Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Undorító? Szerintem az, és...

Undorító? Szerintem az, és nagy hülyének érzem magam emiatt

Figyelt kérdés

A terhességgel van problémám. Azt hiszem, rengeteg támadó kommentet fogok kapni, de jobb, ha kiírom magamból.

Az az én gondom, hogy erős undort érzek eziránt. Úgy érzem, hogyha szülni fogok egyszer, megszűnök majd nő lenni utána igazán. Rossz látni, hogy a nevelőanyám is most milyen, miután szült, a striáit, középen a barna csíkot, vagy terhessége alatt a köldökét, vagy hogy most milyen a melle :/ annyira bűntudatom van, de olyan gusztustalannak érzem az egész terhességet, pedig a picibabákat nagyon aranyosnak és csodásnak tartom, a kistestvéremet is imádom, ahogy nevelőanyámat is, de inkább alig tekintek rá, hányingerem van, ha a terhességekre gondolok. Úgy érzem, ha lesz egy férjem, és gyermekem lesz, már nem akarnék a férjem helyében utána magamhoz nyúlni, és el sem merem képzelni, milyen lesz majd a hüvelyem utána. Rémesen utálom magam, hogy ezt most talán anyukák is olvasni fogják, és én ilyeneket írok, de itthon a "hülye vagy te"-on kívül (természetesen nem nevelőanyámnak mondtam el ezt) mást nem kaptam.

tudjátok, hogy miért lehet bennem ez az érzet?:/

köszönöm, ha végigolvastad, meg minden:(

16/L

2011. jan. 22. 15:04
 21/91 anonim ***** válasza:
55%

Akkor már én is azonosulok az elsővel:D

Csak az a helyzet, hogy én 20 vagyok... Bár talán még nekem is van esélyem "kinőni", ahogy észrevettem későn érő típus vagyok.

Hasonlóan gondolkodom erről a témáról.

Nekem a terhességgel kapcsolatban minden fura és igen, egy kicsit undorító. Alapból az, hogy még egy embert cipelek magamban, kicsit ilyen 2in1 érzésem van ettől:D

Látok egy terhes nőt akinek bedagad a bokája, szőrös a hónalja, a lába (jó ezt még meg is értem valahogy) nyilván a nemiszerve környékén is csupa bozont, nem hordanak melltartót(tisztelet a kivételnek, biztosan van aki igen, de én eddig csak olyan láttam aki nem...) elszabadulnak a mellei jobbra balra, főleg nyáron amikor még vékony cuccban is vannak, brr...

Teljesen ápolatlanok és elhanyagolják magukat, de mégis miért???? Ezt sosem fogom megérteni, ha egyszer nő vagyok akkor próbálok is úgy kinézni...

De ugyan ezt tapasztalom akkor is ha már megvan a baba. Pl. a nagynénémnél... ránézek, zsíros cafatokban lógó haj, összenőtt szemöldök, szőrös kezek lábak, borzalom -.-

Pedig neki csak egy gyermeke van, igazán juthatna idő magára.

Szóval sok számomra is undorító dolgot tapasztalok terhes nőknél, elképzelni sem tudnám, hogy mostanában gyermekem legyen.

Meg aztán annyira nem is vagyok oda értük. Nyavalyognak, visítanak, nyafognak, az éjszaka kellős közepén felkeltenek, és talán akkor már a férjemmel sem lenne olyan a viszonyom mint előtte. Ezt értem a szexre is. Ki van zárva, hogy bejöjjön velem a szülőszobára, ha majd netalántán valamikor odáig fajulnak a dolgok:D

Jaj még valami, amikor valaki arra kér, hogy fogjam meg a pocakját, na az kész horror, annál rosszabb nincs de komolyan :D menekülök is onnan ahogy lehet. Érezni, hogy ott bent valami mocorog..juj, nem.

Na ennyi. Bocs, ha valakit megbántottam, ez az én véleményem.

20/N

2011. jan. 22. 15:31
 22/91 anonim ***** válasza:
74%
hogy Ők is úgy éreznek mint a kérdező.Minden ember más és itt mindenki elmondja a véleményét.Az sem kevésbé hasznos válasz,ha valaki leírja,hogy 24évesen ugyanígy gondolkodik.Mind mások vagyunk.Itt nem a %-om miatt aggódok,csak nem értem mért nem lehet elfogadni azt,hogy nem futószalagról jöttünk,mind máshogy gondoljuk.
2011. jan. 22. 15:33
 23/91 anonim ***** válasza:
76%

Nem ítélem el a gondolkodásodat és nem is támogatom. Én már szültem, így tapasztalatból írom, hogy amiket felsoroltál az nem torvényszerű. Egy stria nincs rajtam, a barna csík elmúlik, a mellem nem lóg és 3 kilóval könnyebb is vagyok mint terhesség előtt.

Az a bajod, hogy csak a rossz oldalát látod és olyan nőket néztél meg eddig akik elhagyták magukat.

A hüvelyed ez az egyben ugyanolyan lesz mint előtte, a szex semmiben sem változik.

Remélem idővel kihevered ezt, mert alaptalan gondolatok.

2011. jan. 22. 15:35
 24/91 anonim ***** válasza:
38%
Úristen! Hogy milyen emberek vannak.Hát szerintem meg ez az undorító,amit itt sokan leírtok...Hát ne is szüljetek soha,mert megkeserítenétek szegény kisgyerek életét! Hogy lehet egy gyereket utálni? Ez beteges!25 éves vagyok,2 gyerekes anyuka,imádjuk a férjemmel egymást,akit nem mellesleg 16 éves koromtól ismerek.persze már nem olyan a mellem,mint akkor és maradt egy picike pocakom,de egy darab csíkom sincs,és mégis most vagyok igazi nő! A kis hülye libákat meg kinevetem,hogy fingjuk sincs az életről,de még a szexről se!Ja és a párom is így gondolja! NŐLJETEK FEL,mielőtt ilyeneken gondolkodtok!
2011. jan. 22. 15:37
 25/91 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem meg a gyerek keserítené meg az én életem, szóval nem is szülök. Az ilyen ősanyáktól meg feláll a hátamon a szőr, a kommentednek semmi értelme nem volt...
2011. jan. 22. 15:39
 26/91 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó: Nem gondolod, hogy minden ember egyformán gondolkodik?:)

Az lehet, hogy még nem érett meg erre az egészre, de az, hogy nem tartja valami szépnek a szülést azt aláírom mert tényleg nem valami hű de csodálatos dolog, mármint a fájdalmakat nézve nem az meg ami utána következik.

Esetleg azért gondolkozik így, mert kiskorában így lett nevelve rossz tapasztalatok.

2011. jan. 22. 15:39
 27/91 A kérdező kommentje:

érdekesek a vélemények, igen, azt én is kihagytam, amikor meg kell érinteni egy terhes nő hasát. ez olyan furi :D

aztán most hallottam a barátnőmet panaszkodni pár napja, hogy az anyja és apja közt nincs jó hangulat mostanság, mert a 4 hónapos babájuk születése óta nem kívánja barátnőm anyját az apuka. pedig mikor a pajtim született, akkor nem voltak ilyen gondjaik:/

tudom, ez még egy buta kérdés, de nem lesz túl tág a nő ezek után? vagy ne lesz furcsa ott közösülni, ahol egy kisbaba kijött?

2011. jan. 22. 15:40
 28/91 anonim ***** válasza:
100%
a 15:37 nek szólt a válaszom.
2011. jan. 22. 15:40
 29/91 anonim ***** válasza:
62%
Nem lesz. Pár hét alatt minden teljesen visszaáll.
2011. jan. 22. 15:41
 30/91 A kérdező kommentje:
kedves 15:37-es! a véleményeddel nincs semmi bajom, és megértem a felháborodásod (még úgy is, hogy elnézést kértem tőled, és minden anyukától), de azért a "kis hülye libát" kikérném magamnak, ha nem bánod, csak mert még nekem nincs 2 gyermekem, mint neked, és ezen módon "fingom" sincs az életről.
2011. jan. 22. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!