%
Utolsó, te b*zi vagy? :)
2011. jan. 22. 18:21
 40/91 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek:)
2011. jan. 22. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!